Becca X Sananas Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Parisian Lights


Здравейте,
Днес постът е посветен на един от любимите ми продукти в последните седмици, а именно на хайлайтъра Parisian Lights на Becca.





Нека започна със страхотната новина, че асортиментът на Becca вече се предлага в магазин Sephora в България. Бързам да уточня обаче, че нямам информация конкретно дали този продукт ще бъде наличен тук. Предполагам, че няма да е, тъй като той е изключително ексклузивен и го има на много места в Европа.


Parisian Lights е колаборация между Becca и френската блогърка и влогърка Sananas. Хайлайтърът е с големина 7 гр. и цена от 38 евро или 32 британски лири. Аз си го поръчах от Великобритания. Продуктът е лимитиран.


Принципно предпочитам да изхвърлям картонените опаковки на продуктите, за да не заемат място, но тази определено мисля да запазя - толкова е красива с прекрасния си розов цвят и илюстрацията на Айфеловата кула. Опаковката на самия продукт е в сребърен цвят, а от вътрешната страна на капачето има огледало. Затваря се плътно и се усеща като луксозен продукт в ръката.

Когато отворите капачето, вътре ще намерите тази невероятна красота, наречена Parisian Lights. Принт, изобразяващ Айфеловата кула, обсипана от светлина и блясък и цвят, толкова различен и специфичен, че или ще се влюбите в него за миг, или ще го намразите. Хайлайтърът е вдъхновен от светлините на Айфеловата кула по време на залеза.

Признавам си най-честно, че исках да притежавам Parisian Lights именно заради принта. Не очаквах, че цветът на хайлайтъра ще ми хареса. Оказа се, че греша и именно това е един от най-използваните ми хайлайтъри, макара да го притежавам от сравнително скоро. Цветът е най-перфектната комбинация между розово и златно, която съм виждала. Абсолютно идеалното съотношение на двата цвята. Седи разкошно върху кожата и я озарява с лекота.

Хайлайтърът е с доста силен пигмент и наистина едно докосване с четката е напълно достатъчно. Аз го използвам като класически хайлайтър, както и над ружове. Очаквах, че за моя тен няма да бъде достатъчно светъл и озаряващ, но не е така и с голямо удоволствие го нанасям върху лицето си.

Освен цвета, и самата консистенция на Parisian Lights е впечатляваща. Изключително мека, без да е прашлива. Козметоманиаците ще ме разберат. Когато я докоснеш с пръст, уещаш за колко добър продукт става дума. Консистенцията е еднородна. Няма наличие на едри частици, а само много фин, златист блясък.







На скули седи много по-добре, отколкото изглежда на снимките върху ръката ми.


Невероятно впечатлена съм от Parisian Lights и искрено не разбирам защо хайлайтърът не е особено известен. Дали се дължи на Sananas (признавам, че аз разбрах за съществуването ѝ именно заради колаборацията) или на по-интересния цвят на продукта не мога да гадая. Факт е обаче, че този хайлайтър по моите критерии е абсолютен отличник. 

Ако Ви допада цветово, то не се колебайте и за миг и го поръчайте. Толкова печеливша комбинация между цвят, визия и консистенция е изключително рядко срещаната и ако закупите този хайлайтър, бъдете сигурни, че ще добавите в колекцията си истинска Звезда!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up