четвъртък, октомври 09, 2014

L'Oréal Paris Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude


L'Oréal Paris Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude
Сравнително скоро L'Oréal пуснаха на пазара нова серия единични сенки - Color Riche Mono Eyeshadow. Серията включва около 20 различни цвята, но в България са внесени само 6-7.

Цветът, който аз избрах да пробвам е Matte 106 Breaking Nude.


Цветът е т. нар. "тоуп" - смесица между сиво и кафяво. Всъщност това е един от най-хубавите тоуп цветове, на които съм попадала. Подходящ е както за нанасяне върху целия подвижен клепач (изглежда страхотно при дами със светли очи), така и за цвят в сгъвката на окото. Аз го използвам най-вече по втория начин. 

Финишът се води мат, но според мен е по-скоро сатенен.

Текстурата е много нежна, някак въздушна. Не се рони. Това, което ме изумява в този цвят е, че няма как да се сбърка при нанасянето му. Трудно ми е да го обясня, надявам се да ме извините. Просто нанасяш сянката и няма нужда да я "бледнваш", да я преливаш. Цветът от самосебе си е перфектно нанесен без излишни движения с четката.

Ако пък искате да напластите много цвета, за да бъде по-интензивен, то с минимално движение на четката, отново всичко е прелято перфектно. 

Наистина със 106 Matte Breaking Nude се работи изключително лесно, което прави цвета идеален за бързащите дами, които разполагат с ограничено време за гримиране.

Много съжалявам, че не целият асортимент от Color Riche Mono Eyeshadow се внася в България. Със сигурност бих си купила повече цветове, но от наличните в България харесах само този. Цената на единичната сянка е около 13 лв.

Ако имам някаква забележка, то тя е към опаковката. Малка и компалтна е, но с просто око се вижда, че материалът, от който е изработена, е с много ниско качество.
Вие изпробвахте ли вече нкой от новите цветове Color Riche? Кой е Вашият любим?7 коментара:

 1. Наистина уникален цвят :)) Не съм ги пробвала още , но тази сянка определено отива в уиш-листа ми :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ще чакам после да споделиш дали си останала доволна :)

  ОтговорИзтриване
 3. И на мен много ми харесва, тъкмо си търся нещо подобно и ще я взема при първа възможност! :)

  ОтговорИзтриване
 4. И аз си купих точно този цвят и съм също много доволна от него. Слагам на сгъвката, но ще го пробвам утре като моно грим. Другите цветове не ми допадат много, но този е попадение.

  ОтговорИзтриване
 5. И аз ползвам този цвят и 301 Escape in Bordeaux. Много ми е лесно да се гримирам с тях :)

  ОтговорИзтриване
 6. И аз харесах и купих точно този цвят :) Интересен нюанс и наистина чудесна текстура!
  Любопитното обаче е, че на моята кожа сивото изпъква повече, докато при теб - вижда се от снимките, кафявото е водещо, което ми допада. Но въпреки че и аз бих предпочела да не сивее толкова на моята кожа, определено ще го задържа в колекцията си.

  ОтговорИзтриване
 7. Тони, аз пък искам една идея повече да сивее :)
  Много е хубава сянката, определено. Заради неприятната, за мен, опаковка, мисля да я "депотна" и да я сложа в обща палитра.

  ОтговорИзтриване