Sephora Contouring 101 Face Palette


Блог за козметика

Контурирането продължава да бъде изключително модерно, Вече почти всеки бранд направи своя палитра, която да включва няколко светли и няколко тъмни цвята, за да може с един продукт да се постигне цялостен резултат. Съвсем наскоро и Sephora лансираха своята версия на контурираща палитра, а именно Contouring 101 Face Palette.


Блог за козметика

Блог за козметика

Sephora Contouring 101 Face Palette включва 5 цвята пудра - 2 светли и 3 по-тъмни. Единият светъл цвят е с лек розов подтон, изключително подходящ дори и за много светли дами. Другият е с жълт подтон или т. нар. "banana" цвят, който се използва за озаряване. И двата светли цвята са подходящи и за т. нар. "baking", "cooking" или всякакъв друг вид готвене на грима :D

Тъмните цветове са съответно - кафяво със студен подтон, кафяво с топъл подтон и тъмно, наситено кафяво.

Блог за козметика

Опаковката представлява голяма, кръгла, пластмасова кутия с прозрачно капаче. Липсват четки и огледалца към контуриращата пудра. 

Sephora Contouring 101 Face Palette е цели 26,3 гр. и струва 39 лв. Вече е налична в двата магазина Sephora в София и е лимитиран продукт.

Блог за козметика

Лично за мен Sephora Contouring 101 Face Palette се оказа много хубав продукт. Изключително, невероятно икономична е и ще използвам и без това огромното количество продукт много дълго време. 

С контуриращата палитра трябва да се работи с много лека ръка. Задължително я използвайте внимателно. Аз не действах така при първата проба и резултатът беше подобен на т. нар. "drag queens":) Когато се взима внимателно, тоест по-пестеливо продукт, няма опасност от грешки и прекалено контуриране :) Освен това така самата пудра се блендва много по-лесно. Тя от своя страна е фино смляна и се разпрашва леко при минаване с четката.




Напоследък използвам само Sephora Contouring 101 Face Palette, за да контурирам лицето си и дори още не съм пробвала контуриращата палитра на Too Faced, която толкова много исках.

А Вие какъв продукт използвате за контуриране и контурирате ли лицето си всъщност?

* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от Sephora България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up