Chanel Illusin D'Ombre 128 Rouge Brûlé (Chanel Le Rouge Collection)


Още когато се появиха първите снимки на есенната Le Rouge колекция на Chanel, бях много разочарована. Не нося червено на очите си, рядко го правя и на устни или скули. Затова концепцията като цяло не ми хареса. Освен това, рекламното лице... Ах, рекламното лице. За да не съм остра ще напиша само, че в Кристен Стюарт няма нищо "шанелско" в себе си. Вече разбрахте цялостното ми отношение към колекцията. Разбира се, щом я заредиха по магазините, все пак отидох да я видя и накрая се предадох пред красотата на един продукт от Le Rouge.




Като цяло серията Illusin D'Ombre ми е особено любима както и заради интересната текстура на сенките, така и защото цветовете (почти) винаги са много специфични и открояващи се.

Точно такъв се оказа и Illusin D'Ombre 128 Rouge Brûlé. Това за мен е продуктът от колекцията, който задължително трябва да погледнете на живо в магазините, защото снимките въобще не отразяват реалната красота и дълбочина на цвета.


Прекрасна смесица от ръждиво, червено и бронз, комбинирана със страхотен и фин блясък. Наистина цвят, който се откроява и с който няма как да останете незабелязани.

Пигментацията е отлична, както и трайността. Минус на тази серията като цяло е, че с времето сенките стават идея по-твърди, вече не са така креместо-мусообразни. Видимо променят текстурата си, но това не се отразява на качествата им като цяло.

Chanel Illusin D'Ombre 128 Rouge Brûlé е с големина 4 гр. и цена 60 лв. Опаковката представлява масивно, стъклено бурканче, а към него получавате и малка четка. Лично аз я хвърлям на мига. Този тип сенки предпочитам да нанасям с пръсти.



Chanel Illusin D'Ombre 128 Rouge Brûlé е лимитиран цвят и освен това е един от най-купуваните продукти от колекцията Le Rouge. Препоръчвам Ви, ако Ви е допаднал, скоро да решите дали искате да го притежавате, защото на някои места в София вече е разпродаден.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up