Philips VisaPure (четка за почистване на лице) - Първоначални впечатления



Преди седмица Ви представих новата четка на Philips за почистване на лице - външен вид и основни характеристики (поста може да прочетете ТУК). 

Сега бързам да споделя с Вас първите ми впечатления от използването на Philips VisaPure, както и какви резултати забелязвам от нея.




Philips VisaPure и Shiseido Ibuki Purifying Cleanser - моите помощници за чиста кожа

Като за начало ще обясня как използвам четката - сутрин и вечер след махане на грима, намокрям лицето, разпределям върху него любимия ми измиващ продукт Shiseido Ibuki Purifying Cleanser и започвам да почиствам лицето с четката. Тук е моментът да уточня, че ако прецените можете да махнете грима на лицето си (в никакъв случай на очите) с помощта на Philips VisaPure. 

Отварям една голяма скоба, за да обясня как аз чистя лицето си. Както съм споменавала нося много грим. Щом съм решила, че ще се гримирам, значи слагам всичко, което индустрията е измислила :) Или съм без никакъв грим, или съм с пълен арсенал. Няма среден вариант :) Та вечер първо свалям грима от очите си с двуфазен дегримьор, после махам грима от лицето с домашен лосион, след което измивам цялото лице с пяна/гел. Та тази последна стъпка вече е променена - вместо механично почистване използвам VisaPure. Затваряме голямата скоба ;)

Philips VisaPure има вграден таймер за 60 секунди работа, като изключителен плюс е, че през 20 секунди четката спира за 1 секунда. Идеята е, че за всяка зона на лицето имате по 20 секунди и това прекъсване Ви показва кога да смените зоната. Лично аз използвам четката по 20 секунди на всяка буза и 20 за чело, нос и брадичка общо, но Вие може да разпределите времето си както искате.

Започнах да ползвам четката по време на мноооого лош период за моята кожа, изразяващ се в много подкожни пъпки и ранички от чоплене. Признавам си, че бях малко притеснена дали няма да раздразня и разраня кожата допълнително, но нищо такова не се случи. 

По време на употреба на четката, не се чуства никакъв дискомфорт или натиск върху лицето (дори и при чувствителните зони), а само приятен, лек масаж. Не е нужно да се прилага какъвто и да било натиск, четката само леко се допира до кожата и това е напълно достатъчно.

Сега за резултата - когато казвам/пиша това, го правя с цялата искреност на света (това във връзка с милите хора, които ще кажат, че публикацията е рекламна;) ) - кожата ми никога, НИКОГА не е била толкова мека, а тампончето с тоник толкова бяло. Тези две неща за мен са достатъчен индикатор, че Philips VisaPure работи и върши това, за което е предназначена. 



Няколко думи и за почистването на четката - след употреба главата (частта с космите ;) ) трябва да се измие много хубаво. Измива се с гореща вода, след което се изтисква. Самата глава има капаче, което е с дупки, за да може влагата да се изпари. Препоръчително с елемент на задължителност е четките да се сменят на всеки три месеца. 

Четката се зарежда 6 часа, с което си осигурявате 30 минути работа. Тоест срещу 6 часа зареждане, получавате ежедневно почистване за месец, или за половин ако я ползвате като мен два пъти на ден.

След време ще направя още публикации с резултати, ще Ви разкажа и какви са впечатленията ми след продължителна употреба. На този етап съм изключително доволна и използвам четката с голямо удоволствие. Не само заради добрите резултати, но и заради красивия външен вид, който е допълнителен плюс и няма как да остане незабелязан.

Цената на Philips VisaPure е 299лв (линк към четката на страницата на Philips). На 7-ми и 8-ми март по време на Дните на красотата ще има представяне и демонстрации на Philips VisaPure в The Mall на бул. "Цариградско шосе". Philips VisaPure ще може да намерите след средата на месец март в магазини Техномаркет, Технополис и Техномикс. Препоръчителните цени на резервните четки са между 20 и 35 лв. според вида.

* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от представителите на Philips България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




5 коментара

  1. "Препоръчително с елемент на задължителност е четките да се сменят на всеки три месеца." - а цената на четките, Стефи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поли, нямам още информация за цената на четките, но като ориентир - в Англия тази за нормална и тази за чувствителна кожа са по 8 лири, ексфолиращата 12 лири.

      Изтриване
  2. Много благодаря за уточнението за подкожните пъпки. Аз имам такива и много ме притесняваше да не се възпалят и да стане още по-голям проблем. Цената не е никак за пренебрегване, но гледам в английския Амазон я има намалена в момента и ръцете ме присърбяват :)

    ОтговорИзтриване
  3. Niakolko firmi predlagat podobni chetki.az lichno polzvam labsonic,koiato e okolo 2 puti po evtina,a efektut e sushtia :) aki se kupi ot usa e 43$, ot evropa -malko poveche

    ОтговорИзтриване
  4. I brw, vodi se che za buzite triabva po 10sec(kojata e nai-nejna), 20s chelo,20 nos+bradichka :)
    Maria

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up