Нови продукти на българския пазар Vol. 2



За много нови и интересни продукти може да прочетете след прекъсването:





Chanel Les 4 Ombres, Le Volume Waterproof & Stylo Yeux Waterproof




Вече може да намерите на българския пазар новите, реформулирани сенки на Chanel Les 4 Ombres. Палитрите се предлагат в 8 нови цветови комбинации.

Chanel Les 4 Obmres гарантират уникални цветови комбинации, вдъхновени от нишките на туида Chanel. 

Новата формула на палитрите гарантира:
  • меко усещане;
  • лесно нанасяне;
  • цвят, верен на този в опаковката;
  • блясък;
  • трайност през целия ден.




Chanel Les 4 Ombres се предлага в следните цветове:
  • Tissé Camelia;
  • Tissé Vendome;
  • Tissé Rivoli;
  • Tissé Riviera;
  • Tissé Vénitien;
  • Tissé Gabrielle;
  • Tissé Cambon;
  • Tissé Mademoiselle.

Колекцията се допълва от 3 водоуствойчиви спирали от хит-серията Le Volume, както и водоустойчивите моливи за очи Stylo Yeux в нови 4 интересни нюанса.

Le Volume Waterproof дава обем мигла по мигла. Подчертава и извива миглите. Спиралата притежава изключителна трайност, не се размазва.
Предлага се в следните цветове:
  • Noir – черна;
  • Brun – кафява;
  • Vert Grise – каки.


Новите водоустойчиви моливи Stylo Yeux гарантиран наситен и дълготраен цвят.
Предлагат се в следните цветове:
  • Smoky Grey – сиво-зелено;
  • Marron Glance – нежно кафяво;
  • Iris – виолето;
  • Bleu Metallique – електрическо синьо.





Yves Saint Laurent Gloss Volupté


През пролетта на 2014г. Yves Saint Laurent ще представи ново поколение гланцове за устни, които ще се предлагат в 23 нюанса. Gloss Volupté обещава изключителен блясък, хидратация и сияен цвят.

Иновативният патентован апликатор с форма на устни подпомага още по-прецизното нанасяне.

Устните са обгърнати в луксовни цвят и блясък!

Цена 60 лв.




Shadow Shields




Shadow Shields - Тайната на световни топгримьори! Гениални, простички, функционални малки изобретения, които пестят нашето време.

Представляват самозалепващи се пластири за еднократна употреба в кутийка.
Пазят зоната под очите от посипване на сенки, пигменти, брокати по време на гримиране.

Начин на употреба: Премахнете горните 2 ъгълчета на пластирите и залепете под очите преди да ги гримирате.

За по-плътно залепване, премахнете цялата горна лентичка .Като приключите с гримитането махнете Shadow Shields.

Цена 16.50 лв. за кутия (30 бр.).




Lancôme In love Lip Lover




Lip Lover, първото масово раздаване на целувки от Lancôme!



Lancôme представя новия задължителен аксесоар от линията In Love : Lip Lover. 



С наличните в линията: Rouge In Love - ултра пристрастяващото червило, Gloss In Love – пленителят на светлината, с уникален дизайн и Baume in Love - феноменално нежно хидратиращият балсам, Lip Lover е точно продуктът, който всички очакват! Важен аксесоар за всякакъв случай, който прави неповторим всеки грим. Lip Lover е съвършен продукт за устни. Цвят, блясък и грижа в едно! 



Неговата хибридна формула е комбинация от изтънчени цветови ефекти, “направени по мярка”, светлина и дълготраен комфорт… Lip Lover разкрасява всяка усмивка със своите изключително адаптиращи се цветове, които са подходящи за всяко настроение! 

Забравете всичко, което сте си мислили, че знаете за розовото… Lancôme вдъхва нов живот на емблематичния цвят на женствеността, с най-голямата палитра от розови нюанси, създадени специално за устни: 24 цвята разделени в 2 цветни семейства. 


Oсновни Chic цветове:

Една палитра на удоволствието създадена на тема розово! 

12 свежи и нежни цвята, за разкрасяващ устните ефект. От меки и естествени до наситени цветове, групата на Basics са истински Chic. 

  • 313 Rose Ballet 
  • 314 Casse-Noisette 
  • 316 Rose Attrape-cœur 
  • 332 Beige Adage 
  • 333 Rose des Nymphes 
  • 334 Corail Cabriole 
  • 338 Rose des Cygnes 



Цветовете Creative Chic:

Изобилието от пленителни поп цветове предлага уникална интерпретация на всеки грим... Искрящата линия е подсилена с цялото очарование на корала, малиновото и лилавото. С налична линия от разтапящи се наслади като Pas de Prune, наситен пурпурен цвят за забележителна красота, Rose Gracieuse - сияещ нюанс рубинен цвят, Belle de Rouge - жив цвят за мистериозни устни, или Bordeaux Tempo - дълбок и омагьосващ пурпурен цвят. 

  • 337 Lip Lover 
  • 351 Pas de Prune 
  • 353 Rose Gracieuse 
  • 355 Framboise Étoile 
  • 356 Belle de Rouge 
  • 357 Bouquet Final 
  • 362 Bordeaux Tempo 



Цветовете Star:

Тази група цветове Lip Lover са просто от първа необходимост. Ако се налага да изберете три основни, универсални цвята за всеки един момент: 

Rose Attrape-cœur - нежно божурено розово, което гарантирано пленява сърца. 

Framboise Étoile - цвят на зряла малина, за крайно неустоими устни. 

И разбира се самият Lip Lover - ярка фуксия, в която е невъзможно да не се влюбиш… 

Цвят, блясък, грижа за устните... Съвършената алхимя

Комфортът на балсам. Чистият цвят на червило. Оформящият блясък на глос. Lip Lover изпъква във всяка категория!

Lip Lover има три предимства: 
- Цвят: подсилени с пигменти на червило, цветовете се разтапят върху наситения естествен цвят на устните и разкриват тяхната красота. 
- Блясък: “направен-по-мярка”, едва доловим и създаващ плътност блясък, който се насища с всяко допълнително нанасяне. Неговата тайна: ултра блясък, нелепкав финиш, със силиконово олио за текстура с по-леко нанасяне, която изглажда видимо всякакви несъвършенства. Бляскавият филм остава на повърхността фиксиран от пигментния слой на полимерите, защитава и усъвършенства цвета с огледален ефект. 
- Грижа за устните: омекотяващи и хидратиращи агенти са не по-малко от 1/3 от формулата. Резултатът на устните е 8-часова хидратация и подхранване едновременно с комфортно усещане, благодарение на изключително меката и богата формула. Гарантирана любов за устните! 

Оригинална иновация, която оставя устните винаги готови за целувки: Lip Lover е оборудван с интелигентна двуфазна формула. Емулсията му се разделя при нанасяне, така че пигментната фаза се слива с устните, а блестящият филм се отделя на повърхността, за да ги озари.

Lip Lover реинтерпретира кодовете на линията In Love, която има вградено прозорче, благодарение на което цветът вътре се вижда. За да разкраси устните с едно нанасяне, гланцът притежава иновативен апликатор, който е изключително важен: благодарение на неговата издължена тясна форма и извит профил, направени от гъвкав материал, той обгръща устните следвайки формата им за прецизно нанасяне. 

Всичко, което е необходимо е едно движение от единия до другия край на устните и обратно, за да се нанесе точното количество от продукта. Тясната част може да се използва, за да се очертаят ъгълчетата и да се дефинира контура им. 



Новият най-добър приятел на устните, Lip Lover ги прави готови за целуване. За по-голям обем, нанесете с потупващи движения по-светъл нюанс на средата на устните, като използвате апликатора. 



СЪВЕТИ ОТ ГРИМЬОРИТЕ НА Lancôme

Сега е по-лесно от всякога да създавате прекрасни цветови ефекти на устните прецизно, благодарение на тесния апликатор:

Прецизно оформени устни 
За зашеметяващи и възхитителни устни, използвайте Rose des Nymphes, плюс Corail Cabriole в центъра. За още по-дързък ефект, нанесете Rose de Minuit на устните с Orange Manège в центъра – един контраст, който задължително ще привлече всички погледи! 

Допълнителен обем 
Не мечтае ли всяка жена за перфектно очертани обемни устни? Тайната: създайте контраст между устните и контура, за да изпъкне цветът в центъра. Опитайте се да използвате Rose Ballet по целите устни със светла линия очертана от Air de Violine: безпогрешен ефект на максимален обем! 

Плътни устни 
За невероятно плътни устни се опитайте да използвате светъл цвят по целите устни с тъмен по ъгълчетата: две докосвания с Ambre Arabesque ще акцентират Pas de Prune, или защо не дуото Violette Pirouette в ъгълчетата с Framboise Étoile като основен цвят. 

Обем тон върху тон 
Изберете 2 цвята много близки един до друг в палитрата за баланс на големината на горната и долната устна. Нанесете по-светлия цвят на по-тънката устна, за да изглежда тя по-обемна; използвайте тъмния цвят на по-плътната устна. например, пробвайте с Rose Attrape-cœur и Lip Lover! 

Lily Collins, прекрасна в розово!

Цена 45 лв.




Yves Saint Laurent Manifesto L'Eclat




Новата тоалетна вода, пътят към дързостта… 

Новият химн на дръзката женственост според Saint Laurent. Отличителният аромат на Manifesto е пресъздаден и усъвършенстван от единствена, пленителна и провокативна свежест. 

Тъй като жената е всъщност много жени в едно, Manifesto L’Eclat предлага ярка, хедонистична съблазън, за многото й лица. Той утвърждава тържествено необикновен апел към истинската зелена свежест, като изненадващо събужда сетивата максимално. 

Неустоими парадокси. Цветно дървесни нотки преобръщат кодовете и се сливат с пленителната свежест на „cologne“. Омайната чувственост на аристократичната аура. 

С Manifesto L’Eclat, парфюмеристите Anne Flipo и Loc Dong предлагат нов прочит на известния аромат Manifesto. Те загадъчно и умело са го „шлифовали“, за да надмине своята идентичност и да разкрие силната, заслепяваща, още по-пленителна свежест. 

В това ново творение, пленителните върхови нотки са подсилени с нов зелен акорд от чай, пъпки от касис и есенция от бергамонт. Заедно с есенция от нероли, една натурална съставка, която придава заслепяващо сияние. Концентрацията на екстракт от портокалови цветчета се превръща във вълшебната отличителна нотка на Manifesto L’Eclat. Златистият цвят на парфюма е като звезда от легендарната градина на Hesperides. 

Базовите нотки се характеризират с незаменимата аура на ванилия, зърна от тонка и сандалово дърво, елегантно обвити в букет от бели венчелистчета. Кехлибарен топъл полъх на кашмеран пленява сетивата. 



Разкриването на диаманта

Флаконът, както и ароматът, разкриват всичко. Коронован е с изваяна златна капачка. Стъклото на флакона е толкова кристално чисто, сякаш е лъч светлина. Нюансите на аметист подчертават основата, осветяват диамантено- фасетирания колан в една едва доловима игра с отраженията и вибрациите. 

Колекцията MANIFESTO

Моментално разпознаваем почерк, вдъхновяващи разновидности, пристрастяване в многобройни варианти… Дързост без ограничения. В сърцето на всеки аромат има едно величествено прекрасно цвете, откъснато от градината на Manifesto от бели цветя и наситена есенция на префинени дървесни акорди. 

MANIFESTO EAU DE PARFUM 

Оригинален магнетизъм- Manifesto Eau de Parfum. Полупрозрачен флакон с колан от аметист. Неустоимо желание, благодарение на богатата, плътна нотка на абсолют от жасмин, подсилен от чувствеността на сандалово дърво. Отличителен аромат, който заслужено се нарежда сред новите класики на ароматите. 

MANIFESTO L’ELIXIR 

Потопете се в луксозния разкош на Manifesto L’Elixir Eau de Parfum Intense, с енигматичния си силует от аметист, нежно пристегнат от ярък диамант. Квинтесенцията на съблазняването се разкрива с чувствен флорален интензитет, подсилен с бяла тубероза. Несравнимо съчетание, обогатено с ванилия, магически секси, загадъчно и пристрастяващо. 

MANIFESTO L’ECLAT 

Дързостта на завладяващата зелена свежест, подсилена от чувствена есенция нероли в акомпанимент с елегантен акцент от лекия пламък на кашмеран. 





Свързани публикации:





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up