Pinks Beauty Box март 2014г.Мартенската Pinks Beauty Box вече е при мен.

Какво съдържа кутията, която този месец е на тема "Пролетна красота", може да видите след прекъсването:В моята кутия намерих:
* Uriage Isoliss Fluide 5 мл.;
* Uriage Isoliss Eye Contour 3 мл.;
* Wet'n'Wild молив за очи Mega Chrome (пълноразмерен продукт);
* TianDe Балсам за устни (пълноразмере продукт0;
* Arran Aromatics Гел за вана и душ 50 мл.;
* Sephora Instant moisturizer 2 мл.;
* Sephora Smoothing Primer 1,5 мл.;
* L'Oréal Infallible 24h Stay Fresh фон дьо тен 2 мл.;
* Nuxe Men Балсам за след бръснене 2 мл.';
* Картонена пила за нокти (пълноразмерен продукт).

Кратки размисли относно съдържанието: Изключително ми е любопитно да изпробвам продуктите на Uriage. Водят се за първи признаци на стареене, така че идеално ми пасват :) Радвам се, че ми се падна моливът за очи на Wet'n'Wild и то точно лилав. Пробвах го на ръка - цветът е хубав и наситен, а моливът е мек и се нанася лесно. Балсамът за устни моментално потегля към кофата за боклук. Първо заради съставките му и второ заради аромата. Мента НЕ понасям :) Душ-гелът има приятен аромат и с удоволствие ще го пробвам. Мострите на Сефора са ми напълно излишни. Фдт-ът на Лореал е много по-тъмен цвят от моя тен. Някой ден като съм по-авантюристично настроена и нямам излизане може и да го изпробвам, за да преценя има ли смисъл да търся светъл цвят. Мостричката на Nuxe мисля, че ще е полезна на половинката. Пиличката също ще ми свърши работа.

На Вас допада ли Ви кутията? 
3 коментара

  1. Какво му е на балсама на TianDe ?

    ОтговорИзтриване
  2. Много съм разочарована от кутията този път. Дори и "двойната" коледна не ме беше разочаровала така. Молив за очи не използвам и просто виждам едни пропилени 15 лв. Дано следващата да има по-съществени неща.

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up