25 факта за мен



Реших първият пост за месец март да бъде "25 факта за мен". Благодаря на Toni's Beauty Nook и Grimche.com за таг-а :) Надявам се фактите да Ви се сторят интересни и да научите нещо ново за мен :) Първата част отговори е свързана с блога, а втората - с по-лични факти.

25-те факта може да видите след прекъсването :)






1. От козметика се интересувам откакто се помня. Като всяко малко момиче и аз взимах козметиката на майка ми докато тя беше на работа и се мажех ли, мажех.

2. Винаги съм обичала да експериментирам с грима си, като въобще не ме интересува какво смятат околните за това. Ако искам да съм със синьо червило - с такова ще съм. 

3. Блогът стартирах най-вече заради насърчителните думи на Адри от My Beauty Madness и Жаки от Makeup Galaxy, за което безкрайно им благодаря. Те винаги ме подкрепят и насърчават и дори когато имам тъжни блогърски периоди, винаги успяват да ми вдъхнат кураж и самочувствие.

4. Нямам абсолютно никакви фотографски познания и се чувствам много несигурна в тази среда. Не знам кое, как и защо се получава. Пробвам, размествам, настройвам и се надявам да се получи, защото не мога да обработвам снимки.

5. Не смятам, че имам много продукти. Не се интересувам и от чуждите бройки. Козметиката ми е хоби, отпуска ме, зарежда ме с енергия и никога не съм се интересувала колко точно ружа, лака или червила имам.

6. Когато се гримирам го правя От - До. Няма продукт, който да пропускам.

7. Ако не съм доволна от състоянието на кожата ми - имам зачервявания или пъпчици, то без проблем ще отложа среща или няма да отида на представяне на някоя марка, примерно.

8. Много малко от приятелите ми знаят за Eat Love Make up. Повечето от тях са разбрали случайно. Аз не исках да казвам на никого за блога и много често получавам съобщения "Защо не си ми казала?" :) Повечето хора разбират за блога от любимия ми мъж, който ми е като рекламен агент и постоянно показва и разказва на всички за него :)

9. Макар и да не споделям много рецепти в блога, готвя сладкиши изключително често. Особено сега, след като най-накрая си купих мечтания Kitchen Aid. Много рядко правя авторски рецепти, предпочитам да следвам чуждите.

10. Смея да твърдя, че правя изключително вкусни десерти и сладкиши.

11. Десертите, които правя, обожавам да подарявам на други хора. Изключително много се радвам на погледите им и реакциите, когато им дам красива кутия с вкусен сладкиш в нея.

12. Казват ми често, че съм перфекционист. Не мисля, че е така, но щом ми го казват толкова често може и да има нещо вярно.

13. Самодиагностицирала съм се с ОКР, като понякога положението излиза направо извън контрол.

14. Обичам животните повече, отколкото обичам хората. Не гледам филми, в които нараняват животни.

15. Гледам на кино почти всеки филм, който дават.

16. Голям фен съм на One Direction и въобще не ми пука кой какво мисли по темата. Обожавам ги! Дават ми толкова много щастие, че понякога ми е трудно да повярвам как може да харесваш и да се вдъхновяваш от някого толкова много. 

17. Била съм на три концерта на One Direction и това са три от най-хубавите моменти в живота ми!

18. Имам лазерна корекция на зрението.

19. Когато бях малка бях абсолютно убедена, че плитките на афроамериканците им растат така от главата :)

20. Когато бях малка, исках да стана войничка.

21. Не пуша. Не пия кафе, чай и алкохол. Кафе не пия, защото не ми е вкусно, никога не съм го харесвала и не съм намирала смисъл в него. Чай не пия, защото за мен е ужас да се разваля вкусът на водата с каквото и да е било. Алкохол не пия, просто защото не мога. Прекалено ми е силен. Мога да пия само Бейлис, в много редки случаи, разреден с около 5 ледчета за 20 мл.

22. Обожавам водата. Пия много. Мога да разпозная коя каква е и имам претенции и любими марки. Лятото, без никакъв проблем, изпивам над 5 литра на ден.

23. Не ям много неща - гъби, магданоз, свинско месо, всякакви мазни неща, патладжани, череши и какво ли още не.

24. Не понасям високите температури. Най-дразнещото за мен е когато гримът ми започне да се разтича от жегата.

25. Изключително срамежлива съм. Мразя да говоря с непознати хора. Когато ми се налага да говоря с някой непознат по телефона, моля друг да го направи вместо мен.


Отново искам да благодаря на дамите, които ме тагнаха и от своя страна да тагна именно Адри от My Beauty Madness и Жаки от Makeup Galaxy. Момичета, чакам отговорите Ви :)




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up