Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals - ревю и Giveaway


Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals
Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals
Когато миналата година излезна първата пила Velvet Smooth, си я купих веднага. Мисълта сама да мога да се грижа за кожата на крачетата ми се стори страхотна.



Просто съм от хората, които не понасят някой да им пипа краката. Страх ме е. Все имам чувството, че ще ме заболи или нещо такова. Всъщност като цяло предпочитам аз да имам контол над нещата. Именно затова идеята за такава пила на Scholl ми се стори страхотна. Все пак тя постига страхотни резултати, без да се налага да излизаме от вкъщи и да се оставяме в ръцете на непознати хора.

От миналото лято до сега с голямо удоволствие ползвах постоянно пилата и предполагам разбирате радостта ми, когато фирмата ми предостави за проба новата Scholl Velvet Smooth с диамантени кристали.

Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals

Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals

Какво включва комплектът Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals:
 - автоматична пила;
 - 4 батерии;
 - капаче за "главата".

Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals

Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals

С автоматичната пила се работи много лесно. Включва се и се изключва чрез въртене на сребърния пръстен. "Главата" с диамантени кристали започва да се върти с високи обороти и да прави своето чудо, като нежно, но ефикасно отстранява загрубялата кожа. Важно условие е, че трябва да се ползва на суха кожа! Резултатите са отлични.

Пилата е безопасна за ползване. При по-силен натиск върху кожата, тя автоматично се изключва. Работи само на батерии и не бива да се използва във вода или под душа. Дръжката на автоматичната пила е гумирана и седи удобно в ръката.

Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals

За мен е незаменим помощник, така че ще се радвам да стане такъв и за Вас. Именно затова заедно с Scholl ще предоставим на трима от Вас по една Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals, за да се убедите сами колко добър продукт е.

За да участвате в играта трябва да ми разкажете в полето за коментари под поста, как Вие се грижите за кожата на стъпалата. Не забравяйте и да оставите мейл за обратна връзка.

Играта е активна до 11 август 2015г. включително, като в дните след това на случаен принцип ще изтегля трима от Вас, които ще получат Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals.

Желая Ви успех :)


* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от Scholl България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up