Too Faced Sweetie Pie Bronzer


Един от най-използваните продукти през слънчевите месеци е бронзиращата пудра. Днес ще Ви представя точно една такава, която ме грабна още с първото ползване.




Sweetie Pie Bronzer е бронзираща пудра, част от колекцията Peaches & Cream на Too Faced. Пудрата е част от перманентната линия на марката и може да я намерите в магазини Sephora в София. Sweetie Pie е с големина 13,50 гр., а цената е 60 лева. Аз купих моята от Мадрид, където платих за нея 30 евро (тоест няма разликата в цената).


Когато си купих Sweetie Pie, в магазина все още нямаше тестерна бройка. Въпреки, че не бях пробвала бронзъра и не бях чела/гледала никакви ревюта за него, исках да го притежавам заради въшния му вид.


Обожавам всичко в тази малка опаковка. Тя е направена от пластмаса, но се усеща здрава и стабилна в ръката. Оцветена е в златно, прасковено и розово, а от вътрешната страна на капачето има огледало. Затваря се плътно и няма опасност от нежелано отваряне при носене в чанта, например. Изключително приятна за гледане опаковка. Съдържанието обаче е това, което истински привлича...


Sweetie Pie е комбинация от 4 цвята, преплетени като декорация на истински пай. Смесени помежду си, те създават идеалния цвят за бронзиране на лицето. Златните частици върху принта падат след около 1 или 2 ползвания, но и след това бронзърът продължава да съдържа миниатюрни частици, с помощта на които не седи матов.

Тук е важно да уточня, че аз предпочитам именно матовите бронзъри и избягвам блестящите, но Sweetie Pie е идеалната комбинация от двете и го ползвам с огромно удоволствие.



Текстурата на бронзъра е повече от прекрасна - мека и кадифена, без да е ронлива. Нужно е съвсем леко докосване с четка до продукта, за да получите идеалното количество бронзираща пудра върху лицето. Въпреки че Sweetie Pie е доста пигментиран бронзант, с него се работи с лекота. Прелива се без никакъв проблем и се слива с кожата без усилия. Разпрашването е минимално. Използвам го с четка номер 129 на MAC.

Пудрата има много лек аромат на праскови.

Цветът е топло кафяво със съвсем лек прасковен нюанс. Според мен би отивал както на по-светли кожи, така и на по-тъмни.


За мен Sweetie Pie се оказа абсолютно попадение и една от най-любимите ми бронзиращи пудри изобщо. Препоръчвам Ви да я пробвате, защото искрено вярвам, че ще впечатли и Вас!




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up