MAC Viva Glam Rihanna 2


MAC Viva Glam Rihanna 2

От около една-две седмици новите Viva Glam червило и глос, създадени от Rihanna са вече налични в българския магазин на MAC в The Mall на бул. Цариградско шосе.MAC Viva Glam Rihanna 2

Още с първите промо-снимки, дуото шашна феновете на марката. И двата продукта са с изключително нетипичен цвят. 

MAC Viva Glam Rihanna 2

MAC Viva Glam Rihanna 2

Червилото е с много странен кафяво/сив цвят и фрост финиш. Придава мъртвешки вид и трудно се свиква с него. Последният път, когато го слагах си помислих, че би било подходящо за извънземна визия за Хелоуин.

За да се получи хубав, плътен цвят, трябва да се напласти. Освен това подчертава всички недостатъци на устните. А за да е всичко още по-"прекрасно" - не се нанася равномерно :) (ако не беше каузата и името зад нея, това червило щеше да е голям провал). 

MAC Viva Glam Rihanna 2

MAC Viva Glam Rihanna 2

Глосът е прозрачен, но съдържа безкрайно много лилави и червеникави частички, които придават много интересен ефект. Нанесен самостоятелно лично на мен ми е безличен, но нанесен върху различни червила разкрасява цветовете им страхотно. Освен върху червилото Viva Glam Rihanna 2, си го представям и върху други тъмни, лилави, дори черни червила. Красота! <3 Всъщност тук, както и при Viva Glam Rihanna 1 мисля, че красивият краен ефект идва точно от глоса, не толкова от самото червило.

Като недостатък на глоса бих посочила това, че лепне. И лепне много. Дори и на мен ми прави впечатление, а като цяло съм свикнала да нося лепкави глосове.

За трайността на комбинацията червило + глос не мога да споделя особено много. Лично на мен не ми е комфортно нито да ям, нито да пия, когато съм с тях, затова се налага да ги трия.


MAC Viva Glam Rihanna 2

Цената на червилото е 37 лв., а на глоса 36 лв. Принципно всички приходи от серията Viva Glam се даряват в помощ на засегнати от ХИВ/СПИН хора. По тази логика, лично аз мисля, че трябва продуктите да са с по-"носими" цветове, за да бъдат купувани и носени от повече хора.

Е, точно тази колекция Viva Glam Rihanna 2 е може би най-бързо продаданета, но колко ще е носена е друг въпрос :)

MAC Viva Glam Rihanna 2

MAC Viva Glam Rihanna 2

MAC Viva Glam Rihanna 2

MAC Viva Glam Rihanna 2

Какво мислите за колекцията? Бихте ли носили подобни цветове?

18 коментара

 1. Глосът изглежда много приятен като цвят и дори стои много по-различно на устните отколкото в опаковката му. Но, червилото никак не ми допадна още при първоначалните суочове в интернет, истински риск си поела с тази покупка :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Странното е, че аз всъщност много се харесвам с червилото и глоса. Само на околните им е трудно да свикнат :)

   Изтриване
 2. .... но пък комбинацията с двете стои красиво - екстравагандно на устните ти. Вярно, че е странен избор за цвят, но пък се отличава от всички останали. Определено изглежда впечатляващо! :) Е, ще си го гледам само на снимки. А твоите?... Както винаги - съвършени! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Точно защото е много нетипичен цвят исках да видя до колко ще мога да го нося и с удоволствие установих, че не ме плаши чак толкова :)

   Много се радвам, че снимките ти харесват <3

   Изтриване
 3. Глосът ми допадна, но определено не бих се възприела с подобно червило :)

  ОтговорИзтриване
 4. Някак си това червило си го представям страхотно на много чернокожи мацки. А глосът е много красив!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. На дамите с природно тъмни кожи всичко им отива. Завиждам им много, често неблагородно :)

   Изтриване
 5. Цветовете и на гланца и на червилото ми харесват, защото са много различни, но не бих се осмелила да ги нося :)

  ОтговорИзтриване
 6. Глосът е доста красив, а червилото доста смело :)

  ОтговорИзтриване
 7. Много хубав глос, но това червило никак не ме грабва. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. На пръв поглед глост не е нищо особено, но в комбинации прави чудеса :)

   Изтриване
 8. Нося глоса много често денем, а червилото вече само вечер, защото хората трудно го възприемат и има коментари. Иначе на мен си ми харесва много!

  ОтговорИзтриване
 9. Не мога да кажа, че подобни цветове ме привличат, но пък са ми интересни за гледане и се радвам на тези, който ги носят :)

  ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up