Любими продукти за 2016г. Категория: Грижа за кожата и други



Здравейте,

Днес е време да Ви представя останалите си любимци за 2016г. В този пост ще стане дума за грижа за кожата, грижа за косата, аромати и всичко останало, което не може да бъде категоризирано като Декоративна козметика.

Любимците ми в категория Декоративна козметика за 2016 година може да видите ТУК.



1. Крем за околоочния контур - тази година открих нов крем за тази толкова деликатна и изискваща грижи зона, а именно кремът Guerlain Orchidée Impériale Eye and Lip Cream.



2. Дневен крем за лице - любимият ми крем за лице за 2016г. отново е на Guerlain и се казва Super Aqua Crème Day Cream. Този продукт се предлага и в гел-версия, която си мислех, че ще бъде по-подходяща за моята кожа, но се оказа, че кремът е моят продукт. Хидратира кожата, има анти-ейдж ефект и е страхотна база за грим!



3. Нощен крем - любимият ми нощен крем през 2016г. категорично е Chanel La Solution 10 de Chanel. Няма да навлизам в подробности, ако Ви е интересно може да прочетете ревюто ми за този крем ТУК.



4. Серум - през изминалата година "серум" в истинския смисъл на думата не съм ползвала, но преминах към есенциите. Те са по-леки като консистенция, най-често направо воднисти. Имат страхотни бенефити за кожата, като освен всичко това подпомагат нанесената последваща грижа да бъде усвоена още по-добре. За мен най-добрата есенция на 2016г. е Guerlain Orchidée Impériale The Night Detoxifying Essence.



5. Дегримьор за очи - както и през изминалата година, така и през тази, най-любимият ми дегримьор за очи е този на Mixa. За мен е незаменим, не ми люти на очите, а с лекота изтрива дори и силен грим.



6. Дегримьор за лице - категорично това са кремът и мицеларната вода на Guerlain - Crème de Beauté и Eau de Beauté. Ревю за тях може да прочетете ТУК.



7. Маска за лице - отново поставям на първо място в личната ми класация GlamGlow Supermud Clearing Treatment. Най-добрата почистваща маска за моята кожа!



8. Ексфолиант за лице - ако ме следите от по-дълго време, то тук може би ще Ви изненадам, защото няма да поставя на първо място ексфолианта на Clinique. Последната опаковка, която си купих от него определено се различава от предните и смятам, че формулата му е променена и вече не е така ексфолиращ. Затова поставям на първо място Kiehl's Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion. Той има наистина груби частички и трябва да се внимава с него, особено ако имате по-суха или по-тънка кожа, но за любителите на грубото ексфолиране (като мен) е идеален!



9. Серия за тяло - оставам си с любимите Amazing Grace на Philosophy. Обожавам ароматът и действието на продуктите от серията върху кожата ми!



10. Серия за коса - любимата ми серия за коса е L'Oréal Pro Fiber Rectify. Kупих тази серия много преди да започне да се пише за нея в блог-пространството и останах очарована от нея. Уплътнява косата и я подхранвa, като я прави дълготрайно обемна. Определено страхотна серия за моята коса.



11. Парфюм - принципно много държа във всяка категория да посочвам само по един любимец. В тази категория обаче няма как да го направя, затова я разделих на две части.

11.1. Летен парфюм - това лято намерих тази нова моя любов и тя се нарича Dior Forever & Ever. Това е най-нежният и чист аромат, до който съм се докосвала и ми действа пристрастяващо!


11.2. Зимен парфюм - отново парфюм, с който се запознах през 2016 година, но за отрицателно време ме омая и ме накара да забравя всеки друг. Става дума за Yves Saint Laurent Supreme Bouquet.



12. Средство против изпотяване  - отново на първо място поставям гъбката на Dove.



13. Лакочистител - отново "стар" любимец, а именно Sephora Express Nail Polish Remover.


14. Четки за грим
14.1. Четка за грим на очите - категорично 224 на MAC. Обожавам 217 на MAC, но през изминалата година много по-често посягах именно към 224.


14.2. Четка за лице - отново NARS Yashiyo Brush 💜



15. Награда за цялостен принос -  тази категория я създадох, само за да може да включа един конкретен продукт. Става дума за четката Foreo Luna™ Exclusive For All Skin Types - Magenta. Тази четка определено промени не само кожата ми, но и представата ми за четките за лице. Няма да навлизам в подробности, тъй като смятам скоро да ѝ посветя цял отделен пост. Ще кажа само, че я използвам всекидневно вече 6 месеца без да съм я зареждала!


Е, това бяха моите любими продукти за 2016 година. Ако искате да си припомните победителите от 2015 година, може да го направите ТУК.

Ще се радвам да разбера какви са били Вашите любимци през изминалата година.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up