Sephora Cream Lip Stain 01 Always Red, Sephora Cream Lip Stain 02 Classic Beige & Sephora Cream Lip Stain 04 Endless Purple


Sephora Cream Lip Stain 02 Classic Beige

Продължавам серията с ревюта на стейновете на Сефора - Sephora Cream Lip Stain. Главната информация за тях Ви споделих в първия пост от серията - ревю на цветовете 03 Strawberry Kissed и 07 Dark Berry. Този пост може да прочетете ТУК.



Основното, което имам да кажа за тези продукти - обожавам ги! Първо взех два цвята. Веднага след като ги пробвах отидох да си взема и останалите цветове. Вчера купих още четири, които са напълно нови и нямам търпение да Ви ги представя.

Sephora Cream Lip Stain са на цена (вече) 21 лв. Могат да се закупят само в магазините Sephora, които се намират в The Mall и Paradise Center в София. Количеството им е 5 гр.

Червилата са с екстремно силна пигментация. С едно докосване повърхостта е обвита в цвят. Много важно е да не се напластяват. Буквално един пласт е достатъчен. Ако се напласти цветът може да започне да лепне, да стане на "парцали" и разгримирането става трудно. Трайността им е забележителна!

* Sephora Cream Lip Stain 01 Always Red

Sephora Cream Lip Stain

Прекрасно, напълно матово класическо червено. Ярко и забележимо. Задължително за всички почитателки на червените червила. 

Sephora Cream Lip Stain

* Sephora Cream Lip Stain 02 Classic Beige

Sephora Cream Lip Stain

Винаги съм била на мнение, че няма цвят, който да не опита на някого, просто трябва да го съчетае както трябва. Е, този цвят на мен определено не ми отива. Все пак ако търсите нюд кафяво с матов завършек - непременно погледнете този цвят. Много носим и непретенциозен.

Sephora Cream Lip Stain


* Sephora Cream Lip Stain 04 Endless Purple

Sephora Cream Lip Stain

Този цвят ми е един от най-любимите в серията. Толкова е красив и вамп. Няма как да останете незабелязани. Характерно за него е, че върху кожа е много по-тъмен отколкото изглежда в опаковката. Има абсолютно матов финиш.

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain 04 Endless Purple

Не случайно тази серия влезна в любимците ми за 2014г. Пробвайте ги - не мисля, че ще съжалявате. Качеството им е страхотно, цената напълно приемлива, цветовото разнообразие е голямо. Новите цветове за 2015г. за още по-интересни и неповторими. 

Вие пробвахте ли вече някой от цветовете на Sephora Cream Lip Stain? Какви са впечатленията Ви от тях?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up