Нови продукти на българския пазар Vol. 3


За много нови и интересни продукти може да прочетете след прекъсването:




Biotherm Skin Best (грижа за кожата 30+)




SERUM-IN-CREAM - Моментално Коригиращ Съхраняващ Младостта Концентрат 
През 2014г. Biotherm разработва SKIN∙BEST - своя пръв моментално коригиращ и съхрняващ младостта концентрат.

През 2014, Biotherm усъвършенства своята експертиза в подмладяването на кожата със SKIN∙BEST, първият моментално коригиращ и съхраняващ младостта концентрат. Насочен срещу първите признаци на стареенето при жените от 30 до 40 години, енергизиращата формула бори видимо признаците на умора, неравната текстура на кожата и фините линии. Защитава кожата от свободните радикали, спомага за запазването на младежкия вид на кожата по най-добрия начин. 

ЕКСКЛУЗИВНО BIOTHERM ПРОУЧВАНЕ ЗА ИЗРАЖЕНИЯТА НА ЛИЦЕТО И МЛАДЕЖКИЯ ВИД НА КОЖАТА 

Защото това, което виждат жените в огледалото не е точно това, което околните виждат. Когато водят ежедневните си разговори и изразяват себе си. За пръв път проучванията на L’Oréal се фокусират върху лицето и неговите движения, които разкриват истинската възраст. Задълбочавайки разбиранията си свързани с младостта на кожата, Biotherm лансира ексклузивно клинично проучване за разпознаване на знаците на възрастта, наблюдавайки мимическите жестове на лицето. За да бъде по-ефективно измерването на тези признаци, науката на Жестовете идентифицира основните експресивни признака на възрастта: пачи крак, назолабиални гънки, линиите на усмивката. Изключителна ефективност за видимото съхранение на младостта е демонстрирана при SKIN∙BEST, благодарение на проучването на Науката в Движение „Science in Motion“. 

КЛЮЧОВО ПРИ СЪХРАНЯВАНЕТО НА МЛАДЕЖКИЯ ВИД НА КОЖАТА: СМЕС ОТ ЕКСТРАКТ ОТ ВОДОРАСЛО, SPIRULINA, С ЕДИН ОТ НАЙ-МОЩНИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ АНТИОКСИДАНТИ- ASTAXANTHIN, В ЕКСТРАКТ ОТ H.PLUVIALIS 

Важни за преобразяващия ефект на SKIN∙BEST са два активни екстракта: енергизиращото водорасло Spirulina и невероятния антиоксидантен потенциал на Astaxanthin H.Pluvialis. Една формула, която качествено енергизира и усъвършенства кожата, докато я защитава от агресорите отговорни за първите признаци на стареенето. „Серум-в-крем“ подобрява експресивните признаци на стареенето от сутрин до вечер. 

ДОКАЗАНИ ДОБРИ РАЗУЛТАТИ ВЪРХУ ВСЯКА ЖЕНА В НЕЙНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ: 

Ефективността на SKIN∙BEST срещу признаците на умора и стареене е демонстрирана върху жени с динамичен начин на живот, работещи майки - изключително натоварени в ежедневието си. SKIN∙BEST осигурява целодневен изглаждащ ефект. Омекотява фините линии, подобрява текстурата на кожата и изглажда кожата, тонизира и разкрасява. 

ИНОВАТИВНА ТЕКСТУРА НА СРУМ-В-КРЕМ: текстурата на Biotherm обединява дълбоката ефективност на серум с комфортната грижа, която има крем. В иновативна технология, която преобразява вида на кожата. Моментално текстурата на кожата е подобрена, тенът е по-сияен и тонизиран, а кожата безупречна. 

Освен серум-в-крема линията предлага още: 

SKIN∙BEST КРЕМ SPF 15, C.C., НОЩЕН И ЗА ОЧИ 

SKIN∙BEST има завършена линия: два защитни дневни крема с SPF 15, коригиращ цвета с SPF 25, плюс грижа за очите и нощен крем за цялостно възстановяване през нощта. 

Днешните жени на 30+ се притесняват, че изглеждат изморени, все повече забелязват пори, петна, започва появата на фини линии. Смехът и стресът през годините личат в първите признаци на стареенето… 

Най-големите притеснения: 
· Изморен вид - недоспиване 
· Текстура на кожата – видими пори 
· Поява на фини линии 

ЕКСКЛУЗИВНО ПРОУЧВАНЕ BIOTHERM: SCIENCE IN MOTION 
ВЪЗРАСТТА НА ЕКСПРЕСИЯТА 

Огледалото може би не лъже, но със сигурност не казва цялата истина. Ако жената изследва своето отражение, това което вижда не е реалното отражение на това как тя изглежда в очите на околните –когато води ежедневните си разговори и изразява себе си. Мускулите на лицето, (чиито брой е повече от 40) работят, докато тя говори, смее се, комуникира. Лицето е в движение, за разлика от безизразното отражение в огледалото- което всъщност е най-издаващият фактор на реалната й възраст. 

За пръв път, лабораториите на Biotherm, лансира ексклузивно проучване, основано на връзката между истинската възраст и израженията на лицето. Проучването изследва лицето в движение, с цел да се установи възможно най-точно възрастта чрез жестовете. Непостоянни сега, но такива които след време ще отбележат бръчки върху кожата- тези, които са най-видими в ежедневието. 

ДЕКОДИРАНЕ ЕКСПРЕСИИТЕ НА МЛАДОСТТА 

Експертен екип анализира движенията на лицето при 75 жени –в техните тридесет години- докато говорят, за да отличат признаците на възрастта, които са най-видими по време на лицевите експресии. 

Експертен екип на Biotherm анализира видео, заснето с лицата на всяка жена (едновременно в анфас и профил) докато те издават различни звуци, произнасяйки разнообразни букви като „а,е, и, о, у, ъ“ заедно с думи, които акцентират лицевите експресии. 

РАЗЧИТАНЕ ПРИЗНАЦИТЕ НА СТАРЕЕНЕ: ЛИЦЕТО В ДВИЖЕНИЕ 

Екип от учени оценява признаците на стареене свързани с експресиите, за да се отличат трите най-видими признака при тези ежедневни лицеви експресии: Пачи крак, назолабиални бръчки и Commissure или линиите на усмивката. 

„Science in Motion“, протокол: 

75 жени от бялата раса на средна възраст 35години: от които 25 казват, че изглеждат по-млади и 50 изглеждат по-възрастни отколкото са. (група 35+) всяка отговаря на въпросни, свързани с фактори отнасящи се до начина им на живот. Серумът-в-Крем е нанесен на лицето и шията два пъти на ден за период от 4 седмици. 

СЪСТАВКИ 

2014 BIOTHERM ИНОВАЦИЯ: КЛЮЧОВА ЗА СЪВЪРШЕНАТА КОЖА СЕГА И ЗА МЛАДЕЖКИЯ ВИД НА КОЖАТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, КОИТО СЛЕДВАТ 

SKIN∙BEST: СЕ БОРИ С ПРИЗНАЦИТЕ НА УМОРА, ПОДОБРЯВА ТЕКСТУРАТА НА КОЖАТА, ФИНИТЕ ЛИНИИ 

АНТИ ЕЙДЖ УСЪВЪРШЕНСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ 

АКТИВЕН ЕКСТРАКТ ОТ SPIRULINA, ЕДИН ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ НА ПЛАНЕТАТА В КРАЛСТВОТО НА ВОДОРАСЛИТЕ + ASTAXANTHIN-RICH H.PLUVIALIS, ЕДИН ОТ НАЙ-МОЩНИТЕ ПРИРОДНИ АНТИОКСИДАНТИ 

СПИРУЛИНА, ЕНЕРГИЙНОТО ВОДОРАСЛО 

“ЕДИН ОТ НАЙ-МОЩНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ” 

Категоризирано като едно от най-мощните източници на енергия на земята, Spirulina е един от най-добре балансираните подхранващи източници познати на човечеството. 

2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРОТЕИНИ ОТ СОЯТА: Spirulina е 2 пъти по-концентрирана в съдържание на протеини от соята, традиционната протеинова алтернатива. 

ЕКСТРАКТ SPIRULINA, ОГРОМЕН ПРОГРЕС ПРИ МЛАДЕЖКИЯ ВИД НА КОЖАТА С 2 ДЕЙСТВИЯ: 

ПОДСИЛВАНЕ НА КЛЕТЪЧНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ + ЗАЩИТА 

Spirulina има изключителна подхранваща сила, когато се нанася на кожата, този невероятен екстракт от водорасло подсилва клетъчната обмяна. Едновременно с това защитава клетките от вредата на свободните радикали и мрежата на митохондрите от вредното влияние на UVA лъчи, както във фибропластите така и в кератиноцитите. 

“Spirulina основно подсилва цялостния метаболизъм на кожата. Защитава от вредното влияние на свободните радикали, които разрушават клетките, което води до остаряване. Защитава клетъчната система на кожата от вредите на UV и стреса в ежедневието.” 
Dr. Thys, renowned marine biologist. 

Екстрактът от водораслото Astaxanthin-rich H.Pluvialis, защитава кератиноцитите от стреса, причинен от UVA. Намалява производството на свободни радикали причинено от UVA. 

АСТАКСАНТИН, МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ 
Важно предимство на Astaxanthin е, че има много по-дълъг период на действие от повечето антиоксиданти, като витамин C или E. Astaxanthin се справя с множество свободни радикали едновременно, без да става токсичен във високи дози. Доказано е, че е от 500 до 1000 пъти по-мощен като антиоксидант в сравнение с витамин Е и много по-ефикасен от други каротеноиди(мощни антиоксиданти), като lutein, lycopene и β-carotene. 

“Astaxanthin е един от най-мощните и безопасни антиоксиданти. Той подсилва антиоксидантния процес в клетките на кожата и защитава от UV-лъчи—като по този начин кожата се чувства и изглежда по-здрава и по-млада.” 
Dr. Thys, renowned marine biologist. 

РЕЗУЛТАТИ 
ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ РЕУЛТАТИ ЗА SKIN∙BEST SERUM-IN-CREAM: 
МОМЕНТАЛНО КОРИГИРАНЕ + ДЪЛГОТРАЙНО СЪХРАНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИЯ ВИД НА КОЖАТА 
ЖИВЕЙТЕ ЖИВОТА СИ НА ПЪЛНО ОБОРОТИ,КОЖАТА ВИ НЯМА ДА ВИ ИЗДАДЕ. 

SKIN∙BEST демонстрира коригиращата си сила посредством серии клинични тестове и самооценки на жени, които живеят на „пълни обороти“. 

Демонстрирайки целодневен изглаждащ фект, SKIN∙BEST омекотява фините линии, подобрява текстурата на кожата и я изглажда, тонизира и разкрасява, независимо от това, какво мимики правите . 

Текстурата на кожата изглежда подобрена за 83% от жените 
Кожата се усеща по мека при 96% от жените 
Кожата се усеща по-хидратирана при 100% от жените 

Като един експерт в текстурите, Biotherm винаги изненадва с иновативни текстури, предлагащи ненадмината нежност и изключителен комфорт, също както в Aquasource Gel-in-Cream и Blue Therapy Serum-in-Oil. За SKIN∙BEST Biotherm разработи иновативна текстура : serum-in-cream. 2 в едно текстура, която осигурява дълбоката ефективност на серум с подхранващия комфорт на крем. 

Дълбоко-ефективен серум: 
С проникващата сила на серум, активните съставки на SKIN∙BEST проникват в кожата с качествено. Формулата се нанася леко, без остатъци по кожата. 

Подхранващ крем на повърхността: 
С усещане за комфорт след нанасяне. Свежа, лека кремообразна текстура, която се разтапя и е кадифено мека. Моментален ефект. Хидратираща мекота: преобразява кожата с безупречен вид и свежо сияние. Усъвършенстващ и матиращ ефект.

НОВ КРЕМ SPF 15 

Антиоксидантна съхраняваща младостта грижа* Нормална/комбинирана кожа 

Защитен крем срещу ежедневните влияния на околната среда за нормална до комбинирана кожа. Бори се с дневните агресори (UVA-UVB лъчи, оксидативен стрес) за да защити младежкия вид на кожата сега и за годините, които следват. Кожата изглежда видимо по-жива, млада и сияйна. 

НОВ КРЕМ SPF 15 

Антиоксидантна съхраняваща младостта грижа* Суха кожа 

Богато подхранващ защитен крем адаптиран към нуждите на сухата кожа. Бори се с ежедневните агресивни фактори на околната среда (UVA-UVB лъчи, оксидативен стрес) , за да защити младежкия вид на кожата сега и за годините, които следват. Кожата изглежда видимо по-жива, млада и сияйна. 

НОВИЯТ SKIN∙BEST CC КРЕМ SPF 25 

Коректор на тена против уморен вид на кожата. Свеж тен, свити пори, изгладени линии 

Енергизиращата клетките на кожата Спирулина е обогатена с минерални пигменти, за да подобри тена на кожата с ефект на „ втора кожа“. 

Мигновена корекция, свити пори, изгладени линии и освежен, сияен и изгладен тен на кожата. С SPF 25, който защитава от UV лъчи. 


НОВ НОЩЕН SKIN∙BEST: 

Интензивен Нощен Възстановяващ Балсам. Като пълноценен нощен сън бурканче. Цялостно възстановяване на текстурата на кожата. Влияе благоприятно на признаците на умора, която се натрупва през деня. Нощ след нощ, събудете младежкия си вид, по-свежа кожа, от предния ден. Кожата изглежда по-жизнена и презаредена с енергия. 

НОВ SKIN∙BEST ЗА ОЧИ: 

Цялостна грижа срещу уморения вид на кожата. Тъмни кръгове, фини линии, торбички. Бори се с първите признаци на стареене, като освежава, озарява, и обновява. Нанасяйте на околоочня контур сутрин и вечер. 

Вдъхновен от древния японски ритуал Ko Bi Do, Biotherm разработва уникален протокол за нанасянето на Skin∙Best , който адаптира древни техники с цел повишаване на качествата на serum-in-cream, които се борят с признаците на умора и стареене. 

Ko Bi Do: Традиционния път към красотата 

Ko Bi Do следва принципите на точково нанасяне с цел засилване на енергийния поток и отпускане на всичките 40 мускула на лицето. Техниката засилва кръвообръщението, увеличава притока на кислород, премахва токсините и мъртвите клетки. Тенът изглежда по-сияен и подмладен. Техниката също отпуска, намалява стреса и подобрява съня. 

НАНАСЯНЕ – 10 СЕКУНДИ 
  • Вземете 2 изпомпвания от Skin∙Best Serum-in-Cream в ръце. 
  • Разтопете текстурата, като разтриете ръце една в друга. 
  • Разнесете Serum-in-Cream на челото с нежни заглаждащи движения, като започвате от центъра на лицето навън. 
  • Повторете го на носа и бузите, след това продължете от брадичката нагоре към линията на челюстта. 

КОРИГИРАНЕ – 20 СЕКУНДИ 
  • Използвайки своя палец, показалец и среден пръст завъртете и накарайте мускулите на кожата си да се отпуснат и да се разтоварят от натрупания стрес и умора. 
  • Започнете от брадичката и повтаряйте движението върху целите бузи, до слепоочичта. 

ПОДДЪРЖАНЕ НА МЛАДОСТТА - 20 СЕКУНДИ 
  • Бърз старт на детоксикацията на лицето в един прост жест. 
  • Точката на натиск (наричана tsubo в Япония) е точно над кучешките зъби, под скулата: важна детоксикираща точкa. 
  • Посредством масажиращи движения, упражнявайте натиск върху нея и от двете страни на лицето. 

ПОДОБРЯВАНЕ НА ТЕКСТУРАТА НА КОЖАТА – 10 СЕКУНДИ 
  • Използвайки 10-те си пръста, потупвайте леко по цялото лице. 
  • Това активира микроциркулацията и подобрява кръвообръщението. Енергизира и озарява. 


 На пазара през м. април!



Yves Saint Laurent Spring Look



PIVOINE CRUSH PALETTE - Разцъфващи очи


“Вибрираща хармония, едно съвършенство от цветовете на божури, като експлозия на сияйни цветове. Цветовете на палитрата Palette Ombres 5 Lumières Pivoine Crush са като скъпоценни екстракти от един букет специално за очите.”
LLOYD SIMMONDS 
Светлосенки, светлина, чисти цветове. 5 модни цвята и безброй възможности позволяват да сте художник на собствените си очи. Фуксия, корал и вишна за игра с контрастите. Цвят перлено шампанско за озаряване и пролетна свежест. 

Rouge Volupté Plasir-Éclat Confort (ревю на всички червила от колекцията може да видите ТУК)
Живите наситени цветове на Rouge Volupté покриват устните с воал от кристален цвят, и кремообразна текстура на балсам, която уплътнява, подхранва и разкрасява устните. 

“Създадох тази колекция около ярките цветове и нежните нюанси. 
Акцент върху очите се постига с палитрата сенки Pivoine Crush Palette. Тъмният цвят, който се намира между розовия и синия се нанася лесно по линията на миглите, за да подчертае очите. Другите цветове се нанасят по ореола до веждите, за по-секси ефект. 
За дълбочина на погледа, очите се очертават с with Dessin du Regard Waterproof N° 11 Intense Purple и спирала Volume Effet Faux Cils N° 22 Captivating Purple. 
Дълбоко хидратиращото червило с цвят розово-червена фукция Gloss Volupté N° 3 Rose Fusion кара устните да заблестят.
Маникюрът е в тъмно червено La Laque Couture N° 49 Rouge Pablo, допълвайки грима с изтънчен шик.” 

LLOYD SIMMONDS
Creative Director Make-up Yves Saint Laurent Beauté 

ТАЙНА ОТ ЕКСПЕРТ
“За контраст на естествения вид на очите, за по-чувствен и изтънчен поглед се използва молив Dessin du Regard Waterproof N° 11 Intense Purple, тъмно лилав цвят, който е по-озаряващ от класическото черно. Водоустойчив и с ултра мека текстура, той е идеален за дълготраен грим, като може да се нанася самостоятелно с очертаваща линия или да се прелива с прахообразни сенки. За привлекателни YSL очи.” 






На пазара през м. април!



Biotherm Body Sculpter



НОВИЯТ BODY SCULPTER РЕСКУЛПТУРИРАЩ ГЕЛ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

ПРЕЗ 2014 ЕКСПЕРТЪТ В ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО BIOTHERM ПРЕДСТАВЯ НОВ, ОФОРМЯЩ ТЯЛОТО ПРОДУКТ, КОЙТО СЪЧЕТАВА АКТИВНИ СЪСТАВКИ В НЕВЕРОЯТНО СВЕЖ ГЕЛ, ЗА ДА СЕ БОРИ С НЕЖЕЛАНИТЕ ИЗВИВКИ И ДА ИЗВАЙВА СИЛУЕТА: BODY SCULPTER. 

ИНОВАЦИЯ ОТ ЕКСПЕРТА В ГРИЖАТА ЗА ТЯЛО BIOTHERM:
СЪЧЕТАНИЕ НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ +НАЙ-ВИСОКАТА КОНЦЕТРАЦИЯ НА ЧИСТ КОФЕИН В BIOTHERM

Лабораториите на Biotherm създават концентрация на активни съставки с 5% чист кофеин, които участват във формулата на концентрат, който има отслабващ ефект : нежеланите извивки намаляват и кожата е по-стегната. Силуетът е рескулптуриран.

7 дни за идеалните форми. Специално за ханша, бедрата и талията се демонстрират клинично проведени тестове, при които Body Sculpter дава резултат за 7 дни. В същото време неговата гел формула получава 100% одобрение при гласуването проведено чрез самооценка.

СЪЗДАВАЙКИ НОВО ОТКРИТИЕ В ЕКСПЕРТНАТА ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО, ЛАБОРАТОРИИТЕ BIOTHERM СЕЛЕКТИРАТ МОЩНО СЪЕДИНЕНИЕ НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ- SULFOCARRABIOSE, ИДВАЩА ОТ СМЕСВАНЕТО НА ЕКСТРАКТИ ОТ ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ (КРИСПУС И E.COTTONI). НАШИТЕ БИОЛОЗИ СЪЧЕТАВАТ ТЕЗИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НЕСРАВНИМА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ЧИСТ КОФЕИН от 5%.

ПОЛИАМИНИ, ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА МАЗНИНИТЕ
Естествено съществуващи във всички живи клетки, полиамини произхождат от аминокиселиннни молекули, които стимулират събирането на мазнини в мастни клетки по три основни начина:
- СТИМУЛИРАТ ЛИПОГЕНЕЗАТА – процесът, в който захарта се трансформира в мазнина.
- НАМАЛЯВА ЛИПОЛИЗАТА – разграждането на мазнините.
- ПРЕДИЗВИКВАТ ПОЯВАТА НА ПРЕАДИПОЦИТИ – клетките преди да станат мастни – превръщането в зрели мастни клетки, които от този момент няма нито да се премахнат, нито да намалее броят им, в резултат на което се генерират трудни за премахване мастни натрупвания.

ПОЛИАМИНИ, ОТМЪЩЕНИЕТО НА КОФЕИНА
Полиамините също играят роля при процеса на отслабване. Полиамините и кофеина демонстрират антагонистка връзка в процеса на липолизата.
Неутрализирането на полиамините директно в сърцето клетките е изключително важно в борбата с упоритите мастни натрупвания и целулита.

ДЕФРАГМЕНТАЦИЯ НА ДЕЙСТВИЕТО НА ЛИПОЛИЗАТА
Демонстрирано в серия ин витро тестове, активните съставки допълват липолитното действие на кофеина. Резултатът е тройноактовна липолиза, при която се разграждат мазнините:
-СПИРА: преадипоцити –клетките преди да станат мастни- пролиферация от 35%[2]
-НАМАЛЯВА: липогенезата –процесът, при който захарта се трансформира в мазнини- до 79%3
-ПОДСИЛВА: липолизата – процесът на изгаряне на мазнини - до 87%3

ВСЕ ОЩЕ НАЙ- МОЩНАТА СИЛА ЗА ОТСЛАБВАНЕ В ГРИЖАТА ЗА ТЯЛО НА BIOTHERM: КОФЕИНА
Кофеинът подпомага естествените механизми на тялото да се ускорят, предразполага ги към разграждане на мазнините и помага в предпазването от складирането им.

+ ОЩЕ РЕСКУЛПТУРИРАЩИ СЪСТАВКИ

САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА
Салициловата киселина има кератолитично (изглаждащо) действие.
РАЗУЛТАТ: ГЛАДКА КОЖА, спомага намаляването на така наречената портокалова кожа.

СЪЧЕТАНИЕ ОТ ЕСЦИН + ГИНКО БИЛОБА
Комбинацията от гинко билоба и есцин помага за стимулиране на микроциркулацията.
РЕЗУЛТАТ: подпомага елиминирането в тъканите.
[СЪВЪРШЕНО НЕЖНА ТЕКСТУРА]

СЪЗДАДЕН ПО МЯРКА ГЕЛ
Лека и разтапяща се, изглаждащата гел текстура на Body Sculpter се грижи специално особено през нощта, когато тялото е отпуснато и си почива, за да се оптимизира действието на продукта.

ЧУВСТВЕН АРОМАТ
Създаден за употреба в ежедневния ритуал, Body Sculpter има плодови и флорални нотки, подчертани с успокояващ мускус. 

Върхови нотки: лимон, грейпфрут, мандарина
Сърцеви нотки: кайсия , жасмин, циклама
Базови нотки: мускус

[BIOTHERM BODY EXPERT ADVANCED ОФОРМЯЩА ПРОГРАМА]

BODY SCULPTER Е ЧАСТ ОТ ДВЕТЕ СТЪПКИ НА ИНТЕНЗИВЕН РИТУАЛ ГРИЖА ЗА ТЯЛО НА BIOTHERM .

CELLULI ERASER
Цел: намалява целулита : абсорбира се и изсъхва бързо, Celluli Eraser не оставя следи, като позволява да се облекат дрехи моментално след нанасянето му.

BODY SCULPTER
Цел: видимо оформя и изглажда нежеланите извивки по тялото: разтапяща се нежно, текстурата на Body Sculpter е оптимизирана за идеално масажиране.

Вече на пазара!



Giorgio Armani Acqua Di Gio Eau de Toilette



Giorgio Armani представя ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette. Нов вълнуващ аромат, вдъхновение от сърцето на природата. 

Едно вдъхновение от водата, въздуха и слънцето - източници на вечната младост и щастие. Едно преобразяване на съвършената хармония на оригиналния аромат, с едно вълнуващо пътешествие по вода. 

ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette е прилив на енергия, превъплъщение на виталната, чувствена жена. Жената, която черпи сили от природата, която усеща спокойствието и удовлетворението от своята оживена красота. Тя се преражда и презарежда с енергия с идването на пролетта. Съблазнена от свежестта на въздуха, от целувката на слънчевите лъчи и от сладката еуфория на разцъфването на цветята. 

Acqua di Gioia е есенцията на радостта. Тя възхвалява жената и природата чрез едно пленително бягство през зелени поля и гори до безкрайното море. Хармония от чувствени емоции, пробудени от неподозираното очарование на акорд от жасмин.

По-зелена, по-нежна, ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette пробужда ново начало. Усещането за свежест е подсилено от есенцията на божур. Той е квинтесенцията на пролетните цветя. Само за няколко седмици, разкошните цветчета разцъфват с полупрозрачни венчелистчета, изпълват въздуха с незабравим букет от аромати. Тази красота е така нежна и истински женствена.

Върховите нотки искрят с пикантен лимон Примофиоре и пъпки от касис. Първият полъх на пролетта, примесен с чиста, свежа круша и акорд от листенца на теменужка. 

Сърцето е свежо и сияйно, сформирано от деликатни контрасти. Нежната целувка от венчелистчетата на божур е обгърната от два жасмина – кристално чист воден жасмин и чувствен абсолют от жасмин Самбак.

Воал след воал, ароматът разкрива своите тайни. Разтапя се трайната земна основа от кедрово дърво и обгръщащ кашмеран, нежно подсладен от нежното докосване на кафява захар за пристрастяващ чар.

Флаконът ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette пробужда усещането за вечно променящата се природа: синтезът на пясък в стъкло, на камъните, полирани от морето в невероятни форми, откривани случайно по изпечените от слънцето брегове. Пречупвайки слънчевите лъчи, флаконът е с нежни женствени извивки и нов матов финиш. Той вибрира с вътрешното сияние. Една капчица вода се забелязва в неговите заскрежени зелени дълбини; зелена и нежна като първите листенца на пролетта.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up