Sephora Cream Lip Stain нови цветове за 2015г. - 06 Pink soufflé, 09 Watermelon slice, 10 Mandarin muse & 13 Marvelous mauve


Sephora Cream Lip Stain

Финална серия снимки и размисли за Sephora Cream Lip Stain. Е, поне докато не си купя нови цветове :) Натъртвам купя




Не мога да Ви кажа колко точно са новите цветове. Аз взех четири, но в сайта на Сефора Америка видях, че има още.

Цената им е 21 лв., количеството 5 мл. Опаковката е изчистена - черна капачка и прозрачен контейнер. Sephora Cream Lip Stain се нанася посредством апликатор. Предните постове на други цветове от серията може да видите ТУК и ТУК.

Цветовете, които си взех са:

* Sephora Cream Lip Stain 06 Pink soufflé

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain

Много красив ежедневен цвят. Лесен за носене и комбиниране. Има много ситни частички, които не се виждат върху устните, но са виновни за сатенения финиш на червилото.

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain

* Sephora Cream Lip Stain 09 Watermelon slice

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain

Този цвят веднага се превърна в един от любимите ми. Със сигурност ще е и един от най-купуваните. Прекрасен за пролетта и лятото. Ярък, почти неонов, весел и много открояващ се, това е Watermelon slice. Ще го нося с голямо удоволствие.

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain

* Sephora Cream Lip Stain 10 Mandarin muse

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain

Още един от ярките цветове, подходящи за топлите дни. Финишът е по-скоро сатенен, именно заради миниатюрните частици, които се съдържат в Mandarin muse. Това е единственият цвят от всички 9, които имам, който се нанася малко по-трудно. При нанасяне интензивният цвят седи на черти и е необходима малко повече работа, за да се коригира.

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain

* Sephora Cream Lip Stain 13 Marvelous mauve

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain

Отново любим цвят. Малко по-светъл е от Endless Purple, което го прави и много по-носим. Също като Endless Purple - цветът на кожата е по-тъмен, отколкото изглежда в опаковката си. Финишът е абсолютно матов. (на всички снимки цветовете не изглеждат така матови, както са в действителност. Предполагам това се дължи на светкавицата на фотоапарата.)

Sephora Cream Lip Stain

Sephora Cream Lip Stain


Отново напомням, че Sephora Cream Lip Stain са много силно пигментирани и с малко количество се постига пълно покритие и цвят. Не напластявайте, защото когато се напласти става на "парцали", а и се трие по-трудно. Наистина едно минаване върху устните е напълно достатъчно. 

Sephora Cream Lip Stain са много дълготрайни. Ако не се консумира мазна храна, могат да издържат цял ден. Не оставят следи върху чаши или устните на любимия човек <3

Червилата не влияят изсушаващо на моите устни, но ако Вашите са по-сухи, може да имате проблем след свалянето им.

Мисля, че това е единствената серия за устни, от която съм си купила толкова много цветове. Наистина обичам тези червила и ги смятам за изключително успешни.

Sephora Cream Lip Stain


На Вас кои от новите цветове Ви допада най-много?

UPDATE: Получих коментар от "Mariq Petrova" ;) , който гласи, че "лижа задници" и лъжа в постовете си. Същата ми изисква и касова бележка за закупените стейнове на Сефора.

Ето цели три касови бележки, за всеки един от деветте стейна, които съм купила и съответно представила тук. Очаквам извинение от "Mariq Petrova", смятам, че имам правото да получа такова!




Моля всички читатели да имат предвид следните неща, които вече съм споменавала, които присъстват в секция "Важно - декларации и прокламации" и които мислех, че са ясни:
1. Когато някоя фирма ми прати продукт за проба и аз реша да направя ревю на съответния продукт, в края на поста за него ще бъде упоменато, че продуктът ми е пратен.
2. Това, че продукт ми е пратен, по никакъв начин не ме ангажира да правя положително ревю или да правя ревю изобщо.
3. Независимо дали продуктът, за който пиша е закупен от мен или ми е пратен от фирма, аз изразявам лично мнение и лични впечатления. Те са на база моя опит, моите възприятия, моите нужди, моята кожа!
4. Това, че аз съм харесала някой продукт по никакъв начин не означава, че този продукт ще се хареса и на Вас. Съответно - ако някой продукт не е харесал на Вас, не означава, че няма да хареса и на мен.
5. Имайте малко уважение към мен, към труда ми, към труда на всички "блогъри". До сега не смятам, че съм заслужила по никакъв начин негативно отношение. Никога не съм искала нищо от Вас, така че сега го правя - просто имайте малко уважение!

Благодаря за разбирането и подкрепата на всички, които ме разбират и подкрепят. Към останалите - критика приемам, но нека е градивна, а не под формата на злобни, неуместни и най-вече лъжливи коментари.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up