Chanel Le Vernis 590 Verde Pastello & 592 Giallo Napoli


Изчаквах с това ревю, защото исках да се съобразя с времето. Исках да Ви представя тези лакове в ден, в който слънцето се усмихва и напомня за наближаващите топли месеци. Е, надявам се съм уцелила идеалния момент, за да представя на вниманието Ви два от пролетните лакове на Chanel, а именно 590 Verde Pastello и 592 Giallo Napoli.




Както вече споменах, лаковете са от пролетната колекция на марката, но доколкото намерих информация, те ще бъдат част и от перманентната линия на Chanel.


Вече не намирам за нужно да Ви разказвам колко много харесвам новата формула на лаковете на Chanel и колко проблеми имах със старата. За да обобщя в по-сбит текст ще напиша само, че и двата лака ги нося между седмица и 10 дена без въобще да имат забележки по вида си.

Дори снимката на 590 Verde Pastello е направена когато маникюрът ми е вече на седмица.

За нокти с дължина като моята, намирам за задължително лаковете да се нанасят на два пласта. Ако ноктите Ви са къси, то е вероятно и с един пласт да ги покриете с плътен цвят.

Chanel Le Vernis 592 Giallo Napoli

Chanel Le Vernis 592 Giallo Napoli

Chanel Le Vernis 590 Verde Pastello

Тази снимка е направена седмица, след като съм нанесла лака
Постарах се с апарата достатъчно добре да "уловя" цветовете на лаковете. Правя обаче уговорката, че на живо Verde Pastello е малко по-зелен, докато на снимките синее.

Ако трябва да избера между двата цвята, то Verde Pastello ми е по-любимият. Giallo Napoli е някак по-смел, но пък е цветът, който прави най-голямо впечатление. Никога не съм получавала толкова много въпроси за лак, колкото получавам когато нося този. Определено не остава незабелязан.


И двата цвята са страхотни за настъпващите топли дни и определено често ще ме виждате с тях. Много ми харесва как от Chanel стават все по-смели в решенията си и адмирирам това. Качествено, лаковете са повече от отлични.



* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up