L'Oréal Paris Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude


L'Oréal Paris Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude
Сравнително скоро L'Oréal пуснаха на пазара нова серия единични сенки - Color Riche Mono Eyeshadow. Серията включва около 20 различни цвята, но в България са внесени само 6-7.

Цветът, който аз избрах да пробвам е Matte 106 Breaking Nude.


Цветът е т. нар. "тоуп" - смесица между сиво и кафяво. Всъщност това е един от най-хубавите тоуп цветове, на които съм попадала. Подходящ е както за нанасяне върху целия подвижен клепач (изглежда страхотно при дами със светли очи), така и за цвят в сгъвката на окото. Аз го използвам най-вече по втория начин. 

Финишът се води мат, но според мен е по-скоро сатенен.

Текстурата е много нежна, някак въздушна. Не се рони. Това, което ме изумява в този цвят е, че няма как да се сбърка при нанасянето му. Трудно ми е да го обясня, надявам се да ме извините. Просто нанасяш сянката и няма нужда да я "бледнваш", да я преливаш. Цветът от самосебе си е перфектно нанесен без излишни движения с четката.

Ако пък искате да напластите много цвета, за да бъде по-интензивен, то с минимално движение на четката, отново всичко е прелято перфектно. 

Наистина със 106 Matte Breaking Nude се работи изключително лесно, което прави цвета идеален за бързащите дами, които разполагат с ограничено време за гримиране.

Много съжалявам, че не целият асортимент от Color Riche Mono Eyeshadow се внася в България. Със сигурност бих си купила повече цветове, но от наличните в България харесах само този. Цената на единичната сянка е около 13 лв.

Ако имам някаква забележка, то тя е към опаковката. Малка и компалтна е, но с просто око се вижда, че материалът, от който е изработена, е с много ниско качество.




Вие изпробвахте ли вече нкой от новите цветове Color Riche? Кой е Вашият любим?



7 коментара

  1. Наистина уникален цвят :)) Не съм ги пробвала още , но тази сянка определено отива в уиш-листа ми :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ще чакам после да споделиш дали си останала доволна :)

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен много ми харесва, тъкмо си търся нещо подобно и ще я взема при първа възможност! :)

    ОтговорИзтриване
  4. И аз си купих точно този цвят и съм също много доволна от него. Слагам на сгъвката, но ще го пробвам утре като моно грим. Другите цветове не ми допадат много, но този е попадение.

    ОтговорИзтриване
  5. И аз ползвам този цвят и 301 Escape in Bordeaux. Много ми е лесно да се гримирам с тях :)

    ОтговорИзтриване
  6. И аз харесах и купих точно този цвят :) Интересен нюанс и наистина чудесна текстура!
    Любопитното обаче е, че на моята кожа сивото изпъква повече, докато при теб - вижда се от снимките, кафявото е водещо, което ми допада. Но въпреки че и аз бих предпочела да не сивее толкова на моята кожа, определено ще го задържа в колекцията си.

    ОтговорИзтриване
  7. Тони, аз пък искам една идея повече да сивее :)
    Много е хубава сянката, определено. Заради неприятната, за мен, опаковка, мисля да я "депотна" и да я сложа в обща палитра.

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up