Ciaté Very Colourfoil Manicure


Нямам единични лакове на Ciaté, но сетовете им почти винаги ме изкушават. Последният сет, който си взех е Very Colourfoil Manicure. Този сет включва лак за нокти (розов корал, тюркоазен или сив), лепило и 30 броя фолио-листчета. Аз избрах сетът с кораловия цвят.

Carnival Couture



Ciaté Very Colourfoil Manicure
Истината е, че взех сета само заради цвета на лака. Никога не съм харесвала фолиото на ноктите, холограмите и т.н. ефекти. Даже само веднъж съм използвала листчетата на сета, затова и сега не мога да ви покажа снимки как седят. Ще направя отделна публикация някой друг път.

Иначе как се работи, за да постигнете обещания ефект. - нанасят се два слоя лак и се оставя да изсъхне напълно. След това на желаните участъци се нанася пласт от лепилото. То трябва да се остави да изсъхне за около минута или докато стане прозрачно. След това избирате цвят фолио и го поставяте върху лепилото с лъскавата страна към вас. Трябва хубаво да притистене фолиото към нокътя. След това отстранявате фолиото. И се вихрите както желаете - ако искате слагате фолио на всички пръсти, ако не искате - само на няколко, слагате един цвят фолио или комбинирате няколко - въпрос на избор и вкус. Аз се опитах да направя форма, тоест сложих лепенка с изрязана форма, нанесох лепило, сложих фолио, като исках накрая фолиото да е с определената форма, но не се получи. Ако някой успее - моите адмирации и да сподели как е станало :) След като залепите фолиото нанасяте топ лак.

Самият лак е с много интересен цвят. Според светлината може да бъде както розов неон, така и пастелна праскова. Не мога да го определя с една дума, затова направих снимки, по които вие сами да прецените (на тези снимки лакът е на 4 дни).










Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up