MAC Lipstick Calm Heat


Завършвам серията ревюта на Fruity Juicy колекцията на MAC днес, с този пост, посветен на червилото Calm Heat.




Calm Heat е червило с матов финиш. Опаковката е с принт, посветен на Fruity Juicy Collection, а големината на продукта е 3 гр. Цветът е лимитиран.


Това червило се оказа перфектният Nude за мен. Обичам да го нося самостоятелно, да го поставям в центъра на устните и да правя омбре с него, както и да го смесвам с различни моливи и глосове. Комбинациите са много, а Calm Nude ги позволява именно заради светлия си цвят.


Текстурата на червилото е отлична. Макар да е с матов финиш, Calm Heat е комфортно червило, което не седи в никакъв случай сухо, както е типично за някои червила с този финиш. Пигментът е силен и червилото с лекота покрива устните ми, дори когато естественият им пигмент е доста явно изразен. Макар червилото да е абсолютно достатъчно пигментирано, позволява и напластяване.

Calm Heat се плъзва с лекота по устните. Не се разтича дори и след дълга употреба. При мен трайността му е около 4-5 часа, като ако консумирам храна цветът леко избледнява.

Calm Heat седи доста различно при различните цветове кожа, така че препоръчвам да се пробва на място. На някои лица бива по-телесен цвят, на други по-розов. Както вече споменах, за мен цветът е идеалният Nude и в последните седмици почти ежедневно е част от грима ми. Дава ми много свобода при избора на грим за очите, а освен това мога допълнително да напасвам цвета му чрез смесването с други червила, моливи или глосове. Възприемам го като онзи мой любим светъл фон дьо тен, с който мога да направя всеки цвят идеален за моя тен.

Колкото и да се напасва цветът обаче, лично аз го възприемам като подходящ най-вече за по-светли кожи. Разбира се, това е въпрос на лични предпочитания.


Ако цветът Ви е допаднал, то имайте предвид, че Calm Heat е лимитирано предложение и ако искате да го купите, то трябва да сте бързи. Колекцията Fruity Juicy е налична в магазините на MAC в София и на място може да пробвате това червило, както и останалите продукти от серията.


* Продуктът ми е предоставен от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up