Christian Louboutin - Rouge Louboutin

Christian Louboutin
Christian Louboutin - Rouge Louboutin

Днешната публикация е много специална. И няма как да е иначе - все пак героят в нея е Rouge Louboutin.

Christian Louboutin
Christian Louboutin - Rouge Louboutin

Преди броени месеци всеизвестният Christian Louboutin лансира своята първа колекция лакове за нокти. "Царят" в колекцията е Rouge Louboutin - изкрящо класическо червено. Цветът е същият като цвета на подметките на обувките на Louboutin.

Christian Louboutin

Лакът се нанася с лекота, без да става на черти или да образува балончета. За по-наситен цвят е нужно да се нанесат два пласта. Съхне сравнително бързо и без проблем изкарва седмица върху ноктите ми. Количеството е 13 мл.

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Не цветът обаче е това, което е специалното в този лак. Гвоздеят е шишенцето. Ах, шишенцето!

Christian Louboutin
Christian Louboutin - Rouge Louboutin

Christian Louboutin
Christian Louboutin - Rouge Louboutin

Когато си поръчах Rouge Louboutin, направо не повярвах, че съм дала толкова пари за лак за нокти. Бях искрено възмутена от себе си :) Все пак цената му е 36 лири, а като прибавим и доставката..... Та възмущавайки се от себе си, все пак нямах търпение лакът да е вече в ръцете ми. И една прекрасна събота това най-накрая се случи.

Звучи малко странно човек да се прехласва така по лакове за нокти. Знам, че има по-важни неща от тях, гримовете и т. н. Абсолютно го разбирам, не мислете, че съм някаква инфантилно-меркантилна девойка. Просто всеки трябва да има някакво хоби, което да му доставя удоволствие, а моето е козметиката. Та, когато получих Rouge Louboutin едва повярвах каква красота съзираха очите ми. Настръхнах цялата. С думи не мога да опиша красотата и уникалността на шишето. Гледала съм много снимки, аз самата направих много снимки, но повярвайте ми - няма снимка, от която може да се усети класата и превъзходството на това шишенце. 

Christian Louboutin
Christian Louboutin - Rouge Louboutin

Представете си колко впечатлена съм била, след като на мига си казах: "Заслужаваше си парите" и започнах да се чудя кои още цветове да си взема.

Самото шишенце е направено от масивно, тежко стъкло. Дръжката на Rouge Louboutin е с дължина цели 20,5 см. Точно толкова, колкото е токът на Ballerina Ultima - най-високата обувка, правена от Christian Louboutin.

Това е и лакът с най-дълга дръжка от цялата серия лакове на Louboutin. Освен иконик-червеното Rouge Louboutin, компанията предлага още няколко цвята. Те са разделени на серии - The Pops, The Nudes & The Noirs, като всяка серия съдържа по около 10 лака. При всички тях обаче дръжката е с дължина 18 см. Така че спокойно можем да наречем Rouge Louboutin "Кралят" на колекцията.


Christian Louboutin


Тъй като не устоях на красотата на шишенцето, си поръчах и базата (Loubi Nail Primer) и топ лака (Loubi Nail Gloss) на фирмата. Те са по 6 мл. всеки и с много по-къса дръжка от Rouge Louboutin, но все пак са радост за окото.


Christian Louboutin

Christian Louboutin
Loubi Nail Primer

Christian Louboutin
Loubi Nail Gloss

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Rouge Louboutin е най-вече колекционерски продукт. Нито този лак, нито останалите от колекцията предлагат някакво цветово различие или уникалност. Всичко е в шишето и марката :) Все пак, ако имате възможност и сте ценител - доставете си това удоволствие. Само си представете някой от лаковете поставен върху тоалетката Ви <3




15 коментара

  1. Мдам, разкошна работа с опаковките :)

    ОтговорИзтриване
  2. Това шишенцееее <3 Много красота!

    ОтговорИзтриване
  3. Сърцеразбиващо! ♥

    ОтговорИзтриване
  4. Бижу! Няма думи да се опише този лак, а който има възможността да го притежава е просто щастливец, същото важи и за обувките! <3 Много красиви снимки!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотен! Ще се надявам Дядо Коледа да ми го донесе... :)

    ОтговорИзтриване
  6. Не си го поръчах въпреки, че го гледах доста дълго в Селфриджис и в Хародс, даже беше по едно време в кошницата ми.
    Цената не ми е фактор, опаковката я намирам грозна и агресивна, но най-определящ "не" фактор за мен бе фактът, че лаковете на Лабутен са круелити, pointless caffe излезе навреме с обзор за този лак и успях да го изтрия от кошницата, това че са мъчили животни за да го създадат е изключително отблъскващ.

    ОтговорИзтриване
  7. Бижу..наистина..Изглежда уникално :))

    ОтговорИзтриване
  8. Опаковката е абсолютно бижу.Продължавам да го мисля и да се изкушавам :))

    ОтговорИзтриване
  9. За съжаление с новата визия на блога не мога да отговоря на всеки коментар по отделно, затова ще пиша тук общо.

    Опаковката наистина е едно бижу и от сърце желая на всички които го искат - скоро да му се радват лично.

    Svetlana D., всеки сам прави избора си. Все пак е интересен фактът как не ти харесва, но е бил в кошницата ти. Както и да е. Louboutin и за миг не се е предлагал в Harrods.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А не се ли е предлагал в Хародс?Значи е било в Селфриджес, точно както съм и споменала.
      Този лак не ми е бил нещо важно, че да помня чак такива подробности.
      Поръчвам и от двата магазина продукти на брандове, главно и предимно такива, които не се предлагат в България.Предполагам така правят всички.
      Ако някое момиче се интересува този лак все още го има във всеки по-големичък и летищен duty free. Истината е, че ексклузиви от този тип винаги накрая обират праха по летищата:)))))

      Аз също доста се изкушавах и ми беше в кошницата докато не разбрах, че лаковете на Лабутен са круелти. Което бе отбелязано в ревюто на Pointless cafe.
      Фактът, че лаковете на Лабутен са произведени като са причинили страдание на невинни животни веднага ме накара да го изтрия, това е основната причина.И за мен тя не е малка, а е решаваща.

      А за това че този продукт е круелти и че ти ползваш такива продукти, като даже се гордееш с тях, което си личи от ревюто ти, ами даже не знам как да го коментирам.

      В крайна сметка - всеки сам прави избора си дали да участва в убийството и страданието на невинни животни или не.

      Изтриване
  10. Разбира се, кимай и се усмихвай, че така е по -лесно.
    НО не е по блогерски. Блогерите са лидери на мнение и би трябвало да имат етика и социален ангажимент в себе си, иначе се превръщат само в едни рекламни писачи за продукти.
    Очаквах по-адекватна реакция, когато някой блогер разбере, че продуктът, който така горещо възхвалява е произведен с жестокост към животните от... реакция на кимане, на намигане, на усмивки и "добре:)".
    Кой знае защо винаги си мисля, че хората, които ползват круелити козметика просто не знаят, че тя е круелити.
    Явно съм много наивна и греша.
    С това приключвам с четенето и коментирането в този блог.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти от сърце, за което. Искрено се надявам да удържиш на думата си!

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up