Нови продукти от Sephora: Colorful Eyeliner, Outrageous Eyeshadow, Beauty Amplifier, Flawless Complexion Sponge


Днес ще Ви представя няколко нови продукта на Sephora, които предстои да бъдат пуснати в продажба съвсем скоро.


* Sephora Colorful Eyeliner 01 Black Lace Matte (Черна матова очна линия)


Знаете, че очната линия присъства в поне 98% от гримовете ми. Затова - винаги търся нова и по-добра от предната. Предложението на Sephora се оказа съвсем не лошо. Новата очна линия е с тънък и прецизен писец, който наистина улеснява поставянето на черния туш. Самият той от своя страна не е най-черното черно, което може да намерите, но е сравнително наситено и с хубав, матов финиш. Дръжката на очната линия подпомага по-доброто захващане, което също спомага за прецизно нанасяне. Очната линия изсъхва бързо върху клепача, без да се напластява неприятно. Сещате се - когато тушът е прекалено гъст и някак тежък и след засъхване имате чувството, че ако мигнете, ще започне да се люпи. Тук този дефект го няма. Очната линия не се размазва и издържа до махането й.


* Sephora Outrageous Eyeshadow 03 Bodacious Brown (Течни сенки)


Течните сенки не са моят тип продукт. Не се разбирам с тях и не представляват интерес за мен. Все пак тествах предложението на Sephora и се оказа, че може да има и сравнително добри варианти на този тип продукт. Апликаторът наподобява този, познат ни от глосовете за устни. Сенките засъхват много бързо върху кожата, което обаче не е чак толкова голям плюс. Да, веднъж засъхнали добре, те не мърдат от клепача цял ден! От друга страна обаче, именно бързото засъхване ги прави и много трудни за работа. Нужно е много време и наистина сериозни усилия, за да можете да прелеете сенките добре. Препоръчвам да не се нанасят директно върху клепача, а да сложите малко на ръката си и оттам да пренесете с блендираща четка върху клепача. Положени по този начин, сенките са по-лесни за работа. За трайността им не се притеснявайте - наистина издържат дълго време без да губят интензивността на цвета или да се съберат в сгъвката на клепача.


* Sephora Beauty Amplifier (Матираща база-пудра)


Точно към този продукт бях най-скептично настроена, а той се оказа най-приятната изненада. Beauty Amplifier представлява пресована пудра, която матира клепача и служи за основа за сенки. Аз нанасям пудрата с класическа четка за сенки. Освен, че матира и служи за база, тази пудра подпомага и преливането на сенките да става много по-лесно, а резултатът да бъде по-добър. С тази база сенките не ми се събират в гънките на клепача. Продуктът е много подходящ и за "no makeup makeup" дните, като матира клепача и му придава лек цвят. Прикрива леки петънца и червенини, но ако имате по-голяма нужда от изравняване на тена - няма да Ви е от полза. С по-сериозни пигментации или пък венички няма да се справи.
Пудрата има телесен цвят. За мен минус е, че до някаква степен влияе на цвета на сенките, които се нанасят над нея. Не на всички цветове разбира се, но на по-светлите и непигментирани може да окаже влияние.


* Sephora Flawless Complexion Sponge (Гъбичка за лице)


Преди да си взема оригиналния Beauty Blender дълго време нанасях фон дьо тен само с класическата гъбка на Sephora и винаги съм я препоръчвала и твърдяла, че е много близка по качество с оригинала. Сега Sephora лансират на пазара нова гъбка, която не е в познатата яйцевидна форма. Flawless Complexion Sponge подпомага достигането на по-труднодостъпните зони на лицето, каквато за мен се оказва зоната отстрани на ноздрите. Освен това, острите върхове могат да бъдат помощник в нанасянето на контуриращи продукти или пък изчистване на линията под контура на скулите. Основната разлика между гъбките на Sephora и тези на Beauty Blender по мои наблюдения са две:
 - гъбките на Sephora не могат да удвоят размера си, както правят тези на Beauty Blender. Колкото и вода да навлезе в тях, никога не могат да увеличат размера си така, както е при другата фирма;
 - гъбките на Sephora не пускат боя по време на миене. Това не мога да го кажа за тези на Beauty Blender, особено оцветените в розово, които пускат боя поне при първите 10-ина миенета.
В интерес на истината аз използвам повече гъбите на Beauty Blender именно заради обема, който имат, но посягам много често и към тези на Sephora и също ги използвам с удоволствие.



На Вас кой от тези четири продукта Ви се стори най-интересен и бихте пробвали?

Грим, направен с базата за сенки, очната линия и течните сенки



* Продуктите са ми предоставени за проба и ревю от Sephora България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up