Какво нося в дамската си чанта



Здравейте,

Не съм правила пост на тема "Какво нося в дамската си чанта" от 2013-та година, та ми се стори редно да направя един ъпдейт по темата.




Ако преди носих най-вече огромни, обемни чанти, то към днешна дата предпочитам по-малки и компактни. Респективно, нося със себе си доста по-малко неща.

Задължително нося портмоне, card holder и key holder (съжалявам, но не знам как се наричат на български).

Преди време използвах големи портмонета, в които можех да събера всичко необходимо, но сега предпочитам по-малките, в които събирам само банкноти и стотинки, а отделно нося документите си.


Задължително нося със себе си и компактно огледало. Това, което използвам в момента е на Chanel. Купих си го преди години от Pretty Shop, но не знам дали все още е налично.

Друго, което със сигурност ще намерите в чантата ми е кремът за ръце. Никъде не излизам без опаковка от любим крем за ръце. В момента използвам La Creme Main на Chanel. Има страхотна, иновативна опаковка, нежен аромат и подхранва идеално кожата на ръцете.

През деня не подновявам и не оправя грима си, с изключение на грима върху устните. Не излизам без продукти за устни, състоящи се от балсам за устни и червило и/или глос. В момента използвам балсам за устни от новата серия на Dior - Dior Addict Lip Glow Lip Balm в цвят Matte Pink. Червилото, което най-често използвам напоследък в ежедневието си е Guerlain La Petite Robe Noire Colour'Ink в цвят L111 Flawless. Прекрасен цвят и формула. А ако реша да сложа глос (самостоятелно или върху червилото ми), то изборът ми се спира на глоса на Fenty Beauty. Бях малко предубедена към този продукт, но за отрицателно време се превърна в любим за мен.

Напоследък се старая да нося и парфюм с мен. И тъй като не обичам да нося големите, тежки шишета, използвам малките опаковки за път на Sephora. Конкретно тази съм напълнила с любимия ми Mon Guerlain на Guerlain.


Разбира се, телефонът ми също винаги е с мен. Ако трябва да съм честна, то ще призная, че той най-често е в ръката ми, но ако реша да го оставя за малко, чантата ми има идеално джобче за него.


Надявам се, че нямате против тази публикация, която направих най-вече с цел малко разнообразяване от писането на ревюта. Дано постът е бил интересен за Вас.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up