Victoria Beckham x Estée Lauder Eye Foil 02 Blonde Gold


Очаквах новата колекция на Victoria Beckham и Estée Lauder да бъде заредена в България, за да пусна това ревю. Колекцията е вече налична в бутиците на марката, затова бързам да Ви представя най-интригуващия според мен продукт - Eye Foil 02 Blonde Gold.




Това е втората колекция-колаборация между модната икона Виктория Бекъм и козметичния гигант. Точно преди една година беше лансирана първата колаборация. От нея избрах да купя хайлайтъра Modern Mercury. Той е част и от новата колекция. Ревю за него може да видите ТУК.


Eye Foil 02 Blonde Gold купих веднага щом колекцията беше заредена във Великобритания. За мен именно този продукт е топ-продуктът в линията и един от малкото, които привлякоха вниманието ми. Цената на Eye Foil във Великобритания беше 28 лири (около 60 лева по тогавашния курс). Казвам "беше", защото продуктът се изчерпа за отрицателно време след пускането му в продажба и към момента не е наличен. За справка, цената на продукта в България е 96 лева. Количеството е 3,5 гр. Eye Foil 02 Blonde Gold е лимитиран продукт.


Опаковката на Eye Foil е под формата на бурканче. Тежко и стабилно е, не е пестено от качеството. Единственото, което не ми харесва, е пластмасовото предпазно капаче, което е под капачката. Не ми е удобно, а и винаги се цапам когато го отварям.


Консистенцията на Eye Foil е нещо средно между гел и желе. Интересна е и не се сещам за друг подобен продукт.


Сянката се състои от много ситни бляскави частици. Тъй като са наистина малки, ми е трудно да Ви кажа какви точно са цветовете на частиците. По-голямата част от тях са златни, има и сребърни, а на различна светлина забелязвам и розовеещи. Макар частиците да са малки, сянката определено е неподходяща за употреба върху лице. Тя не е и предвидена за тази цел, но аз често използвам хайлайтър като сянка и обратно.



Аз обичам да нанасям Eye Foil върху целия клепач, като очна линия или във вътрешния ъгъл на окото като много наситен хайлайт за озаряване в тази зона. Еднакво удобно ми е да боравя както с четка, така и с пръст, но предпочитам четката. Може да се нанася на тънък слой или да се напласти за по-интензивен ефект.


Eye Foil 02 Blonde Gold е уникален за мен продукт не само заради цвета си. Сянката "засъхва" много бързо върху клепача и след като това стане, може да я махнете само с дегримьор. Наистина не съм срещала друг подобен продукт, който да съчетава в себе си едновременно този блясък, съчетан с дълготрайност, без притеснение, че частиците ще попадат по лицето или ще се трансферират върху по-паднал клепач. Може да се каже, че леко напомня на Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadows на Stila, но вариантът на Stila засъхва малко по-бавно и има разлика в типа на блясъка между двата продукта.


Victoria Beckham x Estée Lauder Eye Foil 02 Blonde Gold е изключително икономичен продукт. Едно докосване на четката е повече от достатъчно за постигане на максимален ефект. Сигурна съм, че ще може да се използва дълги години. Освен това консистенцията не изглежда да подлежи на промяна, тоест не очаквам, че ще изсъхне и сянката ще стане негодна за употреба.

Макар продуктът да е сравнително специфичен и не нещо, което веднага грабва вниманието, аз го препоръчвам горещо и съм сигурна, че ще Ви изненада приятно. Работи се лесно със сянката и с минимални усилия и без излишно цапане или използване на специални бази, може да оцветите клепача си в повече блясък, отколкото с който и да е глитър. Това определено е продукт, който ще улесни грим-рутината Ви във всеки момент, в който желаете да бъдете с по-празничен грим.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up