Любими продукти за 2017г. Категория: Грижа за кожата и други

Здравейте,

Днес е ред да Ви представя моите любими продукти за 2017 година в категорията Грижа за кожата (и други). Все пак по-добре късно, отколкото никога, нали?

Ако сте пропуснали поста с любимите ми продукти от декоративната козметика, то може да го видите ТУК.




1. Крем за околоочния контур - все още не съм открила онзи крем, който с едно намазване ще върне времето назад като с вълшебна пръчка. Все пак този-който ми направи най-силно впечатление за изминалата година беше Sisley Sisleÿa L'Integral Anti-Age Eye and Lip Contour Cream. Той е подходящ какво за околоочния контур, така и за контура на устните.*



2. Дневен крем за лице - определено най-добър крем в тази категория беше Clarins Hydra-Essentiel Milky Lotion SPF 15. Към момента имам в наличност 3 дневни крема, но ако не беше така, бих го подновила с най-голямо удоволствие. Подробно ревю за него може да прочетете ТУК.*



3. Нощен крем - и тази година любимецът ми в тази категория е на Chanel. Става дума за кремът Hydra Beauty Micro Creme. В него се влюбих още от първата проба и веднага побързах да го купя. Приятният, свеж аромат на Hydra Beauty серията в съчетание с интересната текстура, "пукащите" се сфери и ефекта върху кожата, се оказаха печеливша комбинация за мен. Към момента не съм правила ревю за него, но се надявам скоро да успея.



4. Серум - любимецът ми в тази категория не е серум, а по-скоро олио и става дума за Chanel Huile de Jasmine. Прекрасно жасминово олио, с нежен и успокояващ аромат и даряващ кожата с хидратация, мекота и много живот. За съжаление е ексклузивен продукт за бутиците на марката.



5. Дегримьор за очи - в тази категория няма как да не отбележа Sephora Waterproof Eye Makeup Remover. Купих го заради безкрайните хвалби на американски блогъри и всъщност първоначално взаимно не си допаднахме. Силно лютеше на очите ми и това ме ядосваше безкрайно, защото бях доволна от почистващата му сила. След като използвах една опаковка от него, явно свикнах със състава му и вече не изпитвам този дискомфорт. Все пак имайте предвид, че и Вашите очи могат да реагират по-силно, заради което препоръчвам първо да си купите малка опаковка за проба.



6. Дегримьор за лице - категорично и без абсолютно никакво съмнение - Dior Hydra Life Oil To Milk Makeup Removing Cleanser. Защо го обичам толкова много, може да прочетете ТУК. В момента имам други дегримиращи продукти, но след като ги привърша със сигурност ше си го купя пак.



7. Маска за лице - маските са ми едни от най-досадните за използване продукти. Просто не са "моето нещо" и макар да знам, че са полезни, рядко посягам към тях. Именно затова реших да започна... да го наречем "инициативата" #ПартиСМаски в Инстаграм. Всеки четвъртък е обявен за ден за маски, за да може аз да напомням и на Вас, а и Вие на мен, че поне в един дене хубаво да използваме такъв продукт. Та, най-любими маски за изминалата година са ми маските на Origins Flower Fusion. Това са от типа sheet-маски и резултатът от тях е наистина забележителен. Няма как да не спомена и маските за очи на Sephora, които са ми верен помощник, особено когато липсата на сън е по-забележима.




8. Ексфолиант за лице - тук нямам победител, тъй като нищо от пробваното не ме впечатли. Затова реших да оставя категорията без споменат продукт.

9. Серия за тяло - тук също нямам победител, но мога да спомена душ-геловете под формата на пяна на Rituals. Интересна консистенция и прекрасен аромат.



10. Серия за коса - тук нямам победители под формата на класиката шампоан, балсам и маска. Знаете обаче, че обожавам текстуриращия спрей и сухия шампоан на MoroccanOil. Не оставам без тях!



11. Парфюм - на дали ще изненадам някого като тук спомена Mon Guerlain на Guerlain. За мен това определено беше парфюмът на 2017 година и е моята голяма парфюмна любов. Успокоява ме, прави ме щастлива, дава ми усещане за уют, комфорт и сигурност. Не мога да го опиша, но имаме специална връзка.*



12. Средство против изпотяване - и тази година на първо място поставям гъбката на Dove.



13. Лакочистител - отново "стар" любимец в лицето на Sephora Express Nail Polish Remover.



14. Четки за грим
14.1. Четка за грим на очите - реших да сложа 2 четки в тази категория, а именно 221 и 224 на MAC. Обичам и двете и няма грим, в който да не ги използвам. С 221 нанасям хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото. Използвам я и за нанасяне на контрастен цвят в сгъвката, когато искам той да бъде по-концентриран. 224 използвам за преливки и работа основно върху сгъвката на клепача.



14.2. Четка за грим на лицето - и тук ще спомена 2 четки - 133 на MAC и 03 на NYX. Първата използвам най-вече за нанасяне на пудра в зоната под очите, но може да се използва за много други неща. За втората сигурно вече Ви е писнало да слушате, но определено е най-най-най-добрата четка за нанасяне на фон дьо тен.



15. Награда за цялостен принос - обожавам четката на Foreo и няма да спра да я хваля. За мен е тотален победител сред всички останали четки за полистване на лицето. И миналата година написах същото, но вече наистина ще го направя - очаквайте ревю скоро в блога!



Искам да се извиня, че толкова време се забавих с този пост, но искрено се надявам, че Ви е бил полезен.

Ще очаквам да ми споделите кои са били Вашите любими продукти в съответните категории.

Забележка: Продуктите, маркирани със * са ми предоставени от съответната фирма.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up