Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blushes Blissful & Glisten


Блог за козметика

Днес ще Ви разкажа за ружовете на Tarte, които се славят с много добро име в блог-средите.




Блог за козметика

Започвам с това, че ги поръчах от американската Сефора. Официално Tarte не се предлага в Европа. Поръчка от американската Сефора означава, че освен цената на ружовете, се плащат още доставка и мито. Тоест, ружовете ми излезнаха повече от 28 долара. Обяснявам това, защото то е свързано и с крайното ми мнение за продукта.



Ружовете са в пластмасова кръгла опаковка с огледалце. Рефилчетата могат да бъдат махнати и следователно сложени в отделна палитра. Не се побират в предвидената за ружове и пудри палитра на МАК. Тъй като рефилите се махат, а не са залепени, при по-силно взимане с четка от ружа, рефилчето започва да се върти в опаковката.

Цветовете, които аз избрах да си взема, са Blissful и Glisten. Интересното е, че Blissful се води "shimmering", но на кожа и в кутийката няма никакъв блясък, сияние или каквото и да е. За мен си е чист матов руж.

Glisten от своя страна е пълен с малки, сладки, златни блясъчета.




Ружовете се разпрашват допустимо и са добре пигментирани. Все пак смятам, че са напълно нормални ружове. С нищо по-добри от подобните като цена ружове на NARS и MAC. Така че ако искате да се сдобиете с Tarte, но Ви е трудно - няма за какво да съжалявате.

Пак казвам - не че са лоши, просто не са нищо особено. Още повече, че трябва да ги поръчате чак от САЩ и да платите допълнителни данъци за тях към и без това скъпия напоследък долар.

Лично аз рядко посягам към тези два ружа, защото не намирам нищо отличаващо се в тях, а и това въртене на рефила в опаковката ми е неприятно.

А Вие пробвали ли сте до сега ружове на марката и ако да - какви са впечатленията Ви?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up