Dior Nail Lacquer 553 Princess
Когато за първи път видях промо-снимка на новите 4 пролетни лака на Диор бях сигурна, че ще взема поне 2 от тях. Прекрасни пролетни, нежни цветове <3 Е, като пристигнаха на българския пазар бях толкова впечатлена, че реших да взема и четирите лака. Истината е, че от съвсем скоро харесвам подобни цветове. Скромната ми колекция включва най-вече лилави, червени и лакове за френски маникюр. Така че тази колекция е свеж полъх за мен :)Първият лак, който ще презентирам е 553 Princess.

Dior 553 Princess
Много харесвам този свеж цвят. Млечно неоново розово с много ситен шимър. Като трайност не съм особено доволна, защото след 2 дена почти всички връхчета са обелени, което не ми се е случвало с други лакове. Всъщност това ми се случи с останалите 3 лака от серията. Този го ползвам за първи път, но предполагам ще е същия. За първи път ползвах и новия гел топ лак на Диор, надявам се да удължи трайността на Принцесата. 

Четката е заоблена, което я прави много удобна за нанасяне.


8 коментара

 1. Отговори
  1. Нали? А изглеждаше много обикновен в шишенцето. Всички от колекцията са прекрасни <3

   Изтриване
 2. Супер бонбонест цвят! Още като излезнаха първите суочове този ми хареса най-много.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А на мен ми се стори най-безличния, а се оказа голямо попадение <3

   Изтриване
 3. Много хубав цвят. Четох, че топ гелът на Диор се държи най-добре върху лакове на Диор, така че може с него да се задържи повече. Освен ако 2 дни е срокът с топ гел отгоре?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. 2 дена без топ-а, 4 с топ-а. Пробвала съм го и с Шанел. Издържа седмица без проблем и накрая го изтрих, защото ми писна :)

   Изтриване
 4. С друг топ лак отгоре пак ли седи 2 дни?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Носила съм тези лакове с топ-а от дизайнерската серия на Опи и издържа 2 дена.

   Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up