Dior - Rouge Dior Baume 468 Spring, 558 Lili, 688 Diorette & 999 Rouge Dior


Dior - Rouge Dior Baume

Диор лансира нова серия червила Rouge Dior Baume. Серията включва 15 цвята, като от компанията обещават цвят, наситен като при класическо червило, но с много повече грижа за устните.



Цветът, на който аз се спрях е 468 Spring. В гилзата изглежда като прасковен цвят с лек розов примес и безброй блестящи частички. 

Dior - Rouge Dior Baume

При тестване върху кожа цветът продължава да изглежда по същия начин.

Dior - Rouge Dior Baume

Промяна има обаче когато се нанесе върху устните. Пигментът на устните ми променя начина, по който Spring стои и червилото от коралово се превръща в розово:

Dior - Rouge Dior Baume

Това трябва да се вземе под внимание при избора на цвят от гамата на Rouge Dior Baume. При по-тъмните цветове нещата седят по различен начин, но за това ще Ви разкажа по-надолу в поста.

Rouge Dior Baume 468 Spring се нанася изключително лесно върху устните. Струва ми се, че пигментацията е по-силна от подобната серия на Chanel - Coco Shine. Без ядене и пиене издържа върху устните ми около 3 часа. Ако се храня изчезва веднага. Блясъкът е много силен.

До колко серията Rouge Dior Baume овлажнява допълнително устните не мога да преценя. Със сигурност няма да почувстване изсушаване с тези червила.

Гилзата е класическата за Диор. Продуктът е с грамаж 3,2 гр. и цена 65 лева. Може да го намерите в магазините, предлагащи марката - Сефора, Дъглас, Леро, Прити Шоп, както и в повечето он-лайн магазини, например www.feelunique.com

Dior - Rouge Dior Baume

Освен 468 Spring имах възможност да изпробвам по-продължително още 3 нюанса от Rouge Dior Baume. Това са 558 Lili, 688 Diorette и 999 Rouge Dior.

При тях впечатленията ми малко се различават. Наситеността на тези цветове е по-силна от тази на Spring и пигментът на устните ми не влияе,

Лошото обаче е, че все пак червилата се трият много лесно. Когато си със светъл, полу-прозрачен цвят това не е проблем. Когато обаче цветът е по-плътен, тъмен или ярък, изтриването се забелязва много повече. Дори и на снимките, които са правени веднага след нанасянето, се вижда как в основата на устните няма вече цвят.

558 Lili:

Dior - Rouge Dior Baume

Dior - Rouge Dior Baume


688 Diorette:

Dior - Rouge Dior Baume

Dior - Rouge Dior Baume


999 Rouge Dior:

Dior - Rouge Dior Baume

Dior - Rouge Dior Baume

А така изглеждат цветовете в предоставената ми мострена опаковка:


Lili, Diorette и Rouge Dior нанасях с четка. Особено при Rouge Dior се измъчих много, защото с всяко докосване на четката върху устните, цветът се изтриваше. Трябва много внимателно и постепенно да се наслагва отгоре, без да се размазва с четка.

Като цяло серията не е лоша и с удоволствие ще си нося Spring, но ако искам наситен цвят, по-голяма трайност и да не се притеснявам дали червилото ми не се е изтрило - няма да заложа на Rouge Dior Baume.



6 коментара

  1. Мерси за ревюто, много ми е полезно. След различните коментари за Шанел Коко шайн серията, мога да кажа че при мен издържат много, дори след хапване и пийване остава пигмент.
    Остава и новият фдт на Диор да пробвам, че вече ми се изчака чакането . Много бавно се случват при нас нещата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма ли го още при вас Dior Star? Защо толкова се бавят, много странно. При нас ги заредиха миналата седмица, а аз го купих преди месец от Гърция. Още не мога да преценя харесва ли ми или не :/

      Изтриване
  2. Diorette е невероятен цвят. Много ме грабна :) ще ги тествам на щендера :) благодаря за ревюто :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че ще ти седи прекрасно. Само това изтриване... Ако ти се носи нещо розово и ярко, пробвай номер 13 от новите глосове на Шанел - Rouge Allure Gloss. Цената е същата, но трайността - впечатляваща :)

      Изтриване
  3. Невероятни са цветовете! Страхотно ревю, определено и аз ще ги пробвам при първа възможност :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цветовата гама е много голяма, така че със сигурност можеш да харесаш цвят. Само имах едно на ум за трайността и изтриването.

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up