Tom Ford Cream Cheek Color 01 Pink Sand (Tom Ford Summer 2015 Collection)


Tom Ford Summer 2015 Collection

Продуктът, за който ще Ви разкажа днес, вече доста трудно може да бъде намерен. Въпреки това снимките за него седят на компютъра ми и трябва да видят бял свят. Отделно този кремообразен руж може да бъде лансиран отново след време и тогава това ревю може да се окаже и полезно ;)



Tom Ford Summer 2015 Collection

Сега по същество. Cream Cheek Color 01 Pink Sand е кремообразен руж, който Том Форд лансира като част от лятната си колекция за 2015 г. Ревю на палитрата за очи и лице от колекцията може да видите ТУК.

Tom Ford Summer 2015 Collection

Tom Ford Summer 2015 Collection


Опаковката на кремообразния руж е умалено копие на летните палитри на Том Форд. Абсолютно същата изкрящо бяла повърхност със златен кант и надпис Том Форд върху него. Кремообразният руж идва в комплект с мек, бял, велурен калъф. Единственият недостатък на опаковката е, че по позлатената вътрешна част се вижда всяко едно докосване.

Tom Ford Summer 2015 Collection

Лично аз не съм почитател на кремообразните ружове. Просто не ги харесвам и това е. Причините са няколко. Кремообразните ружове намирам неподходящи за себе си, защото съм с комбинирана кожа. Мога да ги ползвам през студените месеци, но през топлите ги считам за недопустими за себе си. Все пак те създават допълнителен блясък на кожата, който лятно време предпочитам да избягвам. Отделно всички кремообразни ружове, на които съм попадала, са с еднороден цвят. Не знам дали използвам правилните думи. Мисълта ми е, че нямат никакви частички в тях. А аз обичам ружове с частички!

Е, Том Форд вече многократно ми е доказвал, че много добре разбира какво трябва да представляват козметичните продукти, особено когато за тях се плащат толкова високи цени (в случая 48 британски лири).

Tom Ford Summer 2015 Collection

Cream Cheek Color е най-красивият кремообразен руж, който някога съм виждала. Не си мислете, че се прехласвам по него, само защото е Том Форд. Не. Всъщност изискванията ми към неговата козметика са много по-високи, отколкото са към който и да е друг бранд!

Това е първият кремообразен руж. който нямам против да нося и в топлите дни. Ружът дарява кожата с прекрасен, здравословен блясък, без да изглежда мазен дори и върху моята комбинирана кожа. Не акцентира върху порите и се задържа сравнително дълго на лицето.

Tom Ford Summer 2015 Collection

Освен това - има частички. Най-фините, най-красиви миниатюрни златни блясъчета, превръщащи го в нещо повече от поредния кремообразен руж.

Tom Ford Summer 2015 Collection

Може би съм споделяла и преди, може и да не съм, но аз не харесвам като цяло розовото. Изключително трудно си го представям върху себе си, особено върху бузите. Розовото в Pink Sand обаче седи някак по-нежно и ненатрапващо, без да ме кара да се чувствам некомфортно.

Дали Tom Ford Cream Cheek Color 01 Pink Sand е задължителен продукт? Разбира се, че не. Просто е една красива глезотийка и приятно разнообразие в сравнително еднообразния свят на кремообразните ружове, А и, честно казано, нямам търпение да видя дъното на продукта, за да използвам огледалцето на празната опаковка и да я нося с мен навсякъде. 




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up