Dior Addict Ultra-Gloss 929 Scandalous (Dior Skyline Fall 2016 Collection)



Може би вече Ви е писнало да четете как една от най-хубавите есенни колекции според мен, е Skyline на Dior. Затова сега няма да пиша пак това, а директно ще Ви разкажа за един от глосовете в колекцията. Scandalous харесах от пръв поглед и нося непрекъснато от деня, в който го купих!




Състав

Опаковката на глоса е класическата за марката. Апликаторът представлява четка, с която много прецизно може да се нанесе продукт. Аз не долавям никакъв аромат в глоса, което почти винаги отчитам като плюс.

Количеството глос е 6,5 мл., а цената - 60 лв. Есенната колекция съм я виждала заредена в магазини Pretty Shop и Sephora в София, но предполагам, че я има и на останалите места, предлагащи Dior.



Това, което най-много ме привлече в Dior Addict Ultra-Gloss 929 Scandalous беше интересният цвят - смесица между лилаво, кафяво, дори малко сиво, в комбинация с миниатюрни и многоцветни блясъчета. Те не се виждат ясно когато глосът е нанесен върху устните, но спомагат както цветът да изглежда по-дълбок, така и за бляскавия финиш на глоса.



Dior Addict Ultra-Gloss 929 Scandalous има наистина страхотен блясък и прави устните почти огледални. Освен това е много лесен за носене, комфортен е, не се усеща върху устните и не лепне. Ако нанеса плътно цвета обаче, леко се разтича в линийките около устните. Поради тази причина, а и защото повече ми харесва резултатът, аз нанасям глоса на много тънък слой.


За глоса от голяма значение е естественият цвят на устните, особено ако ще бъде нанесен на по-тънък слой. Моите са сравнително пигментирани и затова глосът леко розовее. Когато го нанеса по-плътно, или пък обезцветя устните с някой продукт, Scandalous седи както на суоча в горната снимка.

Според опаковката на Scandalous, той трябва да хидратира устните и да ги направи визуално по-обемни. Заради огледалния финиш на глоса, той определено се справя с второто, но допълнителна хидратация аз не усещам. Честно казано, не вярвам и че мога да усетя такава от един глос.

Не зная дали Dior Addict Ultra-Gloss 929 Scandalous е лимитиран цвят или ще влезне в перманентната серия глосове на марката, но ако Вие си падате по по-нестандартни цветове, непременно му обърнете внимание при следващата Ви разходка до някой козметичен магазин. Цветът освен интересен е и много подходящ за настъпващия есенен сезон.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up