Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine


Ще ви разкажа за едно бижу - новото червило на YSL - Rouge Volupté Shine. Това прелестно червило се предлага в 19 цвята, в България не се внасят всички. Цената тук е 61 лв. Няма да се впускам в размисли много пари ли са това за червило, заслужава ли си, икономическата криза и т.н. Просто ще ви представя това червило така, както го виждам аз. А за мен то е незаменимо, красиво, изтънчено!



Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine


Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine


Започвам с опаковката - истинско произведение на изкуството. Масивна, тежка златна гилза с логото на марката. Няма нещо, което не харесвам в нея. Всичко е премерено, изчистено и много шик!
Червилото има аромат на манго и сладък вкус.

Размерът е 4,5 гр.

Самото червило се нанася като масло върху устните. Като смесица между балсам и червило. Усеща се омекотяване и овлажняване на устните. Аз не съм почитател на червилата, дори до скоро ги отбягвах, но тези червила определено ме превъзпитаха. Цветът е пигментиран, наситен, като същевременно има блясък и устните не изсъхват (както се получава с повечето класически червила). А трайността е впечатляваща! Без проблем издържа на моите устни 5 часа!

Цветовете, които имам са:
 - номер 15 Corail Intuitive. Този цвят е абсолютен Must Have! Невероятен розов корал, подходящ за всеки сезон, за всеки тен, за всеки грим и ден.

 - номер 8 Pink In Confidence. Много нежен, розов цвят. Също изключително "носим" цвят. Всекидневен, официален, вечерен - никога моментът не е грешен да се доверите на това червило.

 - номер 12 Corail Incandescent. Не се лъжете от името - в това червило няма нищо коралово :) Всъщност е червено. Прекрасно червено, искрящо, но все пак пробвайте преди покупка.

За мен тези червила са наистина уникални и незаменими. Любов от първо мацване и доказали се във времето.










4 коментара

  1. Страхотни! Аз ги опитах при последното ми посещение в един магазин и тъкмо бяха заредили новите и си нанесох от тъмно лилавият цвят. Влюбих се и сега ще е мой :) не ми излза от ума :дд

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни са ползвам червилата на YSL от години и мога да кажа само Уауу :)

    http://mymakeup2013.blogspot.it/

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up