Bobbi Brown Brightening brick powder Coral


Блог за козметика

Преди време Ви разказах за най-любимия ми руж, който е Shimmer Brick Compact в цвят Nectar на Bobbi Brown (ревю може да видите ТУК). Именно подтикната от любовта си към него, реших да поръчам и Brightening Brick в цвят Coral.



Блог за козметика

Блог за козметика

Bobbi Brown Brightening brick powder е сравнително нов продукт. Предлага се в общо 6 цвята. Може да се нанася с мека четка върху цялото лице, за нежен ефект блясък или по-интензивно върху скулите като руж.

Блог за козметика

Опаковката е малка и компактна. Много по-добре изработена от тази на Shimmer Brick. Усеща се здрава, рефилчето е нея е залепено добре и точно. Много бих се радвала, ако Shimmer Brick имат опаковка като на Brightening Brick. 

В Brightening Brick количеството продукт е 6,6 гр., а цената около 34 британски лири.

Блог за козметика

Блог за козметика

Като пигментираност, Brightening Brick е сравнително по-малко пигментиран. Трябва доста да се наслои, за да седи като руж. Все пак такава и му е идеята - да пуска по-малко цвят, за да може да се носи на цяло лице. Аз не го ползвам по този начин, защото искам блясъкът на лицето ми да е контролиран, а не да блестя цялосто. Използвам го като руж.

Блог за козметика

Блог за козметика

За съжаление обаче, смятам продукта за лош. Всъщност не толкова самият продукт, който като качества не е разочароващ, а цветовете в него. Аз го поръчах без да съм го виждала, но когато поръчам нещо, което се казва Корал, очаквам да получа Корал.

Bobbi Brown Brightening brick powder Coral си е абсолютен бронзър върху моята кожа, и то без никаква следа от коралово. Бронзовото "блокче" явно е най-силно пигментираното, и тушира всички други цветове.

Bobbi Brown Brightening brick powder Coral

Bobbi Brown Brightening brick powder Coral

Не казвам, че Bobbi Brown Brightening brick powder няма да се хареса и на Вас. Просто Ви съветвам, да не поръчвате на "сляпо", а да разгледате на място цветовата гама и така да прецените коя разновидност искате.

Лично за себе си, аз предпочитам разновидностите на Shimmer Brick :)






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up