Dior Diorskin Nude Air Luminser Powder Shimmer 001 (Dior Skyline Fall 2016 Collection)


Макар да е средата на месец август, повечето есенни колекции вече са налични в любимите ми магазини за он-лайн пазаруване. Такъв е и случаят с есенната Skyline колекция на Dior, която определено заслужава внимание. Първият продукт от нея, който реших да купя е хайлайтърът Diorskin Nude Air Luminser Powder Shimmer 001.



Тази публикация ще е придружена с много снимки на пудрата и само една снимка на суоч :) Определено не исках да е такава равносметката, но когато на човек не му се получават снимките - няма какво да направи.





Diorskin Nude Air Luminser Powder Shimmer 001 в е класическата опаковка за всички хайлайтъри и пудри на Dior. Тя, сама по себе си, е много красива и елегантна и е красиво бижу за всяка тоалетка. Хайлайтърът е в комплект с малка кабуки четка и велурено калъфче.

Своята Diorskin Nude Air Luminser Powder Shimmer 001 поръчах от Selfridges. Цената е 39 британски лири, а грамажът 6 гр. Получих уверение, че в България есенната колекция на Dior ще бъде заредена във всички магазини, предлагащи марката и ще можем да видим пълната гама продукти. Както вече споменах, за мен Dior Skyline е една от най-интересните есенни колекции за тази година и с нетърпение очаквам да разгледам цялата линия когато бъде достъпна у нас. Надявам се това да е възможно най-скоро :)





Dior Diorskin Nude Air Luminser Powder Shimmer 001 се оказа изключително красив хайлайтър и препоръчвам да му обърнете специално внимание в магазините. Текстурата е отлична. Пигментиран е, като търпи и наслояване, без да седи натрапчиво или прекалено! Хайлайтърът има красив, еднороден блясък, а частичките в него са нежни и фини. Самият цвят е много интересен, хем има нещо прасковено в него, хем има и златисто, а понякога напомня и на цветовете на красив залез. Все пак какъв цвят ще изпъкне върху кожата зависи от тена и подтона, така че е хубаво да пробвате на място. 




Dior Diorskin Nude Air Luminser Powder Shimmer 001 нанасям върху скулите с навлажнен Beauty Blender. Хайлайтърът се слива идеално с кожата и озарява по красив и нежен начин. Връзва се идеално с всяка една визия. Знаете, има гримове, на които подхождат повече златисти хайлайтъри, има такива, които седят идеално с по-розовеещи, но Shimmer 001 седи прекрасно във всеки един миг. Не съм спряла да го нося, откакто го получих и искрено се наслаждавам на визиите, които постигам чрез него.




Според мен Dior Diorskin Nude Air Luminser Powder Shimmer 001 е един от топ-продуктите не само в колекцията Skyline, но и като цяло в есенните предложения. Лично аз не намирам никакви недостатъци в него и с чиста съвест го препоръчвам на всеки любител на красиви блясък.

А на Вас допада ли Ви?





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up