Sephora Winter Wonderland


Ако ме следите в социалните мрежи, то знаете, че пътувах до Букурещ по покана на Sephora. Цел на пътуването беше да се запозная с новите Коледни предложения на марката, както и с тези на останалите ексклузивни брандове, които се предлагат в Sephora. Емоциите са още много пресни и бързам да Ви разкажа за това мое пътуване именно сега, за да мога максимално да пресъздам изживяването.



Постът съдържа изключително голям брой снимки, които, надявам се, няма да Ви досадят. Освен това имам желанието да направя и клип за пътуването. Още не съм прегледала кадрите, които заснех, но се надявам, че са се получили и че съвсем скоро и видеото ще бъде реализирано.

Без повече излишни уговорки, нека Ви представя вълшебната Коледна приказка, която от Sephora са ни приготвили тази година.

По повод на Коледната колекция на Sephora за тази година, няколко пъти чух "Това е най-добрата колекция досега!". Това е голямо обещание, а аз съм свикнала да не вярвам лесно на такива обещания. Е, след като се запознах от близо с продуктите в нея, вече мога да се съглася. Да, това действително е най-добрата коледна колекция на Sephora досега.


Бяло, златно и нежно розово са основните акценти в опаковките на продуктите. Както гласи поговорката "По дрехите посрещат...", и при козметичните продукти именно опаковката е първото, което прави впечатление. А в тази колекция аз се влюбих от първи поглед. Цветовата комбинация и изчистеният дизайн веднага ми направиха впечатление и възбудиха любопитството ми. Визията на продуктите е допълнена от новия герой в зимния пейзаж на Sephora - муцуната на сладка лисица може да видите изобразена върху всички продукти.



Лисичката привлича погледа и на мига кара човек да се усмихне.


Един от най-милите продукти с нейно участие е лампа под формата на лисица, която нямам търпение да си купя. Виждали ли сте по-сладка лампа?


Колекцията е много богата от към съдържание и предлага за всекиго по нещо. Серията предлага богат асортимент от продукти за баня и тяло - маски за крака и ръце, крем за ръце, класически душ-гел, душ-гел под формата на пяна, соли и перли за вана, течен сапун, лосион за тяло, както и любимата блестяща пудра за тяло.


Дори и за мъжете е помислено, като те тази година могат да се насладят на сет, специално направен за тях, който ще им помогне за поддръжка на брадата. Сетът съдържа ножички за оформяне, гребенче и омекотяващ брадата флуид, а сладката опаковка, аранжирана с мустаката лисица няма как да не Ви очарова.



Разбира се, за любителите на грима също има не едно или две предложения. От Sephora са подготвили палитри за всеки повод и за всяко желание - има няколко различни по вид и брой на сенките палитри за очи, както и всеизвестната голяма палитра на Sephora, която включва продукти за лице, очи и устни. Има палитри за лице, включващи бронзиращи продукти, ружове и хайлайтъри. В предложенията влизат и сетове с продукти за устни, сетове с лакове за нокти, а особено чаровни са балсамите за устни под формата на звезда и лисица.




За мен особено любими от колекцията се оказаха аксесоарите - набелязала съм си един страхотен златен несесер, огледало за чанта, както и пълнител за парфюм (супер удобен за път). Маската за сън, отново инспирирана от лисицата-лице на колекцията е едно от най-сладките предложения. В селекцията от аксесоари може да намерите още ластици за коса, пилички за нокти, четки и апликатори за грим, както и продукт, който също много харесвам - торбичката за топлене на ръце (Reusable Hand Warmer).


В предложенията могат да се намерят и всякакви сетове, съдържащи грижа за кожата на тялото или за кожата на лицето.


Емблематичен продукт за всяка Коледа е коледният календар, а този на Sephora включва продукти в мини и нормален размер.



Знаете, че в Sephora се предлагат много ексклузивни марки и сега ще Ви разкажа какво може да очаквате от тях. Искам преди това обаче, да обърна внимание на факта, че представянето, на което присъствах, все пак беше в Румъния, следователно с марки, които се предлагат в Румъния. Като видите следващите снимки - не се ентусиазирайте предварително, че всичко това, ще бъде налично в България. Може би ще бъде, някой ден. Следете Eat Love Makeup, за да знаете! 😉



Urban Decay имат нова спирала, с провокативното име Troublemaker. За Коледа пък са приготвили палитра с блестящи цветове, идеални за празничните вечери. Лично аз съм съм най-силно ентусиазирана за новите цветове от глитърните очни линии Heavy Metal.





Знаете, че вече може да намерим палитрата Desert Dusk на Huda Beauty в магазините на Sephora в София. Радвам се да ви изненадам с новината, че скоро ще можем да се насладим и на палитра за лице на марката.




Всяка година в празничния Коледен сезон Make Up For Ever лансират палитра за очи, която включва (най-често) цветове от редовната им серия, но в по-малък грамаж. Тези палитри освен качествени и отлични за път, са и много изгодни като цена.




Най-новата палитра за очи на Kat Von D се нарича Saint & Sinner и е лимитирано предложение за Коледа. Отзивите за палитрата са отлични и общото мнение е, че качеството е повече от впечатляващо. Тя също ще бъде налична в България.



Too Faced винаги предизвикват голям интерес, особено с предложенията си за Коледа. Лично за мен фаворит е голямата палитра за лице и очи, която е в комплект с органзайзер (няма я на снимките). Нямам търение да пробвам и новите Peel Off глитърни очни линии.




Benefit винаги са асоциирани с интересните си и шарени опаковки. За празничния сезон имат повече сетове, отколкото мога да изредя :) Те включват всякакви комбинации между най-успешните им продукти, а моят фаворит е сетът-гардероб с пълен асортимент продукти за вежди.


Frank Body е бранд, който също скоро ще видим в България. Може името да не Ви говори нищо, но когато помиришете ексфолиантите, които предлага брандът, със сигурност няма да може да ги забравите! Първата ми мисъл беше "Това се яде, нали?!".

А макар тук да не виждате снимка на продукта, мога да Ви зарадвам и с новината, че скоро в Sephora ще можем да намерим и олио на всеизвестния в козметичните среди бранд Farsali!


Цялото събитие беше изключително интересно и емоциално зареждащо. Хората не спираха да се усмихват, сякаш наистина вече бе Коледа. Организаторите се бяха постарали да ни пренесат на магично място, където вълшебства се случват и феи съществуват. Все още съжалявам, че не се снимах със захарния памук в цветовете на дъгата. 💜

Коледните предложения се очаква да бъдат заредени към средата на месец ноември.





Sephora ни обещават една красива и вълшебна Коледа. Безкрайно благодарна съм, че имах удоволствието да присъствам на тази презентация и да Ви "запозная" с предстоящите лансирания. Много интересни неща предстоят, така че - бъдете готови.

Sephora, благодаря Ви за това пътешествие!


П. С. Извинявам се за качеството на снимките. Надявам се наличието на прекалено много "шум" в тях да не Ви пречи, както и странната светлина. Направих всичко по силите си 👌.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up