Nails inc. Tate nail polish


Nails Inc. Tate
Nails Inc. Tate

Като огромен любител на червените лакове бях особено щастлива от възможността да изпробвам този красавец :) Освен това нямах никакви наблюдения върху лаковете на Nails inc. Имам един техен лак, който е по-скоро ефект, отколкото лак, но така или иначе още не съм го пробвала.


Nails Inc. Tate

Изключително очарована останах от качеството на лака. Ако следите публикациите ми за лакове за нокти може би сте забелязали, че имам проблем с трайността им. Е, с този лак нямам никакъв проблем. От мнооооого време насам не съм носила лак, който без проблем издържа 6 дни. Според мен можеше да издържи и още, но нараних ноктите си, в следствие на което един нокът се обели, та нямаше как да не изтрия Tate.

Nails Inc. Tate
Nails Inc. Tate

Nails Inc. Tate
Nails Inc. Tate

Лакът е с крем-финиш. Покривен е и на един пласт, но за най-добри резултати препоръчвам да се нанася на два пласта. Съхне сравнително бързо и има добър блясък. Не става на черти, нанася се изключително лесно. Четката му е една идея по-обемна, но аз съм с по-голяма плочка, та лично на мен ми е удобна за нанасяне. Количеството на Nails inc. Tate е 10 мл.

Nails Inc. Tate
Nails Inc. Tate

Nails Inc. Tate
Nails Inc. Tate


Цветът е прекрасно кърваво-червено. Най-кървавото, което съм виждала :) 

Непременно ще разгледам останалите цветове, които марката предлага. Nails inc. определено ме спечели с качеството си. 

Вие пробвали ли сте лаковете на Nails inc? Какво е мнението Ви за тях? Ще ми е интересно да го споделите, а и по-опитните да ми препоръчат кои цветове на марката да погледна.


* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от Sephora България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




6 коментара

  1. Имам 2 техни и ми харесват. Само не ми допада, че съдържат формалдехид. Обикновено от по-скъпите лакове очаквам да го няма :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм пълен лаик в козметичните съставки :( Никога не гледам, но и да ги прочета пак няма да имам представа кое какво означава.

      Изтриване
  2. Какво значи крем финиш? Аз сега съм на вълна Сали Хенсън лакове

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Крем са лаковете с плътно покритие без каквито и да е било частици, шимъри, брокати и тн. Разкажи за лаковете на Сали Хенсън. Все ги гледам, но нищо не съм пробвала.

      Изтриване
  3. Прекрасен е, но имам 3-4 подобни цвята, нищо особено :)
    Иначе техните комплекти с черепчетата са прекрасни и като идея и като качество.
    Слагала ли си топ лак на снимките? Защото ми изглежда, че след като изсъхне става малко приглушен блясъка му. Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сетовете с черепчета ги гледах, но реших, че ще ми задират и не съм ги пробвала. Слагала съм топ-пал, да.

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up