Too Faced Chocolate Gold Eyeshadow Palette



Днес ще си говорим за шоколад и злато под формата на сенки. Герой на публикацията е на най-новото попълнение в шоколадовата серия на Too Faced, а именно палитрата Chocolate Gold Eyeshadow Palette.




Палитрата е част от цяла колекция, която включва още хайлайтър, бронзър и други. Колекцията Chocolate Gold е вече налична в магазини Сефора.


Too Faced Chocolate Gold Eyeshadow Palette е лимитирана палитра, която включва 16 цвята в себе си. 14 от тях са с големина 0,80 грама, а 2 са по 1,80 грама. Както и останалите палитри от шоколадовата колекция на марката, така и тази включва в състава си истинска какаова пудра.

Chocolate Gold Eyeshadow Palette ухае апетитно на шоколад. Опаковката е много близка до предишните шоколадови палитри на Too Faced, като основната разлика е в това, че половината капак е покрит с разтопено злато.

Too Faced Chocolate Gold Eyeshadow Palette има интересна концепция. 3 от цветовете в палитрата са матови, а останалите 13 са бляскави*. С трите матови цвята (телесен, светло кафяв и тъмно кафяв) можете да оформите сгъвката на окото, да затъмните и да озарите зоната под веждата. С останалите 13 цвята може да работите върху подвижния клепач. Ако сте гледали видеата ми, то знаете, че аз точно по тази схема правя грима си. С няколко матови цвята затъмнявам сгъвката, а блестящ нанасям върху повдижния клепач.

* В черния цвят има ситни частици, но те не се забелязват върху окото, така че може той също да бъде причислен към матовите.

Матовите цветове в палитрата се разпрашват минимално и са много добре пигментирани. Преливат се много лесно, а могат да се напластят и допълнително за по-наситени визии.











Пигментацията на повечето от блестящите цветове е отлична, като има само 1-2 цвята, които се нуждаят от допълнително наслояване. При някои от цветовете текстурата е някак по-група, заради по-едрите частици. При повечето обаче, текстурата е отлична и се нанасят "като масло" върху клепача, като го покриват с плътен, блестящ цвят.


За мен матовите цветове са напълно достатъчни. При блестящите има 2, които не ми допадат и към които не бих посягала. Отделно ми липсва достатъчно светъл блестящ цвят за озаряване вътрешния ъгъл на окото.


Палитрата е малко специфична, защото предполага най-вече вечерни/празнични/парти визии и рядко хората биха я използвали често в ежедневието си. Ако обаче Вие си търсите именно такива цветове, то "Златният шоколад" си заслужава.


Too Faced Chocolate Gold Eyeshadow Palette е с отлични характеристики. Ако Вие имате нужда от повече избор при блестящите сенки, палитрата със сигурност ще Ви хареса и с нея ще можете да постигате голямо разнообразие във визиите си.




* Продуктът ми е предоставен от Sephora. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up