Lancôme Khôl In Love Eye Liner - Jade Crush


Аз съм голям фен на Ланком, наистина голям! Почти всичко, което съм пробвала на фирмата в последствие ми е ставало любим продукт. Постоянно следя какво ново пускат. Пролетната им колекция In Love обаче никак не ми хареса от промо-снимките. Нямаше нито един продукт, който дори да искам да пробвам. Отделно желанието ми намаля и допълнително, тъй като българските магазини внесоха колекцията със значително закъснение. 
При една поредна разходка в мола с почуда установих, че най-накрая са заредили колекцията. Разгледах я от чисто любопитство и наистина нищо не ми хареса. Е, докато не стигнах до този молив. Този молив, ах, този молив! Любов от първа проба! Добре, че беше останала една бройка. О, не, извинете ме! Не беше останала една бройка, бяха заредили само една бройка?!? Грабнах я на мига!






Моливът е уникален и абсолютен мой фаворит! Дори и най-обикновеният грим придобива нов, екзотичен и уникален вид!

Цветът е прекрасен тюркоаз! Особено подходящ за летните дни и нощи! Нанася се като масло, буквално с лекота се плъзва по кожата. Може да се нанася и във водната линия. Трайността е завидна! От купуването му го ползвам почти всеки ден!

Да, можех да направя и по-размазана снимка :)


Мога да изтъкна два недостатъка. Като за начало - моливът свършва много бързо. Много е мек и с просто око се вижда как намалява след всяко ползване. Недостатък номер 2 - лимитиран продукт. Не може да се намери вече никъде по българските магазини. Е, ако е останала бройка в някой скрит магазин - моля да ме информиране, за да я купя :) 




3 коментара

Blog Design by Eat Love Make up