Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner


Съвсем скоро на българския пазар ще имаме не просто нова марка, а легенда. Urban Decay е вече съвсем близо и ще се предлага ексклузивно само и единствено в магазини Sephora!

По случай лансирането на марката, реших да Ви покажа един от любимите ми продукти на Urban Decay, а именно Heavy Metal Glitter Eyeliner.







Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner, както и името подсказва, представляват глитърни очни линии.

Големината им е 7,5 мл., а цената - $20, 14 британски лири или 22 евро. Опаковката е малка и компактна, а четката е писец - като на типична очна линия.

Да събера тази (макар и малка) колекция за мен беше голямо предизвикателство. Един цвят поръчах от Интернет, останалите 3 купих от различни държави. Така и никъде не намерих налични всички цветове наведнъж. Линията съдържа 7 цвята, а аз избрах да купя:
 - Midnight Cowboy (основно златни частици с малко сребърни);
 - Glam Rock (сребърни частици);
 - AMP (основно тюркоазени частици с малко сребърни);
 - Distortion (смесица между светло зелени и сребърни частици).



Очните линии са изключително икономични и дори при продължителна и редовна употреба, опаковката им си остава почти пълна. Досега не съм забелязала никаква промяна в консистенцията и тя е същата, както и при отварянето на продукта.





Ако трябва да Ви препоръчам някой от цветовете - то препоръчвам Ви всички от този пост, без Distortion. Не че е лоша очната линия, просто ефектът от нея е най-малко забележим. За сметка на това обаче, Midnight Cowboy е абсолютно задължителен за притежание продукт!

От ляво на дясно - Midnight Cowboy, Glam Rock, Distortion и AMP


Как използвам аз Heavy Metal Glitter Eyeliner - най-често нанасям във вътрешия ъгъл на окото. Получава се много приятен акцент. Освен това може да се нанесат върху целия клепач самостоятелно. При този тип нанасяне е препоръчително да изчакате малко докато засъхнат върху клепача, за да не се трансферират над подвижния клепач. Друг вариант на ползване е отново да се нанесат върху клепача, а върху тях да се положи друг цвят глитър, като в случая Heavy Metal Glitter Eyeliner служи като база.

Интересното е, че като очна линия този продукт не седи добре, защото малките глитър-частици не седят плътно. За да се получи еднороден цвят, трябва да се нанесе на няколко пласта, като се стараете да разпределите равномерно частичките. Може обаче да нанесете като очна линия, а отгоре да сложите друг цвят (подобно на посочения пример по-горе) или пък да нанесете върху черна очна линия (или какъвто друг цвят желаете) и по този начин се получава наистина прекрасен и интересен грим.


Категорично Ви препоръчвам тези очни линии. Успяват да превърнат и най-обикновения или скучен грим в много по-интересен и отличаващ се! 💜 Включвам поне един цвят в почти всеки мой грим и дори обмислям закупуването на останалите, когато бъдат налични в Сефора!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up