Нови продукти на българския пазар Vol. 1





Здравейте,

От днес започвам нова рубрика, в която ще споделям информация относно нови и предстоящи продукти и колекции за българския пазар. Изрично уточнявам, че става дума само за продукти, за които имам сигурна информация от вносителя (знаете, че не всичко стига до българския пазар).

За много нови и прекрасни продукти може да прочетете след прекъсването:





Lancôme Miracle Air de Teint & Teint Miracle





Красивата кожа излъчва собствена светлина, жизнено сияние, което озарява тена. През 2010, Lancôme разкри тайната на тази естествена светлина: онази, която се отразява на повърхността на кожата, като в същото време сияе и от дълбините на кожата. Беше създадена автентична вълшебна формула благодарение на технологията Aura-Inside™ : Teint Miracle имаше безпрецедентен успех и спечели повече от 100 международни награди. 

С Teint Miracle, Lancôme разбули нова визия за нюд нюансите. Едно все още неопределено съвършенство. Днес, обогатен със задълбочени познания за жените и техните очаквания, Lancôme представя чисто новото чудо за тена: Miracle Air de Teint, който създава ново поколение нюд цветовете, по-лек от всякога благодарение на съчетание на лесно изпаряващи се масла и вълшебни частици “Miracle Particles” съставени от 90% въздух. 

С Teint Miracle и Miracle Air de Teint, Lancôme предлага прецизно направен по мярка нюд ритуал, който отговаря на всички нужди и желания на жените. 

НОВА ВИЗИЯ ЗА ФОН ДЬО ТЕН 
Lancôme продължава да усъвършенства уникалното си разбиране за жените, благодарение на силата която му дават многобройните проучвания в тази област. В продължение на много години са „опознавани“ жени от целия свят, за да бъдат разбрани по-добре техните очаквания и навици свързани с гримирането. Тези срещи показаха, че очакванията на жените към фон дьо тените са строго индивидуални, специфични за типа кожа, навици на гримиране и начин на живот- всяка жена има собствена визия за “nude”. 

Жената Teint Miracle. Тя носи грим всеки ден и е в търсене на идеалния партньор за безупречен грим: фон дьо тен, който предлага естествен резултат със средно покритие, заличава несъвършенствата и гарантира дълготраен резултат, поддържайки високо ниво на хидратация. Специално за този тип жена, Lancôme създаде Teint Miracle, фон дьо тен с естествен ефект par excellence, днес в реновирана опаковка. 

Жената Miracle Air de Teint. Тя също носи грим всеки ден, но ползва фон дьо тен само с повод. Винаги търси нови технологии и текстури. Тя се интересува само от едно: светлина. За тази жена, Lancôme създаде Miracle Air de Teint, нов и феноменален усъвършенстващ светлината флуид за съвършена кожа сякаш без грим. 

Miracle, нюд цветове създадени по мярка: 
естествени, озаряващи, съвършени… открийте своето чудо.

* Lancôme Miracle Air De Teint - усъвършенстващ флуид, матиращ, лека формула и блър технология


Лек като въздуха

Miracle Air de Teint е толкова лек, че 100% от жените не го усещат на кожата си и забравят че са с него*. Неговата тайна? Невиждано досега съдържание на пудра, много по-лека отколкото в нормален фон дьо тен. Неговата едва доловима формула не оставя нищо друго освен най-необходимото върху кожата. За цялостен изключително лек финиш. 

*самооценка на 60 жени 

Докато повечето фон дьо тени са направени с вода, олио и много плътни компактни съставки, Miracle Air de Teint интегрира изцяло ново поколение съставки във формулата си. Тези частици “Miracle Particles” с ниска плътност имат хиляди микроперфорации, които позволяват на въздуха да се движи свободно. 25 пъти по-лек от стандартни пудри, силата на Miracle Air de Teint е в 90% въздух. Така предоставя на тена невероятно фино сияние и светлина. 

При контакт с кожата, флуидът се трансформира в пудра, докато частиците “Miracle Particles” стават прозрачни, за да създадат този замъгляващ несъвършенствата ефект. Мигновено кожата е изгладена и несъвършенствата изчезват под въздушно лекия воал. Естествено сияен, тенът е нежно матиран, докато SPF 15 осигурява ежедневната защита срещу UV лъчи. Кожата е почти „гола“. Едно малко чудо. 

Магически Blur ефект: незабележима корекция, чудо на технологията 

Когато става дума за фон дьо тени „nude“, жените търсят възможно най-нежните и леки текстури. Така се появява едно ново предизвикателство: продукти, които изглаждат кожата до постигане на фотошоп ефект.

Благодарение на изключителната Blur технология, продуктите за тен от следващо поколение, какъвто е Miracle Air de Teint замъгляват несъвършенствата без дори да ги покриват. Как? Това е уникалната способност която залага на светлината със забележителен замъгляващ ефект. Моментално тенът е перфектно и фино изгладен и изравнен, кожата е матирана и придобива нежно сияние. 

Леката като перце формула, моменталното усъвършенстване, изключителната чувствителност… чисто нова ера на „nude“. Вижте разликата, без дори да я почувствате… 

Магически резултати: 

Усъвършенстващ флуид, лек като перце… 
Изключително нежен и лек, не можете да го усетите и забравяте, че е там: 100% от жените* 
Естествен резултат с лек ефект: 95% от жените 
Адаптира се и се приспособява към цвета на кожата: 90% от жените 
Оставя почти незабележим воал върху кожата: 90% от жените 
Кадифено меко усешане: 96.7% от жените 
Усещане за „голота“ на кожата: 88.3% от жените 
Необходими са само няколко капки за съвършен тен: 83.3% от жените 
Несъвършенствата просто изчезват моментално … 
Кожата е по-гладка: 88.3% от жените 
Текстурата на кожата е подобрена: 83.3% от жените 
По-съвършен резултат от нормален фон дьо тен: 91.7% от жените 
Видът на кожата и текстурата са видимо подобрени: 83.3% от жените 
Резултатите са матиране и сияние: 81.7% от жените 

*тестове:
Брой на тествалите: 60 
критерии: жени на възраст 20-50 
самооценка 

ПРЕЛИВАЩИ ЦВЕТОВЕ 

Кой е най-големият страх на жените, когато става дума за фон дьо тен? Да изберат грешния цвят и да придобият ефект на маска. Благодарение на феноменалната лекота на формулата, Miracle Air de Teint предлага невероятно леко покритие и грим резултати. Този цвят се извлича специално от пигменти без цвят, така по този начин тенът се изглажда перфектно, като се съобразява с индивидуалните особености на жената! Формулата се слива с кожата толкова добре, че един цвят сега може да е подходящ за различни типове тен на кожата. С наличната гама, просто не може сбъркате. 

„NUDE“- ВИД ЕЛЕГАНТНОСТ 

Miracle Air de Teint е истински красив грим продукт, за която ще копнеете. Благодарение на пипетката, той предоставя точно необходимата доза сияние като превръща всяко следващо нанасяне в едно магически чувствено преживяване за сетивата. 

СИЯЙНА ПОСЛАНИЧКА 

Сияйна, лъчезарна, естествена… В една неземно ефирна визия създадена от Mert Alas и Marcus Piggott, спечелилата Оскар актриса Пенелопе Крус е обвита с нежен воал, съвършено превъплъщаваща се като лице на рекламната кампания Miracle Air de Teint. Лицето на ароматът Trésor за последните 3 години, сега тя е и посланичка на грим Lancôme.



Lancôme Teint Miracle SPF 15 - Естествена светлина (30 мл., 86 лв.)


Разкрита пред света от Lancôme, технологията Aura-Inside™, която е в сърцето на Teint Miracle, с безпрецедентния си успех носи сияние на тена с 25% повече в сравнение с кожа без макиаж. Всяко лице е усъвършенствано с новооткрито сияние, без значение от тена, от най-тъмните до най-светлите. 

За последната версия на Teint Miracle, Lancôme разкрива мистерията на бялата светлина и силата й да разкрасява по уникален начин всеки индивидуален тен. Благодарение на новото съчетание на перлени пигменти, се възпроизвежда целия спектър на светлината. Биоптични пигменти пресъздават съвършена вътрешна светлина, докато есенцията от течната светлина увеличава сиянието на повърхността. Тенът е моментални съживен без следа от недостатъци: неговата сияйност е подсилена с 25%. По-свежа от всякога, кожата е силно хидратирана за 18 часа*. Сатенена, изгладена и изравнена, тенът на лицето е озарен за повече от 12 **. 

*инструментален тест на 24 жени 
**самооценка на 112 жени 

Създаден по мярка тен 

Цветовете на Teint Miracle разкриват цялата нежност и сияние на всеки тен на кожата – от най-светлия до най-тъмния – за да създаде цветове от съвършена естествена светлина за жените по целия свят.




Lancôme Absolue Yeux Precious Cells -
 Глобален Мулти-Възстановяващ Концентрат за Очи

Квинтесенцията на лукса, Absolue е концентрация от качествата на Lancôme: съвършен съюз между лукс и наука за сияйна, елегантна красота. Красота във френски стил. 

Разгадавайки самовъзстановяващите тайни свойства на стволовите клетки на кожата и растенията, Lancôme открива новото лице на лукса – регенерация Absolue. Lancôme създава силно активни съставки за аурата Absolue: кожа излъчваща красота, обляна в ново сияние и уникален блясък. 

И защото озарената красота включва също така и очите, Lancôme представя Absolue Yeux Precious Cells Глобален Мулти-Възстановяващ Концентрат за Очи, иновативен продукт с възстановяваща грижа за цялостна красота. 

Съживяване на младежкия вид

През 2012, Lancôme създава Collège du Regard, като събира заедно на едно място независими изследователи(пластични хирурзи, дерматолози) и професионалисти в клиничните методи за измервания (биостатистици, биофизици), заедно с експертите Lancôme (фармацевти, козметици от Lancôme Institute и гримьори). Целта на всички членове на групата е да обединят експертните си познания за усъвършенстване на постиженията при проблемите, които засягат зоната около очите и да създадат иновациите на утрешния ден. 

През 2013, Collège du Regard откри Absolue: грижа за зоната около и над околоочния контур. Една цялостна грижа в линията Absolue, която осезаемо въплъщава истинската красота отвъд физическото отражение- аурата, която излъчва.Основано на анализите на групата от експерти, лаборатории Lancôme създават концентрат за очи. Първият в линията на Absolue Precious Cells работещ върху експресивността на очите като цяло, фокусиран върху 5 ключови зони: 
  • Долната част на челото. С времето, мимическите линии се появяват и се оформят глабеларни бръчки, защото зоната около очите се възстановява само, когато мускулите са отпуснати. 
  • Арката на веждите. Веждите се отпускат и клепачите се сбръчкват и потъват. Очите стават по-малки и изражението по-невидимо. 
  • Слепоочията. Мимическите бръчки формират зоната на пачия крак. 
  • Зоната под окото. Тъмни кръгове създават сенки и уморен вид на изражението на очите. 
  • Горната част на бузите. Появяват се бръчки под очите, долината на сълзите се оформя по назолабиалните гънки. Обемът на бузите намалява. 
Мулти-активна формула, изключително сетивно преживяване

В крачка с желанията на жените, в търсене на по-сияйна аура, Lancôme създава мулти възстановяващ концентрат за очи Absolue Yeux Precious Cells. Първият продукт, който действа върху всички тези 5 зони, свързани експресията на очите. За свеж и жив младежки вид, с най-добро качество. 

Формулата на тази нова грижа за кожата концентрира съчетание на активни съставки, вдъхновени от природата и подобрени от науката за цялостна мулти-регенерация. Pro-Xylane е комбиниран с ленено семе, жасмин и екстракт от хлорела. 

Като един скъпоценен еликсир, мулти възстановяващ концентрат за очи Absolue Yeux Precious Cells съчетава разкошното усещане на нежна текстура с изключителни резултати. Тя е изпълнена със светлина сякаш е течно злато, нанася се нежно и се слива в едно с кожата. 

Събитието Absolue

Като един научен подвиг, мулти възстановяващ концентрат за очи Absolue Yeux Precious Cells действа върху всичките 5 зони, имащи връзка с младежкия вид на околоочния контур. 
  • Намалява неравностите при арката на веждите: 11%* 
  • Подобрява зоната под очите: 8%* 
  • Намалява бръчките под окото: 6%** 
* клинична оценка по 10-точкова система – 43 жени – 4 седмици 
** клинична оценка с dynamic atlas – 43 жени – 4 седмици 

След нанасяне една седмица, жените забелязват по-гладка (69%), по-сияйна (63%) и освежена (73%) зона на околоочния контур*. След нанасяне 4 седмици, зоната на околоочния контур е по-стегната и очите имат по-млад и отпочинал вид.*. 

* самооценка – 52 жени – 1 до 4 седмици 

Absolue, МАГНЕТИЧНА КРАСОТА ФРЕНСКИ СТИЛ 

Символ на отличните постижения, Absolue е концентрация от качествата на Lancôme. 

Всичко започва с Арман Петижан. През 1965, той създава Absolue-линия, която е отражение на женския идеал за време, в което жените са заявявали смело своята сила. Вдъхновена и вдъхновяваща тази сияйна, елегантна красота остава дълбоко в съзнанието на създателя. Сияйната аура на уверените и сърдечни жени става емблема на красотата за Lancôme: автентична и интригуваща, изискана и тиха женственост. Свободна и щастлива, прекрасно сияйна. 

Розата Lancôme е квинтесенцията на тази красота. Създадена през 1973 от Жорж Делбар, един от най-известните специалисти по рози в света, розата Lancôme Rose е изключителна. Символ на универсалната красота, тя е избрана между 20,000 цветя заради своя цвят наситена фуксия, прекрасни венчелистчета и необикновен възстановяващ потенциал. 

Lancôme проправя път към лукса чрез регенериращата сила на Absolue, с фокус върху самовъзстановявашите се механизми на клетките на най-редките и най-ценните растения. В кулминацията на една мечта, започнала 1965, през 2011 лабораториите добиват екстракт от клетки от самото сърце на розата Lancôme и ги умножават непрекъснато, като съхраняват пълната им възобновяваща сила. Цветя, рози, есенции от олиа… Lancôme създава изключително активни съставки, вдъхновен от най-доброто в природата и пречистено от науката, шедьовър на научното майсторство. 

Целта на Absolue: да предложи на жените възможността кожата им да искри от красота, обляна в ново сияние и уникален блясък.

(15 мл., 191 лв.)


Lancôme La Vie Est Belle L'Eau De Toilette


“Пожънал невиждан успех по време на лансирането си през 2012, La vie est belle продължава да пише своята любовна история за жените, параграф след параграф. Като истински манифест за правото на жената на щастие, ароматът разбърква универсалните пропорции: в търсене на щастието.

Това щастие очаква да бъде изживяно от всяка жена, която вижда отражението си в сияйния женствен флакон на La vie est belle L’Eau de Toilette. Създаден от двама водещи парфюмеристи в света, това ново издание е дори по-сияещо. Иконичната усмивка, сгушена във флакона, е пресъздадена с изцяло нова, обогатена интерпретация, сякаш ни пренася в една нова ера. Още веднъж персонализирана от Джулия Робъртс, превъплъщението на жената Lancôme с нейната сияйна аура, кристалната усмивка е съставена от съвсем нови пристрастяващи наслади, изградени около магнолията. Един аромат на младостта, един сладък пратеник на свободата носещ се на флорален бриз…

Вслушвайки се в желанията на поколенията, Lancôme поддържа тясна връзка с жените по целия свят, които напълно се идентифицират с имиджа на самоуверената и щастлива женственост, дефинирана от слънчения вид на: La vie est belle!”
Françoise Lehmann, 
Lancôme International General Manager


Легендата за магнолията. 

Първото цвете, което се разпуква през пролетта. 
Сияен женски аромат и сладка покана за любов към живота, La vie est belle днес разкрива една нова олфактивна композиция. 

Една усмивка с цвете в сърцето си 

Цялото величие на магнолията – едно от първите цветчета, които се виждат когато се затопли – се подсилва от специфичен акорд, който се разгръща като едно обещание за пролетта, целуната от завладяващото и силно желание на природата да възстанови за пореден път вечната красота. 

С последния си дамски аромат La vie est belle L’Eau de Toilette, Lancôme, експертът в правенето на аромати 1935, създава своята първа магнолия: един сияещ аромат, вдъхновен от първите слънчеви лъчи през пролетта, изразяващ по много естествен начин дръзкото обещание за свобода и щастие. 

Растяща във влажни, гористи региони в далечния изток, магнолията е своеобразна емблема на благородството и чистотата в много култури. Външно лесно ранима, зад мантията си от цветчета крие неугасима жажда за живот. 

Легендата разказва, че тези венчелистчета привличат вниманието на ботаниците през 18 век, когато цветният храст прекосява океана на кораб, за да достигне до Европейските брегове. Засаден в градината на една крепост, той не разцъфнал отново и скоро бил забравен. Точно преди Лордът да поиска да се отърве от храста, жена му решила да го засади навън. Слънцето завърнало пъпките на растението обратно към живота и точно след няколко месеца храстът възвърнал своята величествена форма. Той разкрил своите прекрасни цветчета на слънчевата светлина. 

Магическите цветчета на магнолията са синоним на преоткриването, чудото на пролетта представено в разгръщането на всяко едно венчелистче… едно от първите събудени под лъчите на слънцето. Магнолията разкрасява своите клони с разкошните си очарователни цветчета.
  
Есенцията от магнолия освежава най-ярката форма на ирис паллида. Тя усъвършенства абсолюта от бели цветя и есенцията от пачули в една ободряваща хармония. 

Символ на младостта, красотата и величието, магнолията – едно от първите цветя на пролетта – е най-прецизно събирано преди да бъде подложено на процеса на дестилация, за да бъде извлечена най-качествената есенция. Само по такъв начин то съхранява най-ярката женственост в изключително концентрирания си аромат*, като обвива кожата с воал от светлина. Флоралното сърце е от бадем и ванилия, пралина и захар преплетени със зърна от тонка. 

*La vie est belle L’Eau de Toilette има концентрация 18%, концентрация характерна за Eau de Parfum. 

Кристалната усмивка 

През 1949, Арман Петижан е имал идеята да улови женската усмивка във флакон, сякаш е изваяна от кристал. 

Идеята му става реалност след близо 60 години със създаването на La vie est belle, пресъздадена от специалист в обработката на стъкло. Една кристална усмивка за аромата на щастието- кое би могло да е по-подходящо! 

Днес, последното творение на Lancôme, La vie est belle L’Eau de Toilette, предлага чисто нова визия на този изключителен флакон, създаден от Catherine Krunas. Кристалната усмивка е по-проницателна и сияйна от всякога, покоряваща с изтънчена нежност. Бяла лентичка от органза оформя двете ефирни крилца на прекрасния силует, като символ на свободата. 

Джулия Робъртс 

Свобода, естественост и наслада 
Красотата на душата е сложна за дефиниране, но все още Джулия Робъртс качествено е нейна съвършена и неоспорима посланичка. Сияйната й усмивка стана нейн отличителен белег. Нейната неопределима аура, естественият й чар и разбира се неоспоримият й талант й печелят симпатиите на хората. Един след друг тя превъплъщава всеки аспект от женствеността. Тя изпълва всеки от характерите, които играе с уникална, автентична сила и безкомпромисна женственост. Силата, с която тя играе своите роли я съпровожда и в личния й живот. Считана за една от най-страхотните звезди на екрана тя редовно се занимава и с благотворителност като използва славата си за популяризиране на различни инициативи в тази насока. 

За да отпразнува новото обещание за щастие на Lancôme, Джулия Робъртс ще бъде лице още веднъж на La vie est belle L’Eau de Toilette със своята сияйна усмивка и аура, уловени от обектива на Картът Смит. В унисон с пролетното събуждане, по свободна и естествена от всякога, Джулия Робъртс ни подарява своята пленителна усмивка като истинско обещание за щастие. 

(50 мл., 142 лв.; 100 мл., 191 лв.)


* всички посочени цени са препоръчителни.




6 коментара

  1. Рубриката наистина е много полезна! Това е единствената причина да купувам списания още, да видя кога излизат нови продукти в България!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Аз се отказах от списанията преди няколко години. Вече има прекалено малко страници с неща, които ме интересуват в тях :/

      Изтриване
  2. Страшно се радвам на тази нова рубрика :D Много по-лесно ще намирам каквото ме интересума, вместо да ровя теми във форума :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, тук няма да е толкова пълно с информация като във форума. Защото там пускам всииичко :) а тук само за неща, за които знам, че вече са заредени или ще бъдат до седмици :)

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up