Chanel Rouge Coco Lip Blush


Здравейте,
Днес ще Ви разкажа за моите впечатления от един от най-новите продукти в асортимента на Chanel, а именно Rouge Coco Lip Blush.




Chanel Rouge Coco Lip Blush е продукт, който може да се използва както за устни, така и върху скули.

Опаковката като форма е позната от глосовете на марката. Този път обаче контейнерът е матиран, което лично на мен като детайл ми допада изключително много. Прозрачен е, което пък е особено удобно когато имате няколко цвята от един продукт, защото веднага виждате кой цвят в коя опаковка е и не е нужно да проверявате за името на цвета.

Chanel Rouge Coco Lip Blush съдържа 5,5 гр. продукт. Серията е вече налична в България. Предлага се в 6 нюанса, като доколкото съм запозната, 5 от тях преминават в перманентната серия на марката, а единствено цветът Corail Naturel е лимитиран. 

Цената на Rouge Coco Lip Blush е около 60 лева за брой.

Chanel Rouge Coco Lip Blush има лека, гел-формула и хидратиращо действие. Продуктът е изключително комфортен за носене, не се усеща, не изсушава, не лепне.




Цветовете, които аз имам от Rouge Coco Lip Blush, са 410 Corail Naturel и 416 Teasing Pink. Пигментът на кораловия цвят е малко по-слаб, отколкото този на розовия. 

Използвам интензивно и двата цвята както за устни, така и като руж. Върху устните придават много лек и естествен цвят. Имат матов финиш, но не си представяйте Instagram-матовото. Все пак това е Chanel, така че всичко се прави с класа и внимание. Матовото тук е нежно и съвсем естествено като вид. Върху моите устни цветът издържа около 4 часа, като при консумация на храна се изтрива. Трансферира се минимално върху кожата (например при целувка).

Не очаквах, че ще се получи по този начин, но всъщност Rouge Coco Lip Blush ми харесва изключително много като руж. Нанасям върху ръката си малко количество и от там взимам с четка и нанасям на лицето. Получава се страхотен резултат - изключително естествен и натурален. Без никакъв проблем продуктът се слива с кожата. Освен това, въпреки че винаги го нанасям върху пудра (а знаете, че по "правило" кремообразен продукт не се нанася върху прахообразен), седи разкошно върху кожата и нямам проблем с текстурата му. Единственият недостатък е, че не издържа колкото класическите ружове. Това най-вероятно се дължи на по-мазната ми кожа. При сухи кожи предполагам, че такъв проблем няма да има.

Цветът може да се напластява и по този начин става по-интензивен, но аз го харесвам най-вече именно в най-естествения му вид.



Chanel Rouge Coco Lip Blush със сигурност ще допадне най-вече на дамите, които искат да изглеждат естествено, ненатрапчиво, натурално. И говоря за красиво натурално, а не от типа "Продъктът ми не е достатъчно пигментиран и затова едва се забелязва". Chanel Rouge Coco Lip Blush определено има абсолютно достатъчното количество пигмент, но освен това има и способността да изглежда натурално. Идеален за всеки ден, за офиса, за фитнеса и дори за плажа. Още от първата проба на продукта, в главата ми се появи мисълта за лятна визия - плажни къдрици, блестяща, целуната от слънцето кожа и прекрасният, натурален ефект на Chanel Rouge Coco Lip Blush върху устните и скулите.


Внимавам когато категоризирам някой продукт като Любим за мен, но тук нямам никакви скрупули и обявявам Rouge Coco Lip Blush именно за такъв. Пробвайте серията, според мен ще останете много приятно изненадани!


* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up