Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Strobing 20 Lumiere Universelle


Независимо дали навън времето се захлажда или слънцето все още гали с парещите си лъчи, есенните колекции са вече тук и нямат търпение да бъдат в козметичните ни чантички :)

Днешният пост е посветен на един такъв продукт, на който първо се изсмях, а минута след това казах "Искам!".



Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Strobing представлява кремообразен хайлайтър. Ако не сте запознати със серията Kiss & Blush - това са кремообразни продукти, които могат да се използвам върху скулите и устните. До сега марката лансираше само класическите за руж цветове, но новото им предожение е в категорията Хайлайтър. Всъщност не съм сигурна дали продуктът е част от колекция или ще бъде перманентен, но със сигурност към момента е в много малки количества в България.

Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Strobing е с грамаж 10 гр. и цена 75 лв. За сега съм виждала новите продукти на Yves Saint Laurent заредени единствено в Sephora. Опаковката много прилича на класическа опаковка на лак за нокти, вместо четка обаче има апликатор.


Както вече споменах в началото на тази публикация, първоначално подходих с лека насмешка към Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Strobing. Причината беше малко странната конситенция, която е като на гъст крем и се различава от класическата за Kiss & Blush. След като обаче разнесох хайлайтъра върху кожата си, останах впечатлена.


Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Strobing за мен се оказа най-красивият естествен блясък, който съм виждала. Ако Вие си падате по силния, виждащ се от далече и заслепяващ хайлайтър, то това не е Вашият продукт. Ако искате напълно естествен, но необяснимо красив блясък по скулите (и устните) си, то непременно разгледайте Kiss & Blush Strobing 20 Lumiere Universelle.


Разбира се, може върху този хайлайтър да нанесете друг и така да засилите ефекта. Въпрос на предпочитания. Но блясъкът, който Kiss & Blush Strobing 20 Lumiere Universelle дава е толкова фин, дискретен, красив и изискан, че според мен не трябва да се замаскира с други продукти.

Частичките тук са толкова нежни, сякаш някоя фея-магьосница е размахала пръчка и е поръсила кожата Ви с красив звезден прашец. Рядко се среща толкова класен блясък, какъвто са успяли да създадат от Yves Saint Laurent. Този продукт е идеален когато искате да носите по-малко грим, или в случаите когато не носите никакъв, но искате кожата Ви да сияе. Или във всеки един друг случай, когато търсите естествена красота.

Хайлайтърът намирам, че не би подхождал на много тъмни дами. Това е единственият му минус. За разлика от много други хайлайтъри, този не акцентира върху несъвършенствата. Слива се идеално с кожата и я озарява приказно. Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Strobing е може би единственият хайлайтър, абсолютно подходящ за мазни кожи. С него аз си позволявам да озарявам дори зони, за които иначе не бих и помислила - брадичка, чело. Там кожата ми се омазнява най-бързо и ако сложа някой силен хайлайтър, омазняването изглежда дори по-лошо.


Kiss & Blush Strobing 20 Lumiere Universelle препоръчвам да се нанесе чрез топупващи движения с пръсти. Аз лично първо нанасям обилно количесто върху ръката си и после с потупване го нанасям на желаните места. Тъй като го нанасям над вече положена пудра, по този начин тя не се нарушава. Ако хайлайтърът се нанесе директно с алпликатора или чрез мазане (а не потупване), продуктите нанесени под него се изтриват или стават на петна от натиска.


На снимки е много трудно да се улови ефектът от Kiss & Blush Strobing 20 Lumiere Universelle, именно затова Ви препоръчвам да го видите на място. Красотата му е наистина омагьосваща!

Знаете, че аз си падам по силния блясък. Представете си колко трябва да съм впечатлена от Kiss & Blush Strobing 20 Lumiere Universelle, щом го препоръчвам толкова горещо. Разбира се, това няма да е продукт, който ще се хареса на всички, но поне го вижте на живо в някой магазин. Може да се изненадате приятно :)






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up