L'Oreal x Balmain Color Riche Lipstick



Реших набързо да Ви представя 3 от червилата на Balmain за L'Oreal. Наистина ще е кратък този пост, защото няма какво толкова да се каже.





Помня много ясно деня, в който си поръчах тези три червила. Беше 1-ви септември 2017 година, а аз бях на Летище София, където чаках полета ми за Прага. Цъках върху телефона изключително бързо с надеждата да успея да поръчам няколко червила преди да са се разпродали. Защото беше обявено, че колекцията ще е изключително лимитирана и дори не вярвах, че ще се появи в България. Особено половин година след официалното си лансиране...


Около 2 седмици след направената поръчка (от Великобритания), получих червилата. 

Първото нещо, което ми направи впечатление, беше изключително лошата гилза. Дори и на допир се усеща с колко евтини материали е наравена. Освен това и върху 3-те гилзи имаше дефекти. Определено лошо първо впечатление.

За съжаление разочарованието ми се засили и след като пробвах червилата. Пигментът им е доста слаб, не се се нанасят равномерно, акцентират върху всяка неравност върху устните. Най-добре (доколкото въобще е подходящо да се използва думата "Добре") от трите се представя Urban Safari, а най-лошо Confidence. Особено последното едва се вижда, по-скоро е ефект върху устните, но частиците са му толкова едри, че дори може да се каже, че дерат устните при нанасяне. Допълнителен минус за мен е и ароматът на червилата. Знам, че има хора, които харесват аромата на козметика от преди години, но аз не съм от тях. А тези червила имат същия аромат като червилата отпреди 20 години.

Urban Safari

Power

Confidence


Макар да имам само 3 цвята от колекцията, моето заключение е, че тя е провал. Няма нито един критерий, по който моите 3 червила да са добри. Напротив - за мен са разочарование във всеки един аспект. И честно казано, според мен в световен мащаб колекцията претърпява абсолютен провал и тъй като не се продава, са останали бройки, които сега се лансират в България и на други места, на които не е било предвидено. Разбира се, може и да греша.


Моят съвет е да не си давате парите за тази колекция. Пак казвам, пробвала съм само 3 от червилата и може поне 1 от останалите цветове да е по-добър като характеристики, но искрено се съмнявам... Все пак, колекцията е вече налична в България и цената на червило е 24 лева за брой.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up