Нова година, нов късмет! Или иначе казано Изненадите продължават!



Здравейте!

Искам да Ви благодаря за подкрепата, която получих относно създаването на мой YouTube канал. Милите Ви думи, напътствия, съвети, комплименти и пожелания означават много за мен и Вие за пореден път ме накарахте да се чувствам прекрасно!



Този пост обаче е за нещо съвсем различно.
Може би Ви е направило впечатление, че през 2016 година не направих игра с подаръци за Коледа. Просто навсякъде във Фейсбук беше пълно с игри и реших, че няма нужда от още една.

Но това не означава, че не искам да Ви зарадвам. Напротив!

И избрах да го направя сега. Защо сега? Защото през този месец имам рожден ден и имам желание Вие да получите подарък по този повод. Тази игра е много дълго подготвяна и с голямо въодушевление!

По случай играта за рождения ми ден съм Ви подготвила няколко подаръка. В тази игра няма да има 1 победител, а цели 12! Да, точно така! 12 човека ще спечелят по една от наградите ми.

Условията, за да участвате в играта, както винаги са лесни и минимални:
 - просто ми напишете нещо като коментар под този пост - ако искате как научихте за блога, защо го следите, от колко време го следите, какви постове Ви интересуват, или пък какво Ви е накарало да се усмихнете днес, какво Ви е впечатлило вчера. Споделете ми каквото Ви е на сърце!
 - напишете за коя награда искате да участвате!

Всеки има право да участва само веднъж и само за една от наградите, така че обмислете добре кое точно желаете да спечелите. Този път не е нужно да ми оставяте мейл за връзка, ще използвам този, от който сте оставили коментар.

Играта се провежда от днес 09.01.2017г. до 31.01.2017г. включително. Валидна е само за територията на България. Ако сте в друга държава няма никакъв проблем да участвате, но ще трябва да ми дадете български адрес за доставка, ако спечелите. Още не съм решила по какъв начин ще изтегля победителите, но както вече споменах - те ще са 12. Всеки написал коментар ще участва само в тегленето за наградата, която е посочил, че иска да спечели.

Както винаги всяка една от наградите е чисто нова, неотваряна, неупотребявана и закупена с мои лични средства. Нито един продукт не ми е предоставен от бранд, магазин или който и да е било друг.

Постарах се наградите да са на интересни продукти, които или са лимитирани, или не се предлагат в България, или пък са ми любими.

Нека вече Ви покажа за какви награди може да участвате:

Награда 1: Комплект Pure White Beauty Blender и Beauty Blender Solid Cleanser.



Награда 2: Guerlain Météorites в цвят 1 Blanc de Perle. Това са почти изцяло бели Метеорити, така че обмислете дали тенът Ви би бил подходящ за тях.



Награда 3: Палитра сенки за очи Too Faced Love Palette



Награда 4: Палитра сенки за очи Dose of Colors EyesCream Palette



Награда 5: Сет от 4 мини-свещи Rituals Private Collection



Награда 6: Палитра сенки за очи Jouer Essential Matte & Shimmer Eyeshadow Palette



Награда 7: Палитра за лице и очи Infinity Palette by Linda Hallberg



Награда 8: Сет от сенки за очи ColourPop Now Playing



Награда 9: Сет палитра за очи и лице, мини червило, мини база за сенки, мини спирала Too Faced Christmas in New York The Chocolate Shop



Награда 10: Сет спирала Too Faced Better Than Sex и молив за очи + единични сенки за очи (Koosh) ColourPop



Награда 11: Хайлайтър (Double Dip) и два ружа (New Lowes и Kaepop Flush'd) от ColourPop



Награда 12: Трите маски от серията Pure Clay на L'Oréal


Очаквам коментарите Ви и Ви желая успех!

Радвам се, че за моя рожден ден ще зарадвам и някого от Вас!

Отново искам да Ви благодаря за подкрепата Ви, за търпението Ви и за милото отношение!

N. B. Няколко човека ме питаха защо не правя игрите си във Фейсбук. Знаете, че аз винаги правя игрите си тук, в блога. Искам наградите, които давам, да отидат при мои читатели. При хора, които отварят блога и четат публикациите ми. Не разбирам и никога няма да разбера модата игри да се правят във Фейсбук. Първо, защото не всеки читател е длъжен да има Фейсбук, тоест хората, които нямат профили там няма как да участват в игрите. И второ - абсолютно категорична съм, особено за игрите, в които се изисква "Харесване" и "Споделяне", че участниците в тях в много малък процент са читатели на съответния блог, а в по-голямата си част са хора, които за първи път чуват за него и просто искат да спечелят. Аз не искам това. Искам наградите, които толкова време съм мислила и подготвяла, да отидат при Вас, които ме подкрепяте във всичко и продължавате да ме четете. Всеки има право да разиграва игрите си така, както прецени за добре, разбира се! А аз съм избрала да го правя именно по този начин.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up