Победителят от лятната игра на Eat Love Make up е.....


Нека първият пост за месец септември да бъде точно този - постът, в който ще споделя кой е победителят от последната игра на Eat Love Make up.

Искам да благодаря на всички, които се включиха в играта. Прочетох всеки един от Вашите коментари и благодаря за всичко, споделено в тях. Раздвам се, че блогът има толкова верни почитатели, които следят за развитието му и които обичат да го четат. Това е голяма награда за мен като създател, автор, фотограф и всичко останало, което съм в Eat Love Make Up :)

И така, победителят в играта е:


Честито на Таня Атанасова! Както вече споделих във Фейсбук, към вече обявената награда прибавих още няколко продукта, които ще останат изненада :)

С това обаче изненадите не свършват. Знаете, искам да подаря на всеки един от моите читатели по нещо, но това за съжаление не е възможно. Възможно е обаче да зарадвам поне още един човек освен Таня, който също да получи награда, макар и по-малка. Този човек е;Честито на Верджиния Вичева! Нейната награда също ще остане изненада за сега!

Моля двете победителки да се свържат с мен чрез посочените от тях мейли. Дами, пишете ми на адреса на блога: eatlovemakeup@abv.bg в срок до 11.09.2016г., за да се разберем как да получите своите награди.

Ако до посочения срок победителките не се свържат с мен, ще изтегля нови участници.

Отново - голямо благодаря на всички Вас, които допускате Eat Love Make Up в живота си!

Не спирайте да спедите публикациите тук, защото никога не се знае каква изненада може да се крие в тях :)

__________________________________________________________

НОВО: Тъй като Таня Атанасова не се свърза с мен в указания срок, днес изтеглих нов победител.

Това е:

Очаквам Мария да се свърже с мен по указания по-горе начин, до 25.09.2016г. Честито :)
Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up