Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture 10 Beige Tribute & 25 Taupe Raphael



Ако до преди една година използвах главно глосове, то напоследък любими за мен се оказват червилата. Това е един необятен и много нов за мен свят, който изследвам с голямо удоволствие. Едно от любимите ми попадения са червилата на Yves Saint Laurent. И колкото обичам леките, балсамести Rouge Volupté, толкова се оказа, че обичам и по-плътните и наситени Rouge Pur Couture. Вече направих една малка колекция от около 5-6 червила от серията, като днес ще Ви разкажа повече конкретно за 10 Beige Tribute и 25 Taupe Raphael.





Опаковката, за моите виждания, е много красива и стилна. Представлява масивна златна гилза с логото на Yves Saint Laurent върху нея. Червилата са с размер 6 мл. и цена около 65 лв. (по спомен).




Yves Saint Laurant Rouge Pur Couture представлява почти перфектното червило - страхотна опаковка, наситен цвят, невероятен комфорт върху устните, дълготраен цвят. Единственото, което не харесвам в серията е ароматът на червилото. Просто мирише на червилата от детството ми - тоест нищо приятно. Което ме разочарова допълнително, особено предвид факта, че знам колко хубаво могат да миришат червилата на марката (за справка - серията Rouge Volupté).



Цветовете, които днес Ви представям, са номер 10 - Beige Tribute и номер 25 - Taupe Raphael. 10 е страхотен розов нюд с почти нищо бежово в него :) 25 е прекрасен цвят. На снимките не се вижда толкова сивата нотка в него, но я има. Не седи чак толкова кафяво.

И двете червила се нанасят с лекота и не изсушават устните. Трайността им е много добра - около 6-7 часа се задържат върху устните ми ако не консумирам храна и напитки. При консумацията им пък се изтрива съвсем леко и с нежно подновяване цветът става отново интензивен. Отлично пигментирани са.

И двете червила са със сатенен финиш. При нанасяне са по-бляскави, с времето блясъкът изчезва и финишът става сатенен.



Ако сте любители на червилата Ви препоръчвам непременно да пробвате тази серия на Yves Saint Laurent. С изключение на аромата, мисля, че всичко останало ще Ви хареса.

Лично аз нямам търпение да увелича колекцията си с още от серията, за които да Ви разказвам в бъдещи постове :)




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up