Too Faced Better Than Sex Mascara


Too Faced Better Than Sex Mascara

Най-накрая дойде моментът, в който ще Ви разкажа за моята най-любима спирала :)


Too Faced Better Than Sex Mascara

С Better Than Sex се "запознах" миналата година, когато си купих коледния сет на Too Faced A Few Of My Favorite Things. В него имаше мини-размер на спиралата, който ми стигна за изключително дълго време. След това от Сефора ми подариха отново мини-спирала и всъщност чак миналия месец си купих първата Better Than Sex.

Остроумни коментари относно името няма да правя - не съм този тип човек. От фирмата-производител явно са решили, че трябва да привлекат вниманието по някакъв начин. Дали е подходящ или не, не мога да коментирам.

Нека се върнем на основната тема. Спиралата за отрицателно време се превърна в моя любима, защото ефектът, който дава, за мен е ненадминат.

С никоя друга спирала не съм постигала толкова драматичен обем, който е виден дори и при нанесен само един пласт. Както половинката казва: "Няма ли да си сваляш вече изкуствените мигли?" :) Обемът е наистина драматичен и може да се надгражда с всеки следващ пласт. Освен обем, спиралата придава и завидна дължина. Тъй като моите мигли са естествено извити, не виждам Better Than Sex да ги извива допълнително.

Better Than Sex не се размазва, не се рони. От момента на слагането до момента на махането на спиралата, миглите са перфектни.

Четката ми е изключително удобна за нанасяне върху горните мигли. При долните предпочитам да използвам по-малки четки.

Too Faced Better Than Sex Mascara

За да съм напълно обективна, няма как да не отбележа и 2 минуса, които забелязвам в Better Than Sex.

Първо: Тушът на реалния размер спирала се сгъсти много по-бързо отколкото този на мини-размера. Някъде около месец след отварянето вече има разлика и със спиралата се работи малко по-трудно.

Второ: Когато се нанесат повече от два пласта, миглите се бетонират. Когато се разгримирам, използвам първо един тампон, напоен с дегримьор само, за да ги накарам да омекнат. Ако нанесете един пласт - махането няма да е проблем. Ако са повече - бъдете готови да прекарате повече време и изхабите повече продукт от обикновено.

Дори и горепосочените минуси не могат да ме откажат да ползвам спиралата с огромно удоволствие и да се наслаждавам на ефекта й.

Too Faced Better Than Sex Mascara
Без спирала

Too Faced Better Than Sex Mascara
С един пласт Better Than Sex

Too Faced Better Than Sex Mascara
С един пласт Better Than Sex


Количеството на спиралата е 8мл., а цената 46 лв. Козметиката на Too Faced може да намерите в магазини Sephora, както и в сайтовете www.lookfantastic.com, www.beautybay.com, www.asos.com и други.12 коментара

 1. Отговори
  1. Ако можеш да си вземеш мини преди това, за да я пробваш, ще е супер :) Но наистина мисля, че е страхотна спирала! <3

   Изтриване
 2. Наистина имаш много красиви и извити мигли без спирала :) но ефектът е наистина забележим :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря :) Спиралата действаше по същия впечатляващ начин и преди да ми пораснат толкова миглите :)

   Изтриване
 3. Имаш страхотни мигли и без спирала. Но аз съм виждала на живо какво може тази спирала и още тогава влезе в списъка с бъдещи покупки. Сега остава само да си вдигна Д-то до Сефора и да си я взема :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И да я имат в наличност :) Доста често е изчерпана :/

   Изтриване
 4. Наистина изглежда много обещаваща :)
  Рекламата пък й е уникална и ако досега не си се зарибил по спиралата, то след рекламата няма как да я пропуснеш :Д

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Никога не съм й гледала рекламата, но ще поправя тази грешка :)

   Изтриване
 5. Може би ще пробвам, но за момента не мога да се откажа от Perversion на UD ... Май най-доброто "перверзно" нещо от целия сет на марката :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Чета много противоречиви мнения за нея. Ще се радвам да разкажеш малко повече :)

   Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up