NARS Narsissist Dual-Intensity Blush Palette


Има продукти, които знаеш, че трябва да притежаваш. Дори не ти трябват допълнителни снимки или видеа. Знаеш, че това ще е продукт, който ще ти хареса. Точно такъв продукт за мен е тази палитра на NARS, която се оказа любов от първи поглед!




NARS Narsissist Dual-Intensity Blush Palette представлява палитра от 4 ружа. Това е официалната информация, иначе е видно, че има три ружа, а първият цвят е хайлайтър. Всеки от продуктите в палитрата е с големина 2,5 гр. или общо за цялата палитра - 10 гр. Цената на палитрата е 40 британски лири. Аз поръчах моята от http://www.johnlewis.com.


Опаковката е от здрава, матирана пластмаса. И от вътрешната, и от външната страна на горния капак на палитрата има огледало. В палитрата не са включени никакви четки или апликатори (Ура!). Цялата палитра е много компактна, затваря се плътно и здраво и е изключително подходяща за път.

Четирите цвята в Narsissist Dual-Intensity Blush Palette са лимитирани и се предлагат само в тази палитра. Те нямат имена, на опаковката са обозначени като цветове 1, 2, 3 и 4.

Хайлайтърът и ружовете са от серията Dual-Intensity, което означава, че могат да се нанасят както със сух, така и с мокър апликатор/четка. Нанесени с мокра четка цветовете стават по-наситени и ярки.

Аз нанасям ружовете със суха четка, по-конкретно с любимата ми четка за руж, а именно NARS Yachiyo. Не бих Ви препоръчала да нанасяте ружовете с мокра/навлажнена четка, защото това автоматично ще доведе до по-трудното им разнасяне. Ако искате да извлечете максималното от цветовете, по-добре ги нанесете с навлажнен Beauty Blender. Фирмата скоро пусна на пазара гъбичка, предназначена именно за ружове. Този тип нанасяне лично според мен обаче е излишен, защото и трите ружа са достатъчно пигментирани и с обикновена четка за руж ще постигнете превъзходни резултати.


С навлажнен Beauty Blender обаче нанасям най-светлия цвят, който използвам за хайлайтър. И не го правя само с този хайлайтър. От много време вече само така нанасям хайлайтър върху лицето си. Препоръчвам Ви да пробвате и Вие, независимо за прахообразен, пресован или кремообразен продукт става дума. Получава се много красив блясък, сливащ се с кожата.


Както вече споменах, NARS Narsissist Dual-Intensity Blush Palette е продукт, който бях сигурна, че ще харесам много. Така и стана. И четирите цвята са много красиви според моите представи и ги ползвам с голямо удоволствие във всеки един грим. Самата текстура на ружовете и хайлайтъра е отлична, цветовете са пигментирани, нанасят се с лекота и се сливат идеално с кожата. Седят като красив, естествен воал. Като допълнителен плюс - няма никакво разпрашване!


За съжаление хубави снимки успях да направя само с телефон. Той успя да улови най-добре финият блясък, който ружовете притежават и с който озаряват лицето по много красив начин.


За мен NARS Narsissist Dual-Intensity Blush Palette е наистина страхотна палитра, която си струва всеки цент. Ако много се насиля, мога да намеря един-единствен минус. Това е големината на "гнездата" на ружовете и хайлайтъра. Ако работите с по-голяма четка, ще Ви е малко по-трудно да вземете само от един цвят. Този минус обаче е незначителен и по никакъв начин не разваля удоволствието от използването на Narsissist Dual-Intensity Blush Palette.

Ако цветовете са "Ваши" и Ви допадат - то непременно обмислете покупката на Narsissist Dual-Intensity Blush Palette. Като качество със сигурност ще Ви хареса, а и е лимитирана и няма още дълго да бъде в продажба.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up