Makeup Geek Prism Duochrome Pigment


Пигментите са един от любимите ми козметични продукти. Не само заради многото и различни приложения, но и заради наистина голямото разнообразие от цветове и тяхната интензивност.

Герой на днешната публикация е дуо-хромният пигмент Prism на Makeup Geek, който се превърна в абсолютен мой фаворит и измести Vanilla на MAC от личната ми класация.






Както вече споменах, Prism е част от колекцията дуо-хромни пигменти на Makeup Geek. Това означава, че пигментът съчетава в себе си (поне) два цвята. На пръв поглед Prism е бяло-златист, при различна светлина става розово-златист, а понякога и прасковен. Цветът наистина е много интересен и не е нещо, което лесно може да се намери при други марки.

Приложението на пигмента е широко - може да го ползвате като сянка за очи, да го нанесете върху червило (особено страхотен ефект се получава върху течните матови червила), да го смесите с лак за нокти или лосион за тяло, или пък ако сте експериментатори - да го нанесете като хайлайтър. Лимит е само Вашето въображение.

Лично на мен най-любим вариант ми е нанасянето върху червило и изполването като сянка. Само че не нанасям Prism самостоятелно върху клепача (въпреки, че покривността му е идеална), а върху други цветове. Prism ги променя по невероятен и красив начин и всяка обикновена сянка се превръща в невероятна, а всяка невероятна - в магическа. За мен представлява истинско удоволствие всеки път да правя нови и нови комбинации, които разкриват пред мен искрящи и неповторими цветове!


Самият пигмент е много фино смлян и не съдържа в себе си големи парчета блясък или глитър. Всичко е направено много класно и висококачествено.

Пигментите на Makeup Geek пристигат в контейнерче, направено от здрава пластмаса, а всяко контейнерче има малка дупка, от която се взима пигментът.


Размерът на пигмента е 3гр., а цената 12,70 евро. Количеството може и да Ви се струва малко, но всъщност е пре-достатъчно. Всички пигменти са много икономични.

Поръчвала съм продукти от официалната страница на Makeup Geek. Там асортиментът е най-голям, но вероятността поръчката да отиде на Митница е висок. Затова вече поръчвам продуктите на бранда от европейския сайт http://www.beautybay.com. Задължително обаче не поръчвам до моя адрес в България, а до адрес на превозвач във Великобритания. Причината е, че пратките за България се бавят много, а понякога и въобще не идват.

Препоръчвам Prism на всеки любител на грима. Сигурна съм, че ще му намерите приложение!









Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up