Micro Cell 2000 - най-добрият заздравител за нокти!



Преди около 2, а може би и 3 години реших да си сложа гел на ноктите. Може би нямаше да имам толкова лоши спомени от това си решение, ако маникюристката, при която го правех не беше толкова зле ;) След няколко подновявания на гела, ноктите ми бяха безумно изпилени - тънки и невероятно чувствителни. Изпитвах болка не само при добир, но и дори когато си миех ръцете :(

Разбира се, отказах се завинаги от идеята за гел. Въпросът беше обаче как сега да възстановя увредените си нокти. Вече не помня в кой магазин ме посъветваха да си взема именно Micro Cell. Предполагам е било в Драка.

Micro Cell 2000



Ето описание от сайта на марката - За меки и лесно чупливи нокти. Възстановява протеиновите молекули в нокътната плочка. Заздравява нокътя, предпазва го от счупване и нацепване. Може да се използва самостоятелно, или като база преди нанасянето на декоративен лак. 
12 мл.
Цена на дребно: 26.20 лв.

Само няколко месеца след като започнах да ползвам заздравителя разликата беше неузнаваема. Ноктите ми не само бяха здрави, но бяха дори по-силни от преди.

Ноктите ми след терапия с Micro Cell 2000
Начин на употреба : 
Външно! Върху всеки нокът се нанася равномерен слой от Nail Vital / Найл Витал заздравител за нокти в два последователни дни без да се изтрива. На третия ден се отстранява с лакочистител без ацетон и се нанася следващите два дни. Двудневните апликации продължават за срок от 2-3 седмици или до пълното възстановяване на ноктите. За да предпазите кожата около ноктите, намажете с крем или олио кутикулите преди нанасяне. 
При не толкова остро изразен проблем - меки и чупливи нокти и като превантивна мярка се препоръчва изпозлването на Nail Vital / Найл Витал заздравител за нокти като основа преди нанасянето на декоративен лак – 1-2 седмично.

Ако трябва да съм честна, след като приключи шоковата терапия, продължих да използвам заздравителя. Всъщност го използвам при всяко лакиране като основа. Пробвала съм по-леката версия (розов етикет), но не останах доволна. Двуфазният им лакочистител също не е добър - нужно е огромно количество и здраво търкане, за да свалите лака си.

Марката съм виждала да се продава в магазини Драка, Блик, както и на сайта им.

Използвали ли сте продукти на марката? Какви други заздравители бихте препоръчали?



9 коментара

  1. Много добър заздравител! И аз го ползвах точно след като свалих гела.

    ОтговорИзтриване
  2. Досега бях заклет фен на OPI Nail Envy, но този ползвам от две седмици и разликата е неузнаваема. Ноктите ми се чупеха и въобще не можеха да израснат здрави, а сега са именно такива. Много е добър! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей! Как направи този маникюр с пеперудките?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Тази декорация направих при маникюрист, така че не мога да помогна :(

      Изтриване
  4. Здравей! Когато се изтрие покритието на 2рия ден още същия ден ли пак се нанася или на следващия ден?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че на същия. Поне аз така правех със сигурност, та би трябвало да съм го прочела на опаковката.

      Изтриване
  5. Отговори
    1. Виждала съм го в магазини Драка. Мисля, че го има и в Дъглас, може би и в аптеки Ремедиум.

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up