Guerlain Météorites Happy Glow Pearls


Днес отново ще си говорим за Метеорити, но този път ще е малко по-специално!






Тази година топ-продуктът на Guerlain празнува своята 30-та годишнина и по този повод от фирмата лансират лимитираните Météorites Happy Glow Pearls.

Те са с големина 30 гр. и се очаква съвсем скоро да бъдат налични в България.




Какво казват от Guerlain:

"Новата универсална Météorites хармония – сияеща в розово е вдъхновена от най-скъпоценната перла и отраженията на дъгата. Големите “сиянието на дъгата” перли с мултицветен блясък са комбинирани с коригиращи & озаряващи “розов блясък” перли, за създаването на перфектен воал, който изтрива следите от умора и разкрива младежкото и естествено сияние на тена."




На специални Метеорити им отива и специална опаковка. В случая тя е познатата от Коледа 2015 кръгла опаковка. като този път тя е в розово-перлен цвят. От вътрешната страна на горното капаче има огледало, както и голямо и меко пухче, което не е предназначено за нанасяне на продукта върху лицето, а се грижи за сигурността на цветните топченца. Чисто визуално според мен щеше да бъде много по-подходящо, ако панделката на пухчето беше в някакъв пастелен цвят, а не в черно, но и така изглежда много кокетно.



Guerlain Météorites Happy Glow Pearls съдържат 4 цвята топчета:

- Розово “rosy glow” за освежаване на тена (матова перла);
- Лилаво “rosy glow” за улавяне на светлината (матова перла);
- Шампанско за отразяване на светлината (блестяща перла);
- “Блясък дъга” светло розово с многоцветен блясък, който дава абсолютния блясък (голяма блестяща перла).

Като формула Guerlain Météorites Happy Glow Pearls се различата от Метеоритите за Коледа 2016 и са много по-близки до тези от Коледа 2015. Топченцата не са трошливи и прашецът, който се отделя от тях е минимален. Това спомага както да не може да се прекали с поставянето на продукт върху лицето, така и самите Метеорити да бъдат по-икономични, респективно да свършват по-бавно. Което е страхотно особено когато става дума за луксозен и лимитиран продукт. Ароматът е запазената марка на Guerlain Météorites - виолетките.

Ефектът от тези Метеорити е характерният "Фотошоп" ефект, който тази серия продукти има върху моята кожа. Лицето изглежда озарено и с естествено сияние. Блясъчетата в Météorites Happy Glow Pearls са минимални и трудно забележими. Спомагат за цялостния ефект от топченцата, но не са прекалени и категорично Happy Glow стават за ежедневна употреба, независимо какво точно е ежедневието Ви. Те няма да се натрапват, нито ще отвличат вниманието, просто ще осигурят цялостен ефект на естествено красива кожа. Освен това не влияят по никакъв начин на тена ми, тоест няма защо да се притесните, че цветните топчета ще придадат някакъв цвят на кожата Ви.

Аз винаги нанасям Метеоритите върху идеално изравнен тен, като те запечатват грима ми. Ако имате по-осезаеми несъвършенства, Метеоритите няма как да ги прикрият, те правят само леки корекции. Затова препоръчвам да се нанасят именно върху фон дьо тен или друг вид тониращ продукт, за да можете наистина и напълно да усетите ефекта от тях.


Guerlain Météorites Happy Glow Pearls определено отбелязват подобаващо рождения ден на Метеоритите!

За мен това са едни от най-успешните Метеорити от Guerlain и Ви препоръчвам да ги тествате, защото искрено вярвам, че ще се харесат и на Вас! 💜

Особено силно ги препоръчвам на феновете на марката, които не успяха да се сдобият с Метеоритите от Коледа 2015 година! Има много общо между двата продукта и със сигурност Guerlain Météorites Happy Glow Pearls ще успеят да компенсират липсата на Guerlain Météorites Flocons Enchantés (ревю за тях може да прочетете ТУК).




* Продуктът ми е предоставен от представителите на Guerlain за България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up