Lookfantastic Beauty Box July 2016


От много време вече не се интересувам от никакви абонаментни месечни кутии. Пренаситих се от минита, тестерчета и всякакви подобни, затова и спрях абонаментите си. При едно от посещенията ми на сайта www.lookfantastic.com обаче забелязах, че и те имат такива кутии. Оказа се - това не е нищо ново, предлагат абонаментни кутии от доста време, но аз чак сега ги видях и от любопитство си направих 3-месечен абонамент. Повече за съдържанието на първата ми кутия и как се прави абонаментът, може да видите след прекъсването.





Lookfantastic предлагат няколко различни абонамента:
 - едномесечен, който струва 18,95 евро за една кутия;
 - тримесечен, който струва 16,95 евро за една кутия (или общо 50,85 евро);
 - шестмесечен, който струва 15,95 евро за една кутия (или общо 95,70 евро);
 - едногодишен, който струва 13,95 евро за една кутия (или общо 167,40 евро).

Не се попълват анкети относно предпочитанията на продуктите. Всички абонати получават еднакви кутии за съответния месец. Доставката е безплатна до английски адрес. Всъщност може би и до български, но не съм пробвала. Аз поръчвам до адрес на превозвач, на когото плащам 2 лв. за доставката до България. Самото плащане на кутиите става месец за месец. Тоест ако си направите абонамент, по-голям от едномесечния, цялата сума няма да Ви бъде начислена наведнъж, а всеки месец ще плащате цената на 1 кутия.

Принципно моментът на изненадата не е особено застъпен тук. В началото на всеки месец от Lookfantastic обявяват какво ще е съдържанието на кутията.

И сега към самото съдържание на кутията за месец юли. Всъщност съдържанието вече го показах в новата опция Истории в профила ми в Инстаграм (https://www.instagram.com/eatlovemakeup/), но нека го има официално и тук :)

Самата кутия всеки месец има своя тема и всеки месец самата кутия визуално изглежда по различен начин. За месец юли темата е The SummerLovin.



Кутията съдържа:
* английската версия на сп. Elle (в случая броя за месец август);
* This Works - In Transit Camera Close-up 20мл.
* мини-молив Benefit - Goof Proof Eyebrow Pencil в цвят 6;
* мини на Nuxe - Huile Prodigieuse Or;
* Kabelo - Silk Anti-Frizz Cream Serum 15мл.;
* Bellapierre - Lip And Cheek Stain пълноразмерен продукт;
* Miti - Bobbles три ластика за коса.







Лично аз съм доволна от продуктите и цялостната презентация и ако и през оставащите 2 месеца съдържанието на кутиите ме устройва, най-вероятно ще продължа абонамента си.

Вие абонирани ли сте за някакви кутии? Кои са Вашите любими?






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up